Sözün gereksizliğini hatırlıyosun ama kendisini mi hatırlamıyosun,yalanı hiç beceremiyosun Kel Süllo :lol:FiaNxsnwmurderer yazdı:ben oyle gereksız sozlerı hatırlamam bıkere
[FiaNNa Loncası] "Fianx"
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: [FiaNNa Loncası] "Fianx"
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
yok hatırlamıyorum nıye yalan konusam ben sen gıbı yalancı sahtekar üçkağatcı deyilemFianxaspendos yazdı:Sözün gereksizliğini hatırlıyosun ama kendisini mi hatırlamıyosun,yalanı hiç beceremiyosun Kel Süllo :lol:FiaNxsnwmurderer yazdı:ben oyle gereksız sozlerı hatırlamam bıkere
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ
-------------------------- OFFLİNE FİAN ------------------------
snowmurderer---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Trakya V Salvatore
Nasılsınızz ?
Çok özledim sizleri bi hal hatır sorayım dedim ?
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
cok şükür iyiyiz. Ama 3 ganom olursa daha iyi olacamEmoscann yazdı:Nasılsınızz ?
selam gençlik naber nasılsınız.( emmiler hariç )
emmi sanada selam
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Bu loncadan herkes çıkar/terkeder,Arda kalır Kel,bu da böyle bilineFiaNxsnwmurderer yazdı:cok şükür iyiyiz. Ama 3 ganom olursa daha iyi olacamEmoscann yazdı:Nasılsınızz ?
Çok özledim sizleri bi hal hatır sorayım dedim ?bide şu arda loncadan cıkarsa
hatta oyunu bıraksın
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- FiaNxsnwmurderer
- Cin Avcısı
Merhaba canım Ailem. Güldük şamata yaptık, hos beş sohbetler ettik tabı cıddıyetıde hiç bir zaman elden bırakmadık.
kısa bır acıklamayla konuya girmek istiyorum. Malum oyunun sıradanlığı veya girememe nedenlerınden dolayı fazla online olamıyoruz ve belki haddimize düşmez ama sizlerin davranışlarınızı kontrol etme imkanımız olmuyor. Aslında buna pek gerekte duymuyoruz. Çünki bu ailede olan kişi halini tavrını nerde nasıl davranılması gerektışini bilen kişilerdir. Biz biliyoruzkı karsılıklı sataşmalarda bıze Fiana Ailemize karşı kotu bir izlenim bırakmayacagınızı dusunuyoruz. Ama gördumkı bazı arkadaslarımız bu uzerine duşen görevi yerıne getıremiyor. Şu hic bir zaman savunma deyıl '' adam bana neler soyledı ben susayımmı'' bu bır savunma deyıl. Kendını savunacaksın ama adabınla edebınle bu aıleye laf getırmeyecek sekilde. Karsındakı gıbı konusacaksan bızım yanımızda deyıl karsı tarafın yanında olacaksın.
SALI AKSAMI 21:00 DA TOPLANTI DEYIL KISA AMACLI BIR OY YAPILACAK. 3 KISI 5 KISI GELMIS ONEMLI DEYIL GELENLER ILE YAPILACAKTIR.
SAYGILARIMLA..
SNOWMURDERER
kısa bır acıklamayla konuya girmek istiyorum. Malum oyunun sıradanlığı veya girememe nedenlerınden dolayı fazla online olamıyoruz ve belki haddimize düşmez ama sizlerin davranışlarınızı kontrol etme imkanımız olmuyor. Aslında buna pek gerekte duymuyoruz. Çünki bu ailede olan kişi halini tavrını nerde nasıl davranılması gerektışini bilen kişilerdir. Biz biliyoruzkı karsılıklı sataşmalarda bıze Fiana Ailemize karşı kotu bir izlenim bırakmayacagınızı dusunuyoruz. Ama gördumkı bazı arkadaslarımız bu uzerine duşen görevi yerıne getıremiyor. Şu hic bir zaman savunma deyıl '' adam bana neler soyledı ben susayımmı'' bu bır savunma deyıl. Kendını savunacaksın ama adabınla edebınle bu aıleye laf getırmeyecek sekilde. Karsındakı gıbı konusacaksan bızım yanımızda deyıl karsı tarafın yanında olacaksın.
fianxdaybreaker arkadasımı gerek bahssettıgım konuda gerekse yukarda belirtilen maddelere aykırı davranıslarından dolayı ailemizden uzaklastırlmasını talep edıyorum. Ben sahsen bu aıleye laf soyletenlerın burda yeralmasını ıstemem. Ama dedıkya bız bır aıleysek kararlarımızda ortak olmalı.Herkezın ıslerı guclerı var. Ama bu durumunda acileyeti var.FİANNA TÜZÜĞÜ
1-Grup üyeleri gerek başta bölge kanalı ve söyle kanalından olmak üzere hiçbir kanal aracılıgyla karsı
tarafla sözlu ithamlarda, tartışmalarda bulunmayacak.
a) eğer tartışmada bulunması gerekıyorsa genel ahlak, karşı tarafı küçümsetecek, aşalayacak
vb sözlerden kaçınarak tartısmasına devam edebılecek.Aksi halde gerekli cezai işleme tabi tutlacak.
b) hiçbir şekilde karşı tarafın galyanına gelerek munakasa sebebi bahanesi olmayacak.
( karşı taraf terbiyesizse sizde terbiyesiz olmayacaksınız)
2-Hiç bir şekilde hakaret küfür edilmeyilecek,küçük düşürücü aşagılayıcı kelimeler kullanılmayacak
SALI AKSAMI 21:00 DA TOPLANTI DEYIL KISA AMACLI BIR OY YAPILACAK. 3 KISI 5 KISI GELMIS ONEMLI DEYIL GELENLER ILE YAPILACAKTIR.
SAYGILARIMLA..
SNOWMURDERER
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
süleyman abi hayrola noluyor :? orhan abiyle(Fianxdaybreaker)ile alıp veremediğini açıklamanı istiyorum
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
Alıp verme meselesi yok. Salı günüde o ortamda olmaya çalışcam.Gelemessemde affolaDangerxbdrobere yazdı:süleyman abi hayrola noluyor :? orhan abiyle(Fianxdaybreaker)ile alıp veremediğini açıklamanı istiyorum
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
yani noldu demek amacıyla söledim onu
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM