Amanda aman yeğenime bakTonymontana yazdı:Tonymontanadan sevgilerle ;
Benimde bir katkım olsun istedim .. işte bendeniz ve küçük oğlum;
Tonymontana / Srtonymontana
Allah ayırmasın İlyas'ım
Amanda aman yeğenime bakTonymontana yazdı:Tonymontanadan sevgilerle ;
Tonymontana / Srtonymontana
Fianxaspendos yazdı:Amanda aman yeğenime bakTonymontana yazdı:Tonymontanadan sevgilerle ;
Tonymontana / Srtonymontana![]()
Allah ayırmasın İlyas'ım
Ayazkalpli yazdı:
Royalxayazkalpli
EnSonHatayLi yazdı:Ayazkalpli yazdı:
Royalxayazkalpli
Bu Yılın Apachesi seçilen genç deiLmi![]()
Hakan aykut abim koymuyor ama istersen resmini ben koyabilirim rahat ol yanihakankusay yazdı:Tacsiz yazdı:hakan çocukmusun çocuk taklidimi yapıyorsun neyine alınıyorsun neyine kaşınıyorsun illa tartışma yaratmak zorundamısınız koymak istersem koyarım ismessemde koymam tamammı kardeşim fazla laf kalabalığı yapma öptüm gözlerinizdenhakankusay yazdı:Tacsiz yazdı:çok güzel bir konu umarım 13-14 yaş grubundaki arkadaşlarımız kirletmez buraları emeklere saygı lütfengözlerinizden öperim
iyi formlar
Sende koy bi fotonuda görelim gözlerimizden öpecek mertebeye ulaştığını zanneden kişi kimmiş görelim ?iyi formlar
Laf,laf,laf.Vadi'nin çocuklara bıraktığı etkinin en büyük örneklerinden birisin. Bi abi tavırlar,kendini bişey sanmalar ,kimsin sen ?
Hakan askerliğini yaptıktan sonra de o adama çocuk diye tamamAyazkalpli yazdı:Hakan aykut abim koymuyor ama istersen resmini ben koyabilirim rahat ol yanihakankusay yazdı:Tacsiz yazdı:hakan çocukmusun çocuk taklidimi yapıyorsun neyine alınıyorsun neyine kaşınıyorsun illa tartışma yaratmak zorundamısınız koymak istersem koyarım ismessemde koymam tamammı kardeşim fazla laf kalabalığı yapma öptüm gözlerinizdenhakankusay yazdı:Tacsiz yazdı:çok güzel bir konu umarım 13-14 yaş grubundaki arkadaşlarımız kirletmez buraları emeklere saygı lütfengözlerinizden öperim
iyi formlar
Sende koy bi fotonuda görelim gözlerimizden öpecek mertebeye ulaştığını zanneden kişi kimmiş görelim ?iyi formlar
Laf,laf,laf.Vadi'nin çocuklara bıraktığı etkinin en büyük örneklerinden birisin. Bi abi tavırlar,kendini bişey sanmalar ,kimsin sen ?