warning yazdı:Bu kişiyi bölgeden insanlara hırsız diye iftira atarak onuruyla oynadığından dolayı şikayet etmiştim ve gerekli cezayıda almış.Bhonjuk plus alarak kendini ispatlamaya çalışma.Kendini ispatlamaya çalışıyorsan eğer oyundaki iyiliklerinle oynadığın oyunla vs. ispatla.
Hiç kimsenin adını kirletmeye kimsenin hakkı yoktur elinde ispat varsa gerekli yere gönderirsin.
ben kimseye bölqeden boşuna hırsız demedim ama kesenede karaktersiz derim
Kesilmeyi kabul edemiyosan klanada girmiceksin
Ayrıca Bhohjuk denen karektersiz bnm klan kastığım Rukioşifacı adlı charımla karizma aldığım her seferde
Mutlak bir aldığım adama vurarak çalan adi hırsıs küfürbaz ahlaksız bir oyuncusun
Ayrıca
Sen kimsinki millete karektersiz diyosun sen önce kendi karekterine bak öyle millet hakkında yorum yap
Ezik daha 38 Lv sin klana girmiş kesmeyin beni ben sizi keseyim diyosun
İşte böyle pis bir mahluksun
warning yazdı:Bu kişiyi bölgeden insanlara hırsız diye iftira atarak onuruyla oynadığından dolayı şikayet etmiştim ve gerekli cezayıda almış.Bhonjuk plus alarak kendini ispatlamaya çalışma.Kendini ispatlamaya çalışıyorsan eğer oyundaki iyiliklerinle oynadığın oyunla vs. ispatla.
Hiç kimsenin adını kirletmeye kimsenin hakkı yoktur elinde ispat varsa gerekli yere gönderirsin.
ben kimseye bölqeden boşuna hırsız demedim ama kesenede karaktersiz derim
Kesilmeyi kabul edemiyosan klanada girmiceksin
Ayrıca Bhohjuk denen karektersiz bnm klan kastığım Rukioşifacı adlı charımla karizma aldığım her seferde
Mutlak bir aldığım adama vurarak çalan adi hırsıs küfürbaz ahlaksız bir oyuncusun
Ayrıca
Sen kimsinki millete karektersiz diyosun sen önce kendi karekterine bak öyle millet hakkında yorum yap
Ezik daha 38 Lv sin klana girmiş kesmeyin beni ben sizi keseyim diyosun
İşte böyle pis bir mahluksun
Bundan sonra kısasa kısas kanka biz öğreticez biraz insan olmayı milletin zayıf noktalarından yararlanıp küçük görmelerini,
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol '' sabrizmirksk / Fianxpatron Kardeşlik Sözlerde Biten Bir Cümle Değil Kalpte Atan Bir Sevgi Çemberi Olmalıdır.