Kadim Hidradaki Emek Hırsızı [ KanunixxBaşkan ]

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidradaki Emek Hırsızı [ KanunixxBaşkan ]

Mesaj gönderen qalanoth »

eagleee yazdı:
qalanoth yazdı:
izhar yazdı:yorum yapmadan önce bı duşunnun neden yaptı dıye
ben kımseye durdur yere çatmam

öğlen geldık kabuslar wardı dedı bız kesıp gıtcez bızde bıraktık
bır kaç çeken oldu onlar benım le alakası yok

akşama doğru geldık bu sefer lods lr wardı

dedım kı ınsan gıbı cıwraya adam yerıne koyup
gelın sırayala keselım dedım
1 sız kesın bıde bız

yardım ıstemedım gerekte yok artık kadım çocuk işi oldu
cıwra artılık yaptı
yanlızkurt olcak eskı arz ona kadımın yaptık ben çağırmıştım we benım taktıkle kesılmıştı

başlada artıslık yapa yok bız kesecez falan bıraktık keseedıler
sonra sıra bızde dedık gene yok

ne bıraktılar bız keselım nede onlar kesdı

ayrıca bır ton da kufr atıldı

bende maden oyle ne sız kesersınız ne de ben dedım
işin ortasında kufr anne bacı olursa ben o kadımı yaptıttrnan sıze

orda bana we arkaşlarıma ne kadar kufr ettıysenız 10 mıslı sızın olsun

Adam Bikere Yüzsüz Arkadaş.. Utanmadan Bide Savunmaya Çalışıyor Kendini..
Ulan Senin Savunulacak Bişeyinmi Var..
Adilikte Şerefsizlikte Üstüne Yok Daha Ne Konuşuyon.. Ne Zırvalıyon Sen ?
Galanoth senin ne mal olduğunu tüm sunucu bilir
latif ürettin havalandın
üretmeden önce millete abi ayağı cekiodun ne oldu ?
hatırla bakalım son irid için ne kadar yalvardığını :=)
ürettikden sonra hemen havlamaya başladın ama senin adamlığn bu ne yaparsınki ? :)
önce kendine bak sonra konus bundan sonra
ama eşşeğe altın semer bağlasan eşşek gene eşşek sonuc bu :D
Hahah Sanamı Yalvarmışım Ben :mrgreen:
Güldürme Beni.. İridyumun 2 Katını Sölediğin İçin Sana Bi Sövmediğim Kalmıştı.. :mrgreen:
Ayrıca Senden İridyum Filan Almadım Ben KabusxLerden Birinden Aldım Çoğunu
Lafları Uydurup Uydurup Yazma.. Kime Abi Demişim Ben Abi Dediğim Birisi Varsa Çıksn Desin
Bana Abi Demiştin Diye..
Latif Ürettin Diye Adammı Oldun Diyosun..
Sen Üretsende Adam Olamazsın !
Bu Şerefsizi Hala Savunanlar Var Demiştim İşte Çıkıyo Ortaya Hepsi ..
Bu Adamı Bana Savunanı Adam Yerinden Saymam Ben Zaten..
Gerçi Buda Ayrı Bi #@!? Orayada Değinmek Lazım :mrgreen:
Latif Ürettik Millete Takıntı Oldu :mrgreen:
Ürettikten Sonra Millet Hep Çöp Ezik Filan Demeye Başladı . Sanki Kendinde 5 6 Tane Var..
Bilmem Neden Acaba.. :? :mrgreen: :mrgreen:
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pangea »

Kabusxmaster yazdı:Selamun aleyküm.

Buna benzer bir olayın dün ben ve diğer arkadaşlarımda yaşadı.
Kadim'i 1.kesişimizin ardından Kanunixxbaşkan ve topladığı grup gelmişti ve biz sıralarını beklemesini söyledik.
Lakin dinlemediler;
Sizin yaşadınız olayla olan farklı bir yönü canı daha 97 iken kaçırılmış olmasıydı ve farklı bir kişi tarafından;Sızıntı adlı birisi tarafından çekilmişti.
Lakin kendisi Kanunixxbaşkan'ın grubundaydı ve bana bizzat özelden talimatı kendisinin verdiğini ve "Nara atın,kaçırın"gibi komutlar verdiği hakkında bilgi geldi.
Sızıntı adlı kişi kaçırdıktan sonra kendi adıma konuşuyorum direk fotoyu alıp İKV Destek Ekibi'ne mail attığımı belirtmek isterim.
Kaçırdıktan sonra ben ve diğer arkadaşlarım örsün yanına gittik.Yaklaşık 5dk sonra geldiğimizde onların hala başlamamış olduğunu gördük ve 2.grup savaşçımız hidrayı çekip kesmeye başladık.
İlk girişimlerde bir büyücü çekmeye çalıştı lakin başarılı olamadı.
...ve vazgeçtiler.
Söyleyeceğim şu ki insanların emeklerinin suistimal edilmesini NEFRETLE kınadığımı dile getirmek isterim.
Çabaların baltalanması kadar çirkin birşey yoktur ve bunu yapan kişinin önce kendinden utanması gerekir.
Yapanın ve yapan kişinin arkasında duran insanlar öncelikle kendi hatalarıyla ilgilenmeli,konuyu saptırıp "Yok latif ürettin,yok havalara girdin.."vb. bahaneler uydurup konuyu başka yerlere çekmeye çalışmasın.
Bir grup insan aralarında planlamışlar bir organizasyon yapmışlar ve bunu gerçekleştirecekler.
Etkinliğin dışında kalan kişilerin HİÇBİR ŞEKİLDE müdahale etmeyip,edebiyle oturması ve kesecekse eğer sırasını beklemesi gelir.
Yok illaha bir işe çomak sokacağım diyen varsa;
bu kişi kendinden utansın,ona buna laf yetiştirmeye çalışacağına hatasını anlayıp sussun.
...ki daha da fazla alçalmasın.

İyi forumlar...

Sızıntı da oradaydı zaten o da kaçırmaya çalıştı.
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

Kabusxmaster yazdı:Selamun aleyküm.

Buna benzer bir olayın dün ben ve diğer arkadaşlarımda yaşadı.
Kadim'i 1.kesişimizin ardından Kanunixxbaşkan ve topladığı grup gelmişti ve biz sıralarını beklemesini söyledik.
Lakin dinlemediler;
Sizin yaşadınız olayla olan farklı bir yönü canı daha 97 iken kaçırılmış olmasıydı ve farklı bir kişi tarafından;Sızıntı adlı birisi tarafından çekilmişti.
Lakin kendisi Kanunixxbaşkan'ın grubundaydı ve bana bizzat özelden talimatı kendisinin verdiğini ve "Nara atın,kaçırın"gibi komutlar verdiği hakkında bilgi geldi.
Sızıntı adlı kişi kaçırdıktan sonra kendi adıma konuşuyorum direk fotoyu alıp İKV Destek Ekibi'ne mail attığımı belirtmek isterim.
Kaçırdıktan sonra ben ve diğer arkadaşlarım örsün yanına gittik.Yaklaşık 5dk sonra geldiğimizde onların hala başlamamış olduğunu gördük ve 2.grup savaşçımız hidrayı çekip kesmeye başladık.
İlk girişimlerde bir büyücü çekmeye çalıştı lakin başarılı olamadı.
...ve vazgeçtiler.
Söyleyeceğim şu ki insanların emeklerinin suistimal edilmesini NEFRETLE kınadığımı dile getirmek isterim.
Çabaların baltalanması kadar çirkin birşey yoktur ve bunu yapan kişinin önce kendinden utanması gerekir.

master ayıp sana walla
ben geldım sız 1 cı kesıp otumuştunuz benı mşifamda maraton ayalk wardı we kadımı kaçırdım ama canı 100 ıdı kımse dalarken kaçırmadım

deneme yaptım we gereçkten mataraton ayak ıyımış depara gerek yok :D

ondan sonra kardeış sıze bıraktık we ben grbumu orse goturdum
orse bıraktım herkesı yemeğe gıttım
geldım zaten sız kesmıştınız sıze manı olmadık keserkende ama yazık ya walla yazık

benım dışımdakı bır adam kadımı çekıyosa bana mı atılcak suçlarr
ben kadım deyınce hıç tanımadıkda gelıyo nasıl laf anlatım adama

Yapanın ve yapan kişinin arkasında duran insanlar öncelikle kendi hatalarıyla ilgilenmeli,konuyu saptırıp "Yok latif ürettin,yok havalara girdin.."vb. bahaneler uydurup konuyu başka yerlere çekmeye çalışmasın.
Bir grup insan aralarında planlamışlar bir organizasyon yapmışlar ve bunu gerçekleştirecekler.
Etkinliğin dışında kalan kişilerin HİÇBİR ŞEKİLDE müdahale etmeyip,edebiyle oturması ve kesecekse eğer sırasını beklemesi gelir.
Yok illaha bir işe çomak sokacağım diyen varsa;
bu kişi kendinden utansın,ona buna laf yetiştirmeye çalışacağına hatasını anlayıp sussun.
...ki daha da fazla alçalmasın.

İyi forumlar...
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

konu kılıt

ben cıwra ya adam gıbı dedım anlamadı
bızım arzlarda çektı kadımı benım ne suçum war

sonra kufr edılınce bende çektım yıne kufr ederlerse yıne orda olursam yıne çekerım

adam olsunlar yardımda ederım walla yazık ya oyuna gırıp strese gırıuyom :ugeek:
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Sizinti
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sizinti »

çalıstı derken ben 1 kere kadımı kaçırdım ve braktım istesem size o kadımı kestirmezdm bu konuda bi hata yaptım özür diliyorum + o civra konusuna gelince biz lodoslara insan gbi dedik birlikte sırarla keselim die kaç kere söğledik yok dediler biz keseriz tmm dedik braktık canı 97 indi lodoslardan 5 yakın kişi ölünce geri çekildiler ve sıra bize geçmişti bnları kendisi bile dedi o zmn siz kesn die tmm dedik bu seferde onlar izin vermedi bizim kesmemize öğle olunca küfürlesmeler basladı v.b bu konudada lodoslar haksızdı sıra bizdeyken izin vermediler...
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Allahindan bulasicalar baska ne denirki ,,, suc Kanunixbaskanda degil suc bunu görüpte blok atmayan yöneticide bence maden göreve engel suc gereken yapilsin lutfen yok sa bunlar daha cok azar :)
ResimResimResimResimResim
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

Bu yazı bilgilendirme amaçlıdır....
Kadim Hidra kesim olayı Balıkesirxgökhanın bana hatırlatması ve bunu bir gün sonraya atarak tamam ben 2 grup ayarlarım gideriz hazırlıkları yapalım demem üzerine gelişmiştir. 23 tane antilop iksiri, kudret iksirleri hazırlanıp bu görev organisazyonuna gidilmiştir.

Kurtlarxfearx in eksik bilgi sahibi olduğunu tahmin ettiğimden açıklama yapma gereği duydum.
Bu görev organisazyonu ne Klandan nede Bölgeden duyurulmuştur. Yani halka açık değildir. Bir saat belirlenmiş herkes işlerini ona göre ayarlamış bu işe kalkışılmıştır. Başkalarınada Kadim kesilecek diye bir konuşma aramızda geçmemiştir.
Kurtlarxfearx şuan bulunduğun loncada aktif üyemisin değilmisin bilmiyorum ama eğer üye isen başkanına sor. Bİz kurtlarx loncası ile kadim organisazyonu yaptık tam 12 kez kestik. 5 kez Lodoslara 7 kez Arzlara. Hiç bir sorunda çıkmadı. O zaman duyuru yapmıştık. Herkes katılabilirdi.

Şimdi gelelim yapılan karaktersizliğin başlangıcına, biz Kadim Hidradan önce Yeşil Hidra kestik. Bu Kömürgözlüm ve Sızıntı adlı haysiyetsizler yeşilin canı 60 lar civarında iken gelip kaçırayımmı diye tehdit ettiğini sanırım inkar etmezler. Ben grubuma sakın cevap vermeyin bunlara işimize bakalım dedim, nitekim yeşili kestikten sonra Kadime geçtik. Orada 5-6 Arz Kadimle köşe kapmaca oynuyorlardı hatta birden ne olduğunu bile anlamadıkları anda şifalarıda yattı. Bu şu demekti Arzlar için Kadim olayı enaz 1 saat iptal olmuştu. Belliki hiç bir hazırlık yapmadan oraya gelmişler, kesen birileri varsa belki bizede keserler mantığı güttükleri aşikardı. Zaten orada bulunan isimlere baktığımız zaman grup arasında çirkef diye nitelendirdiğimiz adamlar vardı. Bunlar ısrarla bizede kesin yardım edelim yoksa size kestirmeyiz demeye başladılar. Kadimin canı 1 saat boyunca 90 - 95 arasında gitti geldi bu sızıntı, kömürgözlüm ve arkadaşları arasında zaman böyle geçti, biz canını indirdikçe bunlar kaçırdı. İnanın bana böyle bir karaktersizliğin yapılacağını tahmin bile edemediğimden savaşçım ofansif olarak oraya gittim. Defansif olsa idim kaçırtamazlardı zaten ama nereden bileceksin bu karaktersizlerin iş başında olduğunu.

Siz bakmayın hani devamlı biz Civraya adam gibi söyledik dediklerine. Bunların adamlık anlayışı karşısındakilere ulan diye hitap etmesi ile başlar. Bu sunucudaki herkes bilirki benim görev anlayışım ilk önce arkadaşım ve etrafımdakilerinin yapılması enson benimkinin yapılması. Ben bu oyunu arkadaşlarımla bir arada belirli aktiviteler yaparak geçiriyorum. Kimse beni Bölgeden veya Klandan geyik muhabbeti yaparken göremez, iki kişi arasında geçebilecek bir konuşmayı plusa açık bir konuşma kanalından yapmam. Bunu diğer oyuncuların haklarına tecavüz kabul eder birer saygısızlık olarak kabul ettiğimden sakınırım. Bu durumda oyunda zamanı görevlere yardım etmekle geçiriyorum. Hatta bir çarımı klana sokmamışımki klansızlarada yardım edebileyim diye.

Yukardada yazdım beni bu karaktersizlerin yaptıkları aslında şaşırtmadı. Hayrete düşüren Yönetici dediğimiz insanların tavırları ve tabiki yönetimi oluşturan diğerlerinin bu tiplere verdikleri tavizler.
Yönetici Kindarın alaycı bir şekilde gerekli yerlere gönderin demesinden önce gönderilmiş olan fotoların bir anlam ifade etmediği ortaya çıktı. Adam kendi ağzınla demişti zaten ben bu işi daha öncede yaptım henüz ceza falan almadım diye. Nitekimde bu sayfayada yazmış ceza almadım diye susturulanlar sizlersiniz. Arkadaşlar çok rahat söylüyorum.
İnanın deneme amaçlı birini sırf it dediği için şikayet ettim, benle hiç ilgisi yoktu tesadüfen geçerken rastgeldim ve şikayet ettim. Adam ceza almış. Üzüldüm ama bu denemeyi yapmalıydım. Hatta tesadüfen birisi bana başına (Yönetici)TKxMO..1 yazarak mesaj atınca bunuda şikayet ettim. Arkadaş sizce bu adam kaç gün ceza alır?
4 gün oyuna girememe evet sadece 4 gün. Adam dolandırmak için yönetici kılığına giriyor ve şikayet sonucunda 4 gün ban. Arkadaşlar bunların inceledikleri falan yok, şikayet edilen herkesi cezalandırıyorlar ama fotolar ile tespit edilmişlere karşı herhangi bir işlem yapılmıyor. Hatta sizle dalga bile geçiyorlar. Şimdiki yöneticilerimizin anlayışı bu maalesef. Bu durumda ben bu karaktersizlere küfür etmeye devam edecem cezalarını ancak bu şekilde verebiliyorum hiç olmazsa iç huzurumu buluyorum.
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

:lol: :lol: :lol: :lol: Şu Kişiliği Oturmamış Yavrucuk İçin Bukadar Yorum Yapılmış Valla Çok Değer Veriyonuz :D
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen faysbok »

bu adam loncasını- büyütünce tabi bir5az ar5tistlendi o hüner5ini kullanıyor aldı arkasına bazı kişileri şimdi başımıza
diklendi
WelderMOODY
ILKERR

Resim
NeXtXkAnLiKeFeN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen NeXtXkAnLiKeFeN »

Gerçekten Çok Yazık :?