İnsanlığın bitip tükendiği, maden öbeklerinin başına en az 2-3 kişinin oturduğu, İKV oyuncularının en zor günleri başladı. Kıyamet alametleri Tılsım sunucusunda başladı! Teşekkürler aç gözlü maden sahipler!
Yaptığım araştırmalara göre İKV dünyasının en abartılı, en tatsız ve piyasası en kabarık sunucu Tılsım sunucusu olduğu öğrendin. Aşağıda gösterdiğim tabloya bakarak ne anlatmak istediğimi umarım anlarsınız.
Piyasayı bozmak isteyenlerden lütfen maden almayınız. Elinizden geldiği kadar piyasayı düşürün çünkü "bu günün satıcısı, yarının alıcısıdır". Oyun içerisindede belirttiğim gibi abartılı bir şekilde maden satanlara ağır laflarım(küfür değil) olur ve yasaklarım.
Umarım birazcık olsada yardımcı olmuşumdur. Tüm konuya bakan arkadaşlarımızın görüşlerini alalım lütfen. Piyasanın düzeltilmesi gerekiyor(!). Piyasanın düzeltilmesi dileğiyle, hayırlı günler.
Hayırlı geceler,
Muhammed Ali
Sen önce imzanı Sil hemen ! İmzamı izinsiz bir şekilde nasıl kendi imzana kopyalıyorsun ! o kadar emek verdim ben ona !
Çok saygısızca bir şey yaptın...!!!
Sanalkorkun yazdı:Sen önce imzanı Sil hemen ! İmzamı izinsiz bir şekilde nasıl kendi imzana kopyalıyorsun ! o kadar emek verdim ben ona !
Çok saygısızca bir şey yaptın...!!!
Lütfen sorununuzu özelinizden halledin..Bu konuda her insanın fikri önemli ve konunun kilitlenmesi kötü olabilir..
kişisel görüşüm
ikv oyuncularının bulacağı çözümler hep sınırlı olacak ve pek bir etkisi olmayacak. (yinede bulunacak çözüme bireysel olarak destek veririm.) benim aklıma bi fikir geliyor ama oyun kurucuları uygular mı ?
madenler 3 derece ve 3.derece madenler genelde zor bulunan ve pahalı olanlar oluyor.
oyun yönetimi madenlere katsayı koyabilir. örn 3.derece bir maden olan menekşe elmasa bir fiyat koyarlar atıyorum 88 lira; menekşeyi alışverişe koyduğumuz zaman menekşenin fiyatı 88 lira bunu çarpacağımız katsayıyı yönetim belirleyebilir.
şimdi açık olması için bir örnek vereceğim.
menekşe elmasın fiyatı 88 lira ve çarpılacağı katsayı 1000000(1milyon) menekşe elmas 8.8milyona kadar satılabilir daha fazla satılmaz buna sistem izin vermez ise maden fiyatları sabitlenir.
tabi bu katsayıları esnetebilriz örneğin 100 katı, 1000 katı, 10000 katı vs.
1.tip madene yani her çekişte gelen madene ise 2 lira belirlenir ve bunuda en fazla 10bin ile çarparsın ve yine uçuk fiyatlar oluşmaz..
umarım yöneticeler maden fiyatlarında ikv oyuncularının çektiği sıkıntıya sorun bulabilir.
Arkadaşlar gerçekden cok büyük ugraş veriyorsunuz ama size şunu sölemek istiyorum..!
Burada herkes bir seyler yazmış ve maden fiyatlarını düzenlemek Bir caba sarf etmiş.
Bu konu hakkında yorum yapanların yarısının maden fıyatları ıle işi yok sadece konu hakkında yorum yapmak ve Bende bu işin içinde varım dercesine hareket etmek ..
Bunu düzeltmek sizin elinizde degil (Ha varsa umut'unuz Birşey söylemek düsmez bana) O madenlerı alıpda depolayanlar Düzeltır elınızdekı madenleri pıyasaya sürün ucuz bişi bulupda üstüne atlamayın ...
Konuyu açan arkadaş Fiyat düsürelim diyor Ama kendisi buna uymuyor benım dikkatimi ceken bu ..
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
yilmaz3062 yazdı:kişisel görüşüm
ikv oyuncularının bulacağı çözümler hep sınırlı olacak ve pek bir etkisi olmayacak. (yinede bulunacak çözüme bireysel olarak destek veririm.) benim aklıma bi fikir geliyor ama oyun kurucuları uygular mı ?
madenler 3 derece ve 3.derece madenler genelde zor bulunan ve pahalı olanlar oluyor.
oyun yönetimi madenlere katsayı koyabilir. örn 3.derece bir maden olan menekşe elmasa bir fiyat koyarlar atıyorum 88 lira; menekşeyi alışverişe koyduğumuz zaman menekşenin fiyatı 88 lira bunu çarpacağımız katsayıyı yönetim belirleyebilir.
şimdi açık olması için bir örnek vereceğim.
menekşe elmasın fiyatı 88 lira ve çarpılacağı katsayı 1000000(1milyon) menekşe elmas 8.8milyona kadar satılabilir daha fazla satılmaz buna sistem izin vermez ise maden fiyatları sabitlenir.
tabi bu katsayıları esnetebilriz örneğin 100 katı, 1000 katı, 10000 katı vs.
1.tip madene yani her çekişte gelen madene ise 2 lira belirlenir ve bunuda en fazla 10bin ile çarparsın ve yine uçuk fiyatlar oluşmaz..
umarım yöneticeler maden fiyatlarında ikv oyuncularının çektiği sıkıntıya sorun bulabilir.
peki ben menekşe elmas + 10 m para verip 1 tane ceket almak istedigimde 8.8 den fazla para koyamayacam dolayısıyla adam bana güvenip ceketi ya vermezse ? güzel düşünmüşsün fakat eksik yanlarıda var.
en iyisi herkez kendi madenini kendisi ceksin+ degerli madenlerin sayıları artırılsın ögrengin menekşe emin önünde 3 tane madeni varsa bu 5 e yükseltisin en azından belli bir süre için maden fiyatları düşene kadar.
Daha önce bu konu ile ilgili birçok konu açıldı.
Bence araştırmaların sonucu en iyi konu senin Alicim..
Maden fiyatlarını tartışıyorsunuz...
Burda yorum yapan kişilere baktığımda ellerine maden geçince verdiğin fiyatlardan daha uçuk miktarlar istiyorlar.Ne zamanki üretimlerini gerçekleştirip madenleri suyunu çektiği zaman böyle konulara iyi adam rolü üstlenip yorum yapıyorlar..
Ben inanıyorum ki burda yorum yapan atıyorum 50 kişinin 45 i eline maden geçtiğinde bu fiyatları istiyor.
Diyeceğim o ki bu uğraşlar boşuna.Burda 10 kişinin sözleriyle bu piyasa düşmez...
Herkesin bilinçlenmesi lazım dikkat ederseniz bilinçlenmesi lazım dedim , bilinçlendirilmesi lazım demedim..
Sanal ortamda insanları bilinçlendirmek imkansız gibi birşey...
Herkesin bilinçlenmesi ve bu piyasanın kısa sürede düzelmesi ümidiyle..
Demişsin ki burda yorum yapanların , 50 kişiden 45 i madenleri uçuk fiyata satıyorlardır
Bu bence fazlasıyla iddialı bir cümle.
Bu iddianı ispatlammanı beklerim.
Çünki daha geçen gün Ganderma yı , 4 ma Amisos loncasından birine sattım.
Genelden ve özelden tebrikler ve teşekkürler yağdı.
Ben toplantı konusunda alınan tüm kararlara , kimse uymasa dahi ben bizzat kendim uyuyorum halen.
Bu söylediğin lafı da üstüne alınma sana bir şey demedim demeni de istemem.
Çünki büyük bir oranda genelleme yapmışsın.
bende gereken cevabı verdim...
Herkesin bilinçlenmesi lazım dikkat ederseniz bilinçlenmesi lazım dedim , bilinçlendirilmesi lazım demedim..
Sanal ortamda insanları bilinçlendirmek imkansız gibi birşey...
Bilinçlenmesi lazım lafına da katılmadığımı belirtmek isterim.
Bizler yaşını başını almış akıllı insanlarız.
Bizler çocukken , dedelerimizin ninelerimizin ebeveynlerimizin , öğretmenlerimizin , yani büyüklerimizin ,
nasihatleriyle , tırnak içinde '' bilinçlendirmesiyle '' bu günlere geldik.
Bu oyunu oynıyan çok ufak kardeşlerimiz var.
Bunlar bazen , uçuk fiyattan maden veya efsun satıyor olabilir.
Bizler yani sen ben M Ali ve daha onlardca büyük , bu kardeşlerimizi bilinçlendirmeliyiz.
Ancak bu şekilde doğru yolu bulucaklardır.
Kolay olmıyacak , hayli zor bir iş , bu kardeşlerimize ulşaşmak ve onların anlıyacağı dilden onlarla konuşmak.
AMa bu beceriyi sağlıyacak tecrübedeyiz.İnanıyorum.
Pes etmemeli ve elimizden geldiğince , bu maden ve efsun işine elimizi koymalıyız.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
millet orda şeliti 9m den 10mden satarken daha dün şelit leri 6.5m den sattım neden böle yapıyorlar anlamyorum
esadullah sende haksızsın 12m den yonca arayım 15m den satman hiç hoş değil daha dün 3 yoncaya 50m fiyat çekiyodun onuda zar zor 45m den aldık 3 ünü mecbur durumda olmasam almazdım zaten