Büyücügurununir hırsız deyildir anlayın artık!!!!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Büyücügurununir hırsız deyildir anlayın artık!!!!!

Mesaj gönderen ustax66 »

gurununir yazdı:5 ay sonra yeniden hırsız denilmeler duydum fakat hepsi yalandır! Ayveguneş adlı şahıs kendisini 40 seviyelik karakterim ile kestim ve bu yalanı söyledi kesinlikle bi hırsızlık yoktur. Hack sitesi kurmadım bu tür yalanlar yaygın.Kendi ortaklarım bi hack sitesine çaldırdılar adları ise Guclu,Charlıe,Karada,Entxkent i çaldırlar bunların 3 ünüde geri aldık ama Entxkenti alamadık bulduğumuza göre bu hack sitesi ise yalan söylemeyim aldığım bilgilere göre Kurtlar loncasıdır ama emindeyilim
Kanıtınız forum a koyun neyse vereyim olayı büyültmeyin.Daha bana hırsız derseniz sizlerin ismini alıp yakın arkadaşım olan Game Master e vereceğim ona göre.

Ne çaldıysam ben bile bilmiyorum ama :p

Sana yapılan hırsızlık suçlamasının yalan ve yanlış olduğunu açıklamak için konu açıyorsun ve aynı suçlamayı çok basit bir şekilde, hemde manevi değerleri ilke edinmiş bir lonca için yapıyorsun. ''Emin değilim'' demek seni masum yapmaz, olmadığın halde seni hırsızlıkla suçlayanların yaptığı ne kadar aşağılık bir suçlama ise senin yaptığında aynı derecede aşağılık bir suçlamadır. Sen bu kadar rahat çamur atabiliyorsan sana çamur atanlarıda suçlamaya hakkın olamaz. İlk önce sen saygılı davranacaksınki etrafındakilerden saygı beklemeye hakkın olsun...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
gurununir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen gurununir »

Hiç merak ettme çocuk da deyilim óyle laf atişi yapma
Yanliş anlaşilma olmasin ózúr dileriz loncana hirsiz demek istemedim sadece óyle billgiler aldim dedim.
[table][td]Her yerde aktif bir İKV oyuncusu...[/td]
[tr][td]İKV Hayran Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]İKV Video Sayfası:
[/td][/tr]
[tr][td]ikvonline'ın katkılarıyla...[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
gurununir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Çamur atmak gibi bir dúşúncem olmadi 'Kurtlar' loncasiya hiçbir alip veremediğim de yoktur hatta ortağimin Kurtlarxsamet diye hesabi var.Hiçbir loncaya çamur atmaya çalişmiyorum ve burdan niye yazdim sóyleyim oyundayken ya kimse górmúyo yada kúfúr ediyor zaten bu kişilern adini aldim ve şikayet de ettim.
[/td][/tr]
[/td][/tr]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

gurununir yazdı:Hiç merak ettme çocuk da deyilim óyle laf atişi yapma
Yanliş anlaşilma olmasin ózúr dileriz loncana hirsiz demek istemedim sadece óyle billgiler aldim dedim.
İmzama bakarsan kurtlar loncasından olmadığımı görürsün. Ben 45 yaşında bir ağabeyin olarak sana yaptığının yanlış olduğunu yazdım, biraz sert oldu ise kusura bakma ama senin yazın bu cevabı gerektiriyordu...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
gurununir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Tamam ben bu konuyu benim kesinlikle hirsiz olmadiğimi belirtmek amaçli açtim.O bana hirsiz diyen Ayvegúneş ve Ayveşifa adli kişiler bana iftira ettiler
[/td][/tr]
[/td][/tr]
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

beyler sakin olun biraz ...

Aksam Aksam
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
gurununir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben sınırlı deyilim :) kendileri uyduruyorlar ôyle beyaz oyundan sóyle bi şu ayveguneş buraya davet et rica ediyorum ben ikv acamiyorum :)
[/td][/tr]
[/td][/tr]
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Eğer böyle bir duyum aldınsa nereden ne şekilde böyle bir duyum aldığınıda yazman gerekirdi. Ayvegünes sana hırsız demiş sende ona hitaben böyle bir konu açmışsın ben hırsız deilim demek için ama anlamadığım kısmı bunun Kurtlar Loncası ile ne alakası vardır Ayvegünes Kurtlarxmelisa idi önceden Kurtlar Loncasının bir mensubu idi ama şu anda loncamızla bir alakası yoktur kendsisi kendi kararı ile loncadan ayrılmıştı şimdi aranızda sorunlar yaşamışsınız ve bu sorununuzun içinde sen Kurtlar Loncasına hırsız diye hitap etmek gibi bir yola baş vurmuşsun benim öğrenmek istediğim şu neden böyle bir gereksinim duydun ?
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
gurununir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Kurtlar loncasiya kúçúk ve doğruluğundan emin olunmayan bi olay vardir.Ortaklarim bi,siteye girmişti ve o sitede hack sitesiydi hasabi çalindi ve bize gelen bilgiye góre eğer doğruysa o site kurtlar loncasindan birininmiş.Kurtlar loncasiya alakasi bu ama %25ihtimal o hack sitesini yapan Ayvegúneş yakinda o,sitenin IP adresini alcam ve bunu ikv dede yapcam ve hack sitesinin sahibini bulcam
[/td][/tr]
[/td][/tr]
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

gurununir yazdı:Kurtlar loncasiya kúçúk ve doğruluğundan emin olunmayan bi olay vardir.Ortaklarim bi,siteye girmişti ve o sitede hack sitesiydi hasabi çalindi ve bize gelen bilgiye góre eğer doğruysa o site kurtlar loncasindan birininmiş.Kurtlar loncasiya alakasi bu ama %25ihtimal o hack sitesini yapan Ayvegúneş yakinda o,sitenin IP adresini alcam ve bunu ikv dede yapcam ve hack sitesinin sahibini bulcam

Emin olmadan yorum yapma sinir etme insanları. Kurt loncasına böyle bir suçlamayla gelmek affedilmez. Kanıtsız olarak konu açmışsın. Kurt loncasının düşmanı çekemeyeni çoktur. Milletin ağzından duyup kulaktan kulağa duyduğun haberleri foruma yazmamanı tavsiye ederim. Senin için iyi olmaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön