Asit ve Asit Bilgisi

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar

1
100%

Toplam oy: 1

Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Asit ve Asit Bilgisi

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

VS DE DİRENC RUH KALKANI VS SKIL AÇIP OTURULUP SONRA VS YE BAŞLANMAZ SKILL AÇILDIGI AN VS YE BAŞLANIR
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

mitmet yazdı:
Tskxtatanga yazdı:Öncelikle şunu söyleyeyim direnci açıp oturuyorum...
Karşımdaki büyücüler buna bir şey demiyor...
Aslında genelde 20 küsür kudret kalıyor..
1 Şifa 15 Bilgi ile kritik 5 bin civarı, normal iyileştirme 3 bin civarı çakıyorum o da bana yetiyor...
zaten benim bildiqim iki tarafta yeteneklerini açar oturur tekrar fullenince saldırırlar.
Bu kişiden kişiye değişir ama dediğim gibi ben oturuyorum karşıdaki de herhangi bir şey demiyor...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bwingrove »

Tskxtatanga yazdı:
mitmet yazdı:
1 Şifa 15 Bilgi ile kritik 5 bin civarı, normal iyileştirme 3 bin civarı çakıyorum o da bana yetiyor...
zaten benim bildiqim iki tarafta yeteneklerini açar oturur tekrar fullenince saldırırlar.
Bu kişiden kişiye değişir ama dediğim gibi ben oturuyorum karşıdaki de herhangi bir şey demiyor...

BÜYÜLERİ BU ŞEKİLDE YENİPTE BURDA ÇIKIP YENİLMEZİM DEMEYİN YA BUNU BİLEYDİM BU KONUYA YORUM BİLE YAPMAZDIM ;) ;)
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

bwingrove yazdı:
Tskxtatanga yazdı:
mitmet yazdı:

BÜYÜLERİ BU ŞEKİLDE YENİPTE BURDA ÇIKIP YENİLMEZİM DEMEYİN YA BUNU BİLEYDİM BU KONUYA YORUM BİLE YAPMAZDIM ;) ;)
İlk mesajından beri hep gözün kapalı, çok merak ediyorum tek gözün kör mü tikin mi var yoksa bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun. (Anlayan anladı.)
Karşındakinin görüşlerine saygı duymadığın sürece bil ki karşındakini aptal konumuna değil kendini aptal konumuna düşürürsün...
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Tskxtatanga yazdı:
bwingrove yazdı:
Tskxtatanga yazdı:
mitmet yazdı:

İlk mesajından beri hep gözün kapalı, çok merak ediyorum tek gözün kör mü tikin mi var yoksa bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun. (Anlayan anladı.)
Karşındakinin görüşlerine saygı duymadığın sürece bil ki karşındakini aptal konumuna değil kendini aptal konumuna düşürürsün...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
çapak kaçmıştır :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

[quote="mitmet]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
çapak kaçmıştır :D[/quote]
:D :D Çay pansumanı? :D
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Tskxtatanga yazdı:
bwingrove yazdı:
Tskxtatanga yazdı:
mitmet yazdı:

EVET ARKADAŞIM ÇALIŞIYORUM HERŞEYİ İMA ETMEYE ÇALIŞIYORUM DİRENCİ RUHU AÇIP KUDRETİ 100 LEDİKTEN SONRA WS YE BAŞLAYANDA BUNA SES ÇIKARMAYAN BÜYÜCÜDENDE BUNUN ARTİSLİĞİNİ YAPTIĞIN HALDE SES ÇIKARMAYAN SUNUCUDAN DA HAYIR GELMEZ SİZ DİRENÇLİ RUHLU WS YE BAŞLAMAYA YENİLMEZİMCİLİK OYNAMAYA DEWAM EDİN DAHA YORUM YAZMAYACAĞIM

HEY GÜZEL ALLAHIM :? :?

TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

bu konu sanırım haddinden fazla uzamaya başladı farklı yerlere kaymak üzere. son olarak birkaç yorumda bulunacağım.

öncelikle bwingrove;

şifacının direnç açıp oturmasına gerek yok şifacı o kadar komplike bir sınıftır ki yeteneklerinin yapamadıklarını eşyalarla yaparsın. örnek olarak direnç açıp oturma konusunda ben çift direnç açtığımda oturmam fakat kudretim sadece yüzde 4 yada 6 gider. eğer iyi bir oyuncu yada gözlemciysen bu konunun nasıl olduğu hakkında soru soracağını sanmıyorum çünkü biliyorsundur. ikinci olarak direnci fazla olanın kritik yeme şansının az olduğu yönünde bir tez sunuyorsun yani asit direncini 300 yapan kişiye kritik atılamayacağı yönünde atılsa bile asit direnci 0 olan kişiye oranla daha az olacağı yönünde bir tez eğer yanlış anlamadıysam. doğru anladıysam eğer bu tezini çürütme konusunda karşımdaki büyücülerin bana söylediği cümlelere binayen (ki en az 5 büyücü dalıyordu) "kritik atmama rağmen hasar almıyorsun neden" ki buz direncim ve elektrik direncim 1000 yani senin tezine göre bunların bana hiç kritik atamaması lazım ama ne hikmetse atıyorlardı. demekki burda ortaya çıkan sonuç direnç arttıkça kritik atma oranının düştüğü değil verdiğin hasarın düştüğüdür.

aldatmaz2012;

büyücünün şifacıyı kesmesi imkansız değildir; ama haddinden fazla zordur. ve helede karsındaki büyücüye kesilmemek için kendini düzen bir şifacıysa işte o zaman imkansız kısmı girer tek büyücü istersen sabaha kadar uğras genede kesemezsin şifacıyı bu ve bunun gibi birsürü örnekle karsılastım oyun içerisinde ki bunları anlatmanın yeri burası değildir inanın bana sadece tartısma unsuru olurken biraz daha birbirimize saygı diyorum

teşekkür ediyorum iyi oyunlar diliyorum.

konfüçyüs

kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Karşındakinin görüşlerine saygı duymadığın sürece bil ki karşındakini aptal konumuna değil kendini aptal konumuna düşürürsün...[/i][/b][/quote]

EVET ARKADAŞIM ÇALIŞIYORUM HERŞEYİ İMA ETMEYE ÇALIŞIYORUM DİRENCİ RUHU AÇIP KUDRETİ 100 LEDİKTEN SONRA WS YE BAŞLAYANDA BUNA SES ÇIKARMAYAN BÜYÜCÜDENDE BUNUN ARTİSLİĞİNİ YAPTIĞIN HALDE SES ÇIKARMAYAN SUNUCUDAN DA HAYIR GELMEZ SİZ DİRENÇLİ RUHLU WS YE BAŞLAMAYA YENİLMEZİMCİLİK OYNAMAYA DEWAM EDİN DAHA YORUM YAZMAYACAĞIM

HEY GÜZEL ALLAHIM :? :?
[/quote]
Aradığım itemleri satan olsa ben de pek meraklı değilim oturmaya...
Ama haberin olsun sadece direnci açıp oturuyorum fullendikten sonra ruh ve ck atıyorum kendime..
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

konfucyus yazdı:
bu konu sanırım haddinden fazla uzamaya başladı farklı yerlere kaymak üzere. son olarak birkaç yorumda bulunacağım.

öncelikle bwingrove;

şifacının direnç açıp oturmasına gerek yok şifacı o kadar komplike bir sınıftır ki yeteneklerinin yapamadıklarını eşyalarla yaparsın. örnek olarak direnç açıp oturma konusunda ben çift direnç açtığımda oturmam fakat kudretim sadece yüzde 4 yada 6 gider. eğer iyi bir oyuncu yada gözlemciysen bu konunun nasıl olduğu hakkında soru soracağını sanmıyorum çünkü biliyorsundur. ikinci olarak direnci fazla olanın kritik yeme şansının az olduğu yönünde bir tez sunuyorsun yani asit direncini 300 yapan kişiye kritik atılamayacağı yönünde atılsa bile asit direnci 0 olan kişiye oranla daha az olacağı yönünde bir tez eğer yanlış anlamadıysam. doğru anladıysam eğer bu tezini çürütme konusunda karşımdaki büyücülerin bana söylediği cümlelere binayen (ki en az 5 büyücü dalıyordu) "kritik atmama rağmen hasar almıyorsun neden" ki buz direncim ve elektrik direncim 1000 yani senin tezine göre bunların bana hiç kritik atamaması lazım ama ne hikmetse atıyorlardı. demekki burda ortaya çıkan sonuç direnç arttıkça kritik atma oranının düştüğü değil verdiğin hasarın düştüğüdür.

aldatmaz2012;

büyücünün şifacıyı kesmesi imkansız değildir; ama haddinden fazla zordur. ve helede karsındaki büyücüye kesilmemek için kendini düzen bir şifacıysa işte o zaman imkansız kısmı girer tek büyücü istersen sabaha kadar uğras genede kesemezsin şifacıyı bu ve bunun gibi birsürü örnekle karsılastım oyun içerisinde ki bunları anlatmanın yeri burası değildir inanın bana sadece tartısma unsuru olurken biraz daha birbirimize saygı diyorum

teşekkür ediyorum iyi oyunlar diliyorum.

konfüçyüs

SENİN NASIL BİR ŞİFACI OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR SAĞLAMSIN BİLGİLİSİN(FORUMDA GÖRÜNEN O EMİNÖNÜNDE HİÇ OYNAMADIM) FAKAT BU KONUDA İLK BAŞLARDA SİZLE AYNI DÜŞÜNCEDE OLMAMA RAĞMEN FORUM ADI Aldatmaz2012 OYUN ADI Burasıqistanbul la ATTIĞIM 4. WS DEN SONRA İMKANSIZ OLMADIĞINI ANLADIM NEDENİ İSE ŞUDUR SENİN WS ATTIĞIN BÜYÜCÜ SENLE Bİ DAHA WS ATMIYOR ÇÜNKÜ YENİLİYOR TEKRAR YENİLMEK İSTEMİYOR FAKAT BU ARKADAŞLA SÜREKLİ WS ATTIĞIMIZ İÇİN ŞİFACININ HERŞEYİNİ ÇÖZDÜ SANADA BÖYLE BİRİ DENK GELİNCE ANLAYACAKSIN BUNU !!

ŞÖYLE İZAH ETMEK İSTİYORUM SANA GÖRE WS DE İTEM DEĞİŞTİRMEK SERBEST (MAX KUDRETLERİ TAKIP DİRENÇ AÇIP DİERLERİNİ GİYDİĞİN VE DİRENÇLERDE 100 DE 70 LİK Bİ KUDRET KAZANCI SAĞLADIĞIN İÇİN) ONA GÖRE DİRENÇ BASIP OTURMAK SERBEST BU ŞEKİLDE KESEMEZSENİZ AYIP ZATEN
2.Sİ DİYELİMKİ SEN DİRENÇLERLE GİTTİN BÜYÜCÜ METEORİT ÇIKTI KAZANMA ŞANSIN ZAYIF (Burasıqistanbul wb.) DİYELİM Kİ SEN RUH KALKANIYLA GİTTİN ADAM DİRENÇ BUZ ELK ÇIKTI YİNE ÇOK ZAYIF ŞİMDİ DİYECEKSİN Kİ BEN ZEHİR KULLANMAM HEM RUH HEM ELEMNT VE TEK ASİTLE GİDERİM BU ADAMIN ASİT DİRENCİ EN AZ 300 ASİT HASARIN DÜŞÜK İLK BAŞTA SİZİN GİBİ OTURARAK VEYA İTEM DEĞİŞTİREREK DEİL DE DÜZGÜN Bİ ŞEKİLDE WS YE BAŞLADI 17 KUDRETİ GİTTİ KAFADAN BÜYÜCÜ EN AZ 1 ASİTİ KUTUPLA YEDİ VE ASİT TUTMADI ZİHİNLEDİ VE OTURDU CANINI 100 DEİL DE 120 HESAPLA BU MANADA YANİ 12 BİN CANI WAR SENİN İSE KALDI 73 KUDRETİN EN AZ Bİ KERE CAN BASTIN DİYELİM KALDI 62 ATABİLECEĞİN 6 ASİT 12.000/6=2000 6 SINIDA BÖYLE ATARIM DİYORSAN HELAL OLSUN NE DİYİM !!!

TEŞKİLAT

“Şifacı” sayfasına dön