Choosensxagatha içeri gel . . . !
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Choosensxagatha içeri gel . . . !
Arkadaşlar bu choosensxagatha ısımlı kullanıcı bölgeden hakkımda ileri geri laflar sarfediyor.Plusum yokya tabi meydan boş Delikanlılık yapıyor.Buna dıyorum aylar öncesinde ws atıyozmu yok akraba zıyaretıne gıtcem 3 gun sora atıcaz dıyor . 1 hafta sora pm atıyorum ws atıyozmu yok ceket uretcem ondan sora atıcam . Şimdi ws dıyorum bana dedıgı kelıme şu 50mlik wsde 2-0 ken kaçtın dıyo . Biz senle ne zaman ws attıkda ben kaçdım bana dıyorkı yarın fotolar forumda 2 gun geçdı hala fotolar yok . işte bu böyle bir adam bana arkadaşlarım dıyorkı ali sen wsden kaçmıssın agatha öyle dıyor . Bide diyorki zırhlarım sulalenı satın alır . Madem öleyse gel wsye 100m param yok ama sen 100m koy bende Bilge cevriye * lı ceket koycam yada sende ona karşılık bi item koyabılırsın ama maksat mıktar deyıl burda gurur meselesine döndü iş meran görsun kım buyuk hadi bakalım 2 gun sora plus alıyorum benden çekeceğin var . . .

Deathxmagnetic...Blackthrine...
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

Re: Choosensxagatha içeri gel . . . !
Ali sen hala onları adam yerine mi koyuyorsun
Hidayet(cmcm)ile vs yapacağı zamanda bayağı ötüyordu ,düello başlayacaktı , ne oldu?Agatha şöyle diyor ''Sen benden çok adam getirmişsin oraya izlemek için , adamları gönder öyle vs yapalım.''
Aylar öncesinde senin vs. konuna çok yakında dönüp vs. gösterecek olan Kral nerede?Oyunda.Ama çıtı çıkmıyor.
Hepsi boş kelle takma.Eğer yüz vericeksen de pluslu char var elimde özelime mesaj at , veriyim.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- alicanowww
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Haklısın Kardeşim ama duramıyorum cevap vermeden butun herkes pm atıyor sen choosensxagatha' ya yenildinmi diye.Adam resmen ismimi lekeliyor.Ws dıyoz korkuyo ne iş anlamadım .

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Alican, söylediklerini kanıtlar derecede ekran görüntülerini rica etmek forum kullanıcısı olarak bir hakkım herhalde değil mi
Zaten Choosensx'in ne olduğu belli. Burada lonca bazında konuşuyorum ve bunu da üzerine basa basa söylüyorum. Şimdi kendi içerisinde bulunduğu mevcut klanının kanalından "sizden hiçbir b*k olmaz, bu lodos ******tur... " gibi ifadeler kullanan, özelden tepki verince de söven adamdan ne beklersin ki ? Sonra da kalkıp burada forum vadisi yaparlar sizlere..
Zaten Choosensx'in ne olduğu belli. Burada lonca bazında konuşuyorum ve bunu da üzerine basa basa söylüyorum. Şimdi kendi içerisinde bulunduğu mevcut klanının kanalından "sizden hiçbir b*k olmaz, bu lodos ******tur... " gibi ifadeler kullanan, özelden tepki verince de söven adamdan ne beklersin ki ? Sonra da kalkıp burada forum vadisi yaparlar sizlere..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

Choosensler hala yaşıyor mu ?
ahahahahahahahah
BBM PİN : 2709C9F2
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Forum Kuralları
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!