SeLamun aLeyküm DostLarım AbLaLarım AbiLerim KardeşLerim.
Bu Konuyu Açmamın Sebebi Forumdaki Gereksiz Açılan konuLar Hakkkında Bir önerme Yapmak İstemem..
MeseLa,Forumda Açılan Gereksiz SayfaLarrı,Tartışmaya Dönen SayfaLarı, Bir Noktada Toplasak. Sunucu Genel Sohbet KanaLından KaLdırıp Yeni KanaL oluştursak oraya ATsak daha iyi oLmazmı..
Hem İnsanLar Tartışmak İstedikleri Konuları orda Tartışır hemde GeneL sohbet KanaLLarı Rahat Eder..
Benim Fikrim Bu Yönde SizLerinde Fikirleni Bekliyorum..
SaygıLarımLa..
Meraba Arkadaşlar..
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Re: Meraba Arkadaşlar..
Memo güsel düşünmüş sün bide birşey dicem zöele bak biSCaRyx yazdı:SeLamun aLeyküm DostLarım AbLaLarım AbiLerim KardeşLerim.
Bu Konuyu Açmamın Sebebi Forumdaki Gereksiz Açılan konuLar Hakkkında Bir önerme Yapmak İstemem..
MeseLa,Forumda Açılan Gereksiz SayfaLarrı,Tartışmaya Dönen SayfaLarı, Bir Noktada Toplasak. Sunucu Genel Sohbet KanaLından KaLdırıp Yeni KanaL oluştursak oraya ATsak daha iyi oLmazmı..
Hem İnsanLar Tartışmak İstedikleri Konuları orda Tartışır hemde GeneL sohbet KanaLLarı Rahat Eder..
SaygıLarımLa..
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Meraba Arkadaşlar..
çok güzel bir düşünce ...SCaRyx yazdı:SeLamun aLeyküm DostLarım AbLaLarım AbiLerim KardeşLerim.
SaygıLarımLa..
Bunun uygulanması cok iyi olur ama bu biraz zor
İyi Forumlar ...
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV