Bana yardım edin

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
bilinirr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bana yardım edin

Mesaj gönderen bilinirr »

Arkadaşlar ben ttnet üyelikten sobe üyeliğine geçmek istiyorum bana bunları söyleyebilecek varmı???
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Bana yardım edin

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Yeni bir Sobee üyeliğini nasıl alabilirim?
Ana sayfa üzerindeki Üye İşlemleri linkine tıklayınız. Karşınıza iki seçenek gelecektir.

** E posta adresi ile üye olma;

“E- mailiniz” alanına; kullanmış olduğunuz herhangi bir e- posta adresini giriniz. Bu e posta adresiniz artık Sobee üye adınız da olacaktır. Şifre alanına; belirlediğiniz güvenli bir şifre giriniz. Şifre (tekrar) alanına, şifrenizi tekrar giriniz.

NOT: Sobee üyeliğinize ait şifrenizi e posta adresinizde kullandığınız şifrenizden farklı belirleyiniz. Eğer şifrenizi unutur yada yitirirseniz, şifreniz e posta adresinize gönderilecektir.

Güvenlik Kodu alanına resimde görülen doğrulama kodunu giriniz. Kullanıcı Sözleşmesini okuyarak onaylayınız. Ardından Üye ol butonuna basarak Sobee üyeliğinizi oluşturunuz.

** GSM Numarası ile üye olma;

Öncelikle "Telefon ile üyelik için tıklayınız" metnine tıklayarak formu değiştiriniz. Cep Tel. Numaranız alanına aktif olan bir GSM numarası giriniz. Şifre alanına; belirlediğiniz güvenli bir şifre giriniz. Şifre (tekrar) alanına, şifrenizi tekrar giriniz

Güvenlik Kodu alanına resimde görülen doğrulama kodunu giriniz. Kullanıcı Sözleşmesini okuyarak onaylayınız. Ardından Üye ol butonuna basınız. Gelen küçük ekrana kayıt etmiş olduğunuz GSM numaranıza; SMS olarak gelecek olan aktivasyon kodunu giriniz.

aktivasyon mesajını alamazsanız yahut silerseniz; “Yeniden Gönder’e” basarak yeni bir aktivasyon kodu talep ediniz. Cep telefonunuza yeni üyelik yaratmanız nedeniyle kesinlikle herhangi bir ücret yansımaz!

NOT: Her GSM numarası için günlük üç adet aktivasyon kodu talep etme hakkınız vardır. Eğer bir gün içinde üyeliğinizi aktif edemezseniz ertesi günü yine aynı GSM numarası ile Sobee üyesi olabilirsiniz.

Gelen aktivasyon kodunu kutucuğa yazarak Gönder' e tıklayınız.

Böylece GSM numaranız ile yeni bir Sobee üyeliği yaratmış oldunuz. Olası şifre unutma yahut yitirme durumlarında şifrenin kolayca geri alınabilmesi ve üyelik güvenliği açısından GSM numarası ile üye olmanız tavsiye olunur. Ayrıca Sobee üyelikleri hakkında yaşayacağınız sorunlar için İKV Destek " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx "
formumumuzdan İKV Destek Takımı'na başvurabilirsiniz.

Karakter aktarımı nedir? Aktarım Nasıl Yapılır?
Karakterin hangi kullanıcıya ait olduğu sistem tarafından otomatik olarak belirlenmekte, karakter sahibi olan kullanıcıdan sahibi olmayan diğer kullanıcıya aktarılmaktadır. Gönder dedikten sonra vermiş olduğunuz Sobee kullanıcıları için, eğer cep telefonlarına gelecek kısa mesaj içeriğindeki anahtarı ile ilgili ekrandan aktivasyonu yaparak, Mynet ve TTNET kullanıcılarının ise e-posta hesaplarını kontrol edip size yollanan e-posta'lardaki onay linklerine tıklayarak başvurunuzun onayını tamamlayın.

Karakterlerimi aynı üyelik tipleri içinde farklı bir üyeliğe aktarabilir miyim?
Hayır. Karakter aktarımları sadece farklı üyelik tipleri arasında (Mynet<->Sobee, TTNET<->Sobee, Mynet<->TTNET) yapılabilir.

Karakterimi aktarmak için başvurdum. Onaylarım tamam. Karakterim ne zaman aktarılır?
Cep telefonu ve/veya ilgili e-posta adresinden de onaylamış olduğunuz başvurunuz belli zaman aralıklarıyla diğer başvurularla beraber otomatik olarak onaylanır ve karakteriniz yeni kullanıcısına aktarılmış olur. Bu işlem size e-posta ile bildirilir.

DİKKAT! Önemli Uyarı! Şifre çalmak amaçlı oyuncularımıza geçmişte de bazı yasa dışı mailler gitmiştir. Lütfen gönderen kısmında Sobee veya İKV Yönetimi/Ekibi vb yazsa dahi sizi şifre girmenizi gerektirecek sayfalara yönlendiren hiçbir e-postaya itimat etmeyin ve bunları derhal bize rapor edin. Formu doldurup gönder dedikten sonra size karakter transferi onayı için göndereceğimiz e-postadaki linke tıklamanız yeterlidir. Bu link kesinlikle sizden hiçbir şekilde kullanıcı adı veya şifre girmeniz istemez. Bu tip bilgileri girmenizi isteyen korsan sayfalara yönlendiren e-postalar şifrenizi çalmak için gönderilmiş 'Oltalama' e-postalarıdır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön