ßir gün o dilini alır bir yerine sokarim :mrgreen:
ROYAL LONCA SAYFASI
- ConverstyLex
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ROYAL LONCA SAYFASI
Beyazköşk
/color] AncyraxMaRaL
Gizlenmiş İçerikGöster
Muhtaç olduğun kudret,damarlarındaki asil kanda mevcuttur ..!

- Ayazkalpli
- İskele Babası
Joker eminim o emirberk sensindir onun için fazla çene dökme kaç yaşında olduğunu sunucu biliyor ve bir daha işgal etmeyin bu sayfayı.Sadece hayırlı olsun dileklerinizi belirtin yeterli
[/quote]
Bir iftira daha... :?
Git Sancak Server'ına bak ben o muyum anla?
O adam Sancak severının çakmalarından...
Gelip Kasımpaşa delikanlıları gibi durmadan göz kırpıp kendi kibrinizi, narsizminizi dışarıya vurmayın...
Sadece kendi küçüklüğünüzü dışarıya belli edersiniz...
Bu arada adam bana sataşıyor sonra yazma diyor var mı böyle mantık yeni ayın sazanları...[/quote]
Arkadaşım salak mısın yoksa anlama özürlü müsün anlayamadım.Bak kirletme diyoruz konuyu inadına yapıyorsun laftan anla !
İstersen facebook adresimide ekleyebilirsin. Alihan Akkül sen misin bebe ben miyim onu orada tartışırız.
İftira konusuna gelince burda gündeme gelmek için yazılar yazıyosun forum manyağı olup çıkmışsın bırakta beynini başka işler için çalıştır.
İyi forumlar...
Bir iftira daha... :?
Git Sancak Server'ına bak ben o muyum anla?
O adam Sancak severının çakmalarından...
Gelip Kasımpaşa delikanlıları gibi durmadan göz kırpıp kendi kibrinizi, narsizminizi dışarıya vurmayın...
Sadece kendi küçüklüğünüzü dışarıya belli edersiniz...
Bu arada adam bana sataşıyor sonra yazma diyor var mı böyle mantık yeni ayın sazanları...[/quote]
Arkadaşım salak mısın yoksa anlama özürlü müsün anlayamadım.Bak kirletme diyoruz konuyu inadına yapıyorsun laftan anla !
İstersen facebook adresimide ekleyebilirsin. Alihan Akkül sen misin bebe ben miyim onu orada tartışırız.
İftira konusuna gelince burda gündeme gelmek için yazılar yazıyosun forum manyağı olup çıkmışsın bırakta beynini başka işler için çalıştır.
İyi forumlar...
İnanmak başarmanın yarısıdır.

- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
Emir ve Adem [içerik Düzenlendi] adam akıllı takılın sizene lan kacıncıysa kacıncı sizi bağlıyormu sövdürceksin beni ya sizi doğdugunuza pişman ederim arkadaslarım hakkında birdaha ileri geri yorum yaparsanız kötü olur tamammı Ademxxintikam sen Destanxsafa yı hatırlıyonmu abi cektigin zamanları hatırlıyosundur neyse şimdi rezil etmeyim seni burda hadi takılın şimdi
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşların kendileri sataşıyorlar sizler yine çok pul biber istiyorsunuz...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
bilgisayardan konuşmak ne kadar güzel bişey dimi seni tek patrmağımda dövebiliceğimi tahmin edebiliyormusun ?
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Canım kardeşim ben bunun ne mal olduğunu biliyorum dedim ya ağızı olan konuşuyorConverstyLex yazdı:Gencay abi uğraştığın veletlere bak (ßerk gencay 'a abi dememede atlama sakın ) !
Tskxdxebkk // Tskxkxtatanga // Tskxhxtatanga (ismi Güsel)
ßu arada Yeni Forum Sayfanız Hayırlı Olsun![]()
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

- Ayazkalpli
- İskele Babası
Ya kardeşim yaşında çocuklarla uğraşıyoruz şurda.Schaeffer yazdı:Canım kardeşim ben bunun ne mal olduğunu biliyorum dedim ya ağızı olan konuşuyorConverstyLex yazdı:Gencay abi uğraştığın veletlere bak (ßerk gencay 'a abi dememede atlama sakın ) !
Biraz laftan anlayın bak çocuklar susun büyüklerinize karşı gelmeyin yoksa şaplak atıcam ensenize
İnanmak başarmanın yarısıdır.

- Royalxfatal
- Acemi Savaşçı
Schaeffer yazdı:Canım kardeşim ben bunun ne mal olduğunu biliyorum dedim ya ağızı olan konuşuyorConverstyLex yazdı:Gencay abi uğraştığın veletlere bak (ßerk gencay 'a abi dememede atlama sakın ) !
Bu ne ya:D Gencay değmez be boşver devam etsin arkadas=))

Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Destanxsafa Kim ya İlk Defa Duyuyorum.Hadi Tanıyorum Diyelim Abi Dediğim Bir Fotoğrafı Göster Özür Diliyeceğim.Ama Yok Göstermez İsen 1 2 İtem Düşürüp Adam Olduğunu Sandığın Ve Ne Mal Olduğunu Açıklattırma Bana...1 Gözlük İÇin 1 Ay Konuştun Durdun Hırsız Diye Konuştuğun Adamla Aynı Loncadasın Ve 1 Gözlük İçin Bana Hırsız Diyip Sonra Özür Dileyip Yalakalık Çekende Sensin Ki Beni Pişman Edecek Adam Anasının Karnından Doğmadı.Ağzınıda Bozup Sinirlerimi Gerdirme,Git Başkalarına Yuttur.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •