budaksız abanoz alınır dedim ve bana budaksız yansıttı.. fiyatını sordum 7m dedi bende en son ne olur dedim; 6,700m dedi tamam alıyorum dedim verdim 6,700m o da verdi budaksızı... burya kadar herşey normal ancak bundan sonra adam bana eksik para verdin hırsız gibi laflar söyledi bende kanıtlamak amacıyla foto aldım işte linkler...
http://img838.imageshack.us/f/abcdo.png/
http://img408.imageshack.us/f/abcdea.png/
sahtekarlığın kanıtı
- Bserinerxtwo
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
sahtekarlığın kanıtı
*** Bserinerxtwo-savaşçı
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
gerçek ismim: Burak SERİNER
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Re: sahtekarlığın kanıtı
300 bin için foruma koymana bile deqmez ya sahtekarlık deme 300 bine fakirdir belki çocuk o yüzden 300 bin kopartırım belki diye uyanıklık yapmaya çalışmıştır
bu arada 1. resimin en üst kısmı hariç hiçbi bölümü qözükmüyo
bu arada 1. resimin en üst kısmı hariç hiçbi bölümü qözükmüyo
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Bserinerxtwo
- İskele Babası
istesin 3m verim ama hırsız lafı bide ordakilerin tepkileri yüzünden koyma ihtiyacı duydum 
*** Bserinerxtwo-savaşçı
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
İKV Forum sayfalarında kişi yada kişileri zan altında bırakacak söylemlerde bulunmayınız. İyi Forumlar
TWTY
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları