Bla....Bla...Bla...Sütten çıkmış ak kaşiksin KeL...ben nerde ne yaptıgımı ne yapacağimi iyi biliyorum
Lonca Tüzüğünüde biliyorum ve sana hatalı oldugumu söyledim tüzüğe karşi gelerek hatamın oldugunu söyledim...
adamın demediği şey kalmadı ben ona karşilik verince sen gördün beni uyardın bende sebebını söledim sana ...
Tabi ki bahane değil onun bana söledikleri ben nefsıme hakım olamayıp sabrimi sıfırladım bende karşilik verdim...
Ama şunu sorarım sana bunun haricinde bu akdar muhabbet sohbet lonca için gerekli toplantıları yapacak zamanın yok da benım kullanıdıgım kelimelerin aleyhine söz söyleyecek ne hakkın var ?
Oyunda ol yanımızda ol bizle ol....Şimdi bana deme belirli sebeplerden dolayi şöyle oldu böyle oldu giremedim online değilim soqudum eski tat vermiyo diye.....
yani kısacası Bla...Bla...Bla...--yaptıgım hiç birşey için kişisel olarak pişman değilim ama toplumsal bi zarar vermişsem özür dilerim şahsım adıma konuştum Fianx adına anlaşildi....
Ha son 1 sözüm sana KeL'im....Sali qünü ne karar çikarsa çiksin sen orda olursan gercekten üzülürüm....Niye mi ?
Hani Klavye delikanlıları vardır ya PC başinda oturur sanal ortamda kral olurlar olayın ne içinde ne yanındadirla uzaktan izlerler izlemeselerde sene de 1 görürler aha böle olmuş way way way derler....işte ölelerinden nefret ederim... bana İSTEMİYORUM oyu kullanacaksın ya nasılsa öyle bir karakterden gelmesi gerçekten beni üzer....
[FiaNNa Loncası] "Fianx"
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"
в a z u к i S т т
F i a η x d a γ в я є a к є я
Dangerxbdrobere yazdı:yani noldu demek amacıyla söledim onu
2 kız 1 oğlan olmuş
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Oyunda olmayan bir kardeşim/arkadaşim/dostum beni yargılayıp infaza götüremez İSO....
Oyundan zevk aldırmıyolar ki sevk almaya bakalım ....
Cok merak ediyorum bunca sene kimseyemı agir ithamda bulunmamiş KELTOŞ ?
в a z u к i S т т
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
arslanlar tatile çıkarken maymunlarda kendilrini kral ilan ederlermiş oyuncuları %75 -%80 i bu sözüme uyuyor
ama sadece zavallı insanlardan farkı yok bence sadece tadımızı kaçırıyorlar oyunda
ama sadece zavallı insanlardan farkı yok bence sadece tadımızı kaçırıyorlar oyunda
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
Orhan haklısın bana veya aileme laf atanlara bende karşılık veriyorum.Biz susdukça millet tepemize çıkarlar ama bundan sonra daha dikkatli davranalım
BU KONUDA BURDA KAPANSIN KAPANMAZSADA SAYFA KİLİTLENİR.BUNDAN SONRA ALLAH BİLİR NE ZAMAN 100 KUSUR SAYFAYA GELİR.
BU KONUDA BURDA KAPANSIN KAPANMAZSADA SAYFA KİLİTLENİR.BUNDAN SONRA ALLAH BİLİR NE ZAMAN 100 KUSUR SAYFAYA GELİR.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
evet isoya katılıyorum lütfn konuyu kapatalım bundan sonra daha dikkatli davranalımOrhan haklısın bana veya aileme laf atanlara bende karşılık veriyorum.Biz susdukça millet tepemize çıkarlar ama bundan sonra daha dikkatli davranalım
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
tadım tuzum kalmadı girmiyorum artık oyuna diyenlerden ne tat ne tuz beklerim...
bak yine söylüyorum tüzüğe karşi geldim nefsime hakim olamadım ve bunun için beni yargisiz infaz yapıp foruma taşiyandan değil diğer gerçek ''kardeşlerimden'' özür dilerim....
yolda görse oyunda görse selam vermeyen insana sirf saygin bir kişi diye ne yalakalık yaparım ne af dilerim...
tüzüğü bana hatırlatmasına teşekkir ederim...Haklıysam Susmam...Haksız İsem Çeker Giderim Dönüp Geriye Bakmam...
Sali gününü iple çekiyorum....Bakalım ne Çıkacak....
bak yine söylüyorum tüzüğe karşi geldim nefsime hakim olamadım ve bunun için beni yargisiz infaz yapıp foruma taşiyandan değil diğer gerçek ''kardeşlerimden'' özür dilerim....
yolda görse oyunda görse selam vermeyen insana sirf saygin bir kişi diye ne yalakalık yaparım ne af dilerim...
tüzüğü bana hatırlatmasına teşekkir ederim...Haklıysam Susmam...Haksız İsem Çeker Giderim Dönüp Geriye Bakmam...
в a z u к i S т т
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
salı günü eğer olmazsam herkez duysun şimdidn orhan paşamın loncadan atılmamasını istiyorum yani hayır diyorum
herkez hata yapabilir bende hayatımda çok hata yaptım ama bana göre orhan paşama katılıyorum bundan sonra hrkezin düzgün saygılı ve erdemli davranıcağından eminim
iyi forumlar herkeze
herkez hata yapabilir bende hayatımda çok hata yaptım ama bana göre orhan paşama katılıyorum bundan sonra hrkezin düzgün saygılı ve erdemli davranıcağından eminim
iyi forumlar herkeze
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
EywaLLah qözüm....Uzkatan Davulun Sesi Hoşgelirmiş...Bakalım Ne Kadar Değerimiz Var Görecez...
KEL...isyanını vur forum sayfalarına vurki Çabucak atılıyım loncadan....
в a z u к i S т т
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
BazU yazdı:Oyunda olmayan bir kardeşim/arkadaşim/dostum beni yargılayıp infaza götüremez İSO....
BazU yazdı:tadım tuzum kalmadı girmiyorum artık oyuna diyenlerden ne tat ne tuz beklerim...
Orhanım biraz daha sakin ol,öfkeni anlıyorum ve bu konu hk. konuşmayayım dedim lakin seninde biraz daha sakin olmanı öneririm sana . Biraz ağır konuşup , ithamlarını sertleştiriyosun . Bu lonca içi kırgınlıktan başka bir şey kazandırmaz sana ve ailene , o yüzden iyisi mi daha sakin olmaya çalış paşam .BazU yazdı:EywaLLah qözüm....Uzkatan Davulun Sesi Hoşgelirmiş...Bakalım Ne Kadar Değerimiz Var Görecez...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM