Mini Fan Ard yazım yarışması hk.
Re: Mini Fan Ard yazım yarışması hk.
Manısyon derken 

o harf seni anlatırken bazen duygulanır ağlarım o harf seni anarken bazen sövüp günaha girerim
Hak eden kazansın tüm katılan arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım ben kazanırım :lol: :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Teşekkürlerqalanoth yazdı:TTnet Oyundaki Oyunlara Ulaşmak Oynamak İndirmek Vesaire İşlere Yarıyo..
3.de Olucak Bence 3.ye Mansiyon Ödülü Tahminimce..
İyi olan kazansın ne diyeyim
2009-2013
Herkesin Hikayesi Kendine Göre Güzel Geliyo..
Sonuçta Bi Emek Var.. :mrgreen:
Sonuçta Bi Emek Var.. :mrgreen:
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
ya onu bunu bırakın ben 16 00 da girdim çevrimiçiydi daha hala çevrimiçi ama icraat yok 
Sabırlı olalımkibelee yazdı:ya onu bunu bırakın ben 16 00 da girdim çevrimiçiydi daha hala çevrimiçi ama icraat yok
Yanlız bugün içinde açıklanmassa olmaz yani. Bugün açıklanmayacaksa baştan söylemeleri lazım..
2009-2013
JouRney yazdı:Sabırlı olalımkibelee yazdı:ya onu bunu bırakın ben 16 00 da girdim çevrimiçiydi daha hala çevrimiçi ama icraat yok![]()
![]()
Yanlız bugün içinde açıklanmassa olmaz yani. Bugün açıklanmayacaksa baştan söylemeleri lazım..
ya artık sabır kalmadı kaç gündür bu günü bekliyorum ben
Haklısın :geek: Açıklayın artııııkkkkibelee yazdı:JouRney yazdı:Sabırlı olalımkibelee yazdı:ya onu bunu bırakın ben 16 00 da girdim çevrimiçiydi daha hala çevrimiçi ama icraat yok![]()
![]()
ya artık sabır kalmadı kaç gündür bu günü bekliyorum ben
Bu arada galiba Kindar çevrimdışı :? :lol:
2009-2013
14 unden berı beklıyorum artı bu konu chat oldu hahaha 

o harf seni anlatırken bazen duygulanır ağlarım o harf seni anarken bazen sövüp günaha girerim
Bugün mesai saati bitti geçmiş olsun