Logarci The and finish:(

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Logarcii
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Logarci The and finish:(

Mesaj gönderen Logarcii »

Öncelik ile 2.5 yıLdır oynadığım oyuna Uzun biara Verecem bunun sizlerinde Bilmesini istediğim için Forumu kirletmek zorunda kaldım........

Herkezin bildiği gibi oyun ama bu türk oyunu :) Herkezin birbirine kaynaşmasını sağlayan oyun Ben baya arkadaş çevrem oldu, Reelde bile belki'de bu kadar Arkadaşım yoktur ama oyun die adını koyduğumuz İKV Benim güzel Arkadaşlarım ile dolu zati oynama amacımda onlar için'di Neyse Dostlarım ve güzel arkadaşLarım.....Zaman geldi

Ve nie derseniz oyunu bıraktın die Ünüversite ( açık öğretim ) + yeni baştan Öss hazırlanacağım 2 işi yaparken oyuna hiç vaktim olamyacak Ve ne kadar olsada girmem nedeni şu sizin gibi güzel dostlar ile bi sohbete başladımsa en az 4 - 5 Saat oyundan çıkmam bunu bildiğim için girmeyecem :) Ama Skp deki Gençlik yine sizle irtibatım kesilemyecek konuşruz bol bol ................

Snakegs /Mehmet Abi/ ( Baş tacımsın şu oyun'da En değer verdiğim Şahsiyetler arasındasın iyiki şu oyunda Senin gibi bir Abim oldu )

Büyücümerlyn /Apo/ ( Çakma Kel :) bide gelmiş benle boy ölçüşüyor Ben orjinalim doğuştan Kelim birkem, Oyunu benden önce bıraktın ama Sıra bizde geldi :) )

Sexytown /murat abi /
( Murat abi senin gibi bir insanda bulmak zor, son zamanalrda oyunda grşzmedik :( inş Reelde bir gün grşmek nasip olur )

Hilalxfenomen / mureeeee /
( eyw murem senle güzel vakit geçirdik Kendine çok iyi bak. )

Silahçı / Murat abi / ( Murat abi senle Bi gono çekemedik gitti yanarım yanarım ona yanarım bide şu Gece zırhını düşüremedik ona )

Samedsedir / Samed / ( Bi çakma Kel Daha ama bu biraz taze kel, Apo gibi değil :) Samed sende çok saol, seninlede güzel vakitlerimiz oldu bi ara senin'le gerildik ama Önemli olan yinede Dost ve beraber güle bilmemiz'di Sende... K.i.b )

Giraykaya / giray / ( Giray Senle bi kadim macaramızla başaldık sonra kadım çocuk işi oldu Giray diyince hep kadim geliyor , nedenin biliyorsun kızmasın inş... :) )

Ciwan /Veysel/ ( Veysel seni az oyunda görüyoduk Ve az zman geçirdik ama sağol herşey için )

SpeyddWizard / Emre/ ( Emre sende kendine çok iyi bak sende bizim için değerlisin Yrdmlarınla bizi tek bırakmadın Saol )

Ataxwhite / Ata / ( sende sonradan bize katıldın iyikide katıldın Çünkü sen bizi kazandın bizde senin gibi güzel bir dostu, Hadi kal salıcak ile )

Truvaxaşil /Murat abi/ ( murat abi senide sonradan aramıza katıldın ama iyikide katıldın seni oyunda arz tanıdğımdan beri iyiliklerin dokundu, oyunda Saygı gösterilecek kişiler arasındasın )

Ottomanraider / Yasir /
( Yasir Eşşek .... noktalamayı doldurursun artık bi zahmet :) Yasir sende kendine çok iyi bak Kardeşim kadar değerlisin sen'de )

Chummurrr / Yusuf / ( Yusuf Sende tam bir Eşşek ..... gerisini yasire sor :) neyse yusuf sende kendine çok iyi bak sende bnm kardeşim kadar değerlisin )

Ottomanmehmet / mehmet / ( Bizim ezik şfiacımız Neyse '' Gardaş'' sende kendine çok iyi bak Sende bnm kardeşim kadar değerlisin )

Erenerenerbey / Eren/ ( Eren Sende kendine iyi bak sana verdiğim sözü tutuk, böyle bırakmak daha iyi oldu..)

Xcirem /irem/ ( Cadıııı Şimdi skp bunu yazsaydım Hemen Kirpiiiii yazardı , iyiki saçlarım dik bi fotoğraf gördü cadı, daha her gödüğünde kirpi diyordu İrem sende kendine iyi bak bnm en küçük krdşlerimdesin )

Zırhçı / Ahmet Abi / ( Ahmet abi sende kendine iyi bak bizi kırmadan bize vaktini ayırdın çok sağol Sende kal salıcak ile )

Tekelxmahmut / mahmut/ ( tanıdığın en şanslı karekter sebebini kendiside biliyor ona sorarsınız :) mahmut Sende kendine iyi bak Eminim sen bu sene biraz Derslerine adam akklı bak en güzel ünvt senin olucak Hadi kal salıcakla )

Aslandjprens / apom / ( apo sende çok saol Bana tek maden hediye eden arkadaşım oldun Hiç birşey karşılıksız olarak çok saol, Sende kendine iyi bak oyunada çok vaktini verme sonuçta oyun Senin okulun var neyse kib krdşim )

Karaölümşifa / Selo / ( Selom sende kendine iyi bak dün ölüm oyununa gelmedim :) sen birci olmuşsun seni ben öldürtecektim ama olamdı inş başka bahara hadi sağlıcak ile kal...... Kib )

Sarıölümbüyü / ibo / ( İbo sende kendine çok iyi bak güzel vakit geçirdik sohbetin Ve Dj liğin 10 numara :D arada skp gelirsem Dj Devam oke ama istek dışı yapmayacaksın, neyse sende kendine çok iyi bak )

Bozkurtxreis / ozan / ( ozan sende kendine çok iyi bak oyunda'da daha iyi şeyler olucak kendi açından nedeini biliyorsun )

Arkadaşlar ismini unnuttuğum varsa Af ollaaa Ve karekter isimlerinde yanlışım olabilir kusuruma bakmayın.....

Çakır ( Doğan )
Eltoro ( Sinan abi )
Kronickxbüyücü(Mert)
Aslanxbahtiyar( isimini öğrenmek nasip olamadı ama sana paşam derdim öyle yine diyeyim :) Paşam )
Aslanxbaşkan (Ömer)
AslanxYorgun(Hayrettin)
Dramert(Apo dayı )
Şekerparem(Öslem abla)
Ayvegüneş(Melisa Abla)
kumörümceği(fuat)
Tikyy(fırat Hemşom)
Kraca(Sedat)
Amisospitbull ( üstad şuan ismini unnutum :( Sende çok saol )

Hatayxkaplan(Yasin)
Leyazgülüm(Burak)
Amisosottoman(zübeyir abi)
Ve Adını yazmadğım varsa Af olla hepiniz bnm için Ayrı ayrı değerlisiniz, isiminz olmasada.................

Hakkım sizlere Geçmise Helali hoş olsun, Sizde Hakkınızı Helal Edin.............

Oyunda Logarcı & Türkkızılay Adlı karekterleri görürseniz oynayan Ben diilim'dir......
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Logarci The and finish:(

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

En doğrusunu yapmışsın eğitim başta gelir. Müşteri bulmam lazım
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Güle Güle. Dönmeni bekleyeceğiz :)
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Logarcii
İskele Babası
İskele Babası

[*]En doğrusunu yapmışsın eğitim başta gelir. Müşteri bulmam lazım[*]

Bakya bide diyor müşteri bulmam lazım gece gee güleceğim yokru :):) bulrusun senin gibi anlaşmalı madenciyi kim bula bilirki .... :)
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Hakkında hayırlısı ne ise o olur inşAllah, sonuç olarak oyundur her zaman oynayabilirsin ama hayat insanın eline 1 kere veriliyor ve bunu iyi değerlendirmek gerekir ilk baş geliceğini sağlama al ondan sonra tekrar başlarsın istersen Gerçek hayatta başarılar ...
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Logarcii
İskele Babası
İskele Babası

• Hakkında hayırlısı ne ise o olur inşAllah, sonuç olarak oyundur her zaman oynayabilirsin ama hayat insanın eline 1 kere veriliyor ve bunu iyi değerlendirmek gerekir ilk baş geliceğini sağlama al ondan sonra tekrar başlarsın istersen Gerçek hayatta başarılar ...
Saol kardeşim.... İnş bir gün dönerim ama Aklımdaki Şeyler yaptıktan sonra onlarda bayağı emek istiyor, buda demek oluyor bazı şeylerden Fedakarlık edecem ikv başladım Devamıda gelicek....
Kullanıcı avatarı
Themaniack42
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Themaniack42 »

Lan top neRéye oqLum :mrgreen: Béndén izin aLdınmı Sén qitmék içiN :mrgreen: :mrgreen:

Şaka BiR yana kaRdéşim SéninLé süpéR wakit qéçiRdik Oyunda Tanıdıqım én kRaL kişiLéRdén biRisin Bunu unuTma RééL Hatatında iStediqin hédéfLéRé uLaşıRsın inş..

SéLamétLé kaRdéŞim ALLAH'a Emanét oL...én kıSa ZamanDa aRamıza DöneRsin inş..

Ay Law Yu aLiiii :lol: :lol: Mucks :D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Azazel »

Ali Umarım hakında Hayırlı Olurr.. allah Yar ve Yardımcın Olsun..
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
moment
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: SON

Mesaj gönderen moment »

KanKaaaaa NeReye Yaa Alla Sewersen Yaaa :( walla Coook ÜzüLdüm oqLum sende Gidersen Napcam Ben ? Sonradan Tanıştık Ama Önceden Tanıştıklarımın İçinde sayıLı Baba DostLara qeÇtin aLi'm Kendine Cok İyi Baq qeReq Msn Gerek TeLefon . ! Her tüRLü qÖrüşeceqiz Kardeşim allaha Emanetsin.. ! Unutma BizLeri.. !
SaRıöLüMII
SaRıöLüM
SaRıöLüMI
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Ali''mMmMmMMmMm Benım Canım Kardeşim Kendine Çok İyi Bak Olar mı???
Biz Herzaman Buralardayız,,Nezaman Canın Sıkılırsa Bi Bilgisayar Kadar Uzağız..
Seninde Çok Yardımın Oldu Gerek Oyunda Gerek Arkadaşlıkta Herşey İçin Çok Teşekkürler Kardeşim...
Dediğim Gibi Biz Herzaman Buralardayız Bekliyoruzz..
Resim

xXFENOMENXx

“Genel Sohbet” sayfasına dön