1 DAKKANIZI AYIRIP YARDIM ETMENIZI BEKLIYORUM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
xbladex5
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

1 DAKKANIZI AYIRIP YARDIM ETMENIZI BEKLIYORUM

Mesaj gönderen xbladex5 »

Benım sobee uyelıgınde 46 level buyucu çarım silinmişti.Karakter Kurtarma Başvurusu yapıcaktım.Baktımkı sobee uyelıgıne kutu almadıgımdan dolayı e-mail gönderilmedi.Mynet üyeliğime 3 aylık kutu almıştım.Ordan ıstek yaptım ancak bana sadece sılının hesaptan ıstek gondeerbılırsınız dedıler.Şımdı ben sobee uyelıgınde oynamıyorum sobee uyelıgıne kutu alsam ya çar gerı gelmesse para boşa mı gıdecek?Bır dıger sorumda şudur ki; IKV Ozel Surum Kutusu alsam tekrar kutuda 2 sıfre yazıyor.Mynet ve TTnet sıfresı sobee uyelıgıne hangısını yollucam.Yada hem Mynet uyelıgıne hemde Sobee uyelıgıne o ıkı sıfreyı gonderebılırmıyım.Saygılarımla Cevabınızı beklıyorum.
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: 1 DAKKANIZI AYIRIP YARDIM ETMENIZI BEKLIYORUM

Mesaj gönderen Parthenious »

Karakteri silmiş olduğun hesaba 3 aylık kutu yüklersen sorunsuz olarak karakter geri getirme başvurusunda bulunabilirsin. Bu konuda paran boşa gidecek yada işlem gerçekleşmeyecek diye endişelenmene gerek yok. Ayrıca Sobee hesabı mynet hesabından daha güvenlidir. Tavsiyem mynetteki karakterlerini de Sobee hesabına aktarman.

Bu arada Kutu ile gelen 2 şifrenin 1 tanesi tüm üyeliklere 3 aylık Plus yükler, diğeri ise TTNET oyun sitesindeki üyeliklere platinium paket yükler yani İKV ile alakası yoktur.
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: 1 DAKKANIZI AYIRIP YARDIM ETMENIZI BEKLIYORUM

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

** karakteriniz silindiği anda hesabınızda plus paket yüklü ise arka planda saklanıyor demektir. bu şartı sağladığınız andan itibaren hesabınıza İKV Özel Sürüm Kutu yüklemiş iseniz; silinen karakterin iadesini isteyebilirsiniz. ancak yinede şüpheye düştüğünüz bir durum var ise " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden Destek Birimine baş vurarak soru-cevap kısmından bilgi alabilirsiniz.

Dilerseniz destek formu üzerinden Sobee hesabınızı bildirerek kurtarabileceğiniz karakterler hakkında bilgi alabilirsiniz.

** Parthenious arkadaşımızın da dediği gibi; İKV Özel Sürüm Kutu içinde verilen şifrelerin 1 tanesi 3 aylık plus paket diğeri ise TTNET Oyun içindir. ve 3 aylık plus paketin şifresini sadece bir hesap için yükleyebilirsiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön