Ünal usta zaten cumartesi saat 1 çok uygun bi saat pazar günü herkezin işi belli olmuyor aniden işleri çıkıyor ayrıcada Mertkan reisin dediğini okuduysan toplatıya katılmayanların cezası 1 milyon okuduysan...Ben şimdiden söylüyorum daha öncede de söyledim katılım az olduğu için ertelenen toplantı haftaya cumartesi günü yanlız adam da saat 1 dedirShoter yazdı:sa. öncelikle bugünkü toplantıya katılamadğım için çok özür diliyorum.. ancak duyduğum kadarıyla toplantıya katılım çok az olmuş.. bunun nedeni bence toplantı gün ve saatidir. daha öncede belirttim yine belirtiyorum, çoğumuzun işi gücü var bu nedenle toplantıyı pazar güne alınmasını talep ediyorum.. aksi taktirde bu saatlerdeki toplantılara hiç bir zaman katılamıyacağımı belirtmek isterim.
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
Aleyküm selam Ensar hoş geldinBozkurtensar yazdı:S.a Günaydın Loncam
ömer kardeş, ben çalışan bir insanım sırf toplantı için işimden istifa edemem. katılmayanada para cezası çok saçma bence kasıtlı olarak toplantıya neden katılmayalımki..Loserr yazdı:Ünal usta zaten cumartesi saat 1 çok uygun bi saat pazar günü herkezin işi belli olmuyor aniden işleri çıkıyor ayrıcada Mertkan reisin dediğini okuduysan toplatıya katılmayanların cezası 1 milyon okuduysan...Ben şimdiden söylüyorum daha öncede de söyledim katılım az olduğu için ertelenen toplantı haftaya cumartesi günü yanlız adam da saat 1 dedirShoter yazdı:sa. öncelikle bugünkü toplantıya katılamadğım için çok özür diliyorum.. ancak duyduğum kadarıyla toplantıya katılım çok az olmuş.. bunun nedeni bence toplantı gün ve saatidir. daha öncede belirttim yine belirtiyorum, çoğumuzun işi gücü var bu nedenle toplantıyı pazar güne alınmasını talep ediyorum.. aksi taktirde bu saatlerdeki toplantılara hiç bir zaman katılamıyacağımı belirtmek isterim.
THexGaMeLoRd [Ejder Asa(^)]
lılGaMeLoRdlıl [Latif(^)]
GaMeLoRd [Ashab-ı Keyf(^)]
IıIGaMeLoRdIıI
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Kardeş seni tmm anladık ama sen gelmiyon ötekide gelmiyor öteki gelmeyince o gelmiyor ben niye gidiyim ki oluyor kardeş para cezasıda mantıksız değil yine sizin için toplanan bi para onu alıpta ben yemeyeceğim eğerki bana güvenemiyosanız parayı Mertkan reise verebilirsiniz anlaşılmayan bişi yok heralde!!!Shoter yazdı:ömer kardeş, ben çalışan bir insanım sırf toplantı için işimden istifa edemem. katılmayanada para cezası çok saçma bence kasıtlı olarak toplantıya neden katılmayalımki..Loserr yazdı:Ünal usta zaten cumartesi saat 1 çok uygun bi saat pazar günü herkezin işi belli olmuyor aniden işleri çıkıyor ayrıcada Mertkan reisin dediğini okuduysan toplatıya katılmayanların cezası 1 milyon okuduysan...Ben şimdiden söylüyorum daha öncede de söyledim katılım az olduğu için ertelenen toplantı haftaya cumartesi günü yanlız adam da saat 1 dedirShoter yazdı:sa. öncelikle bugünkü toplantıya katılamadğım için çok özür diliyorum.. ancak duyduğum kadarıyla toplantıya katılım çok az olmuş.. bunun nedeni bence toplantı gün ve saatidir. daha öncede belirttim yine belirtiyorum, çoğumuzun işi gücü var bu nedenle toplantıyı pazar güne alınmasını talep ediyorum.. aksi taktirde bu saatlerdeki toplantılara hiç bir zaman katılamıyacağımı belirtmek isterim.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Selamun Aleyküm...Herkese hayırlı pazarlar

-
- İskele Babası
Bende bu para meselesine karşıyım mesela bir akrabamız hasta ise onun yanına giderken toplantıya katılamaya biliriz.Veyada işimiz çıkabilir bir oyun toplantısı için biryere gidince toplantıya katılamadığımız için para vermek çok saçmaShoter yazdı:ömer kardeş, ben çalışan bir insanım sırf toplantı için işimden istifa edemem. katılmayanada para cezası çok saçma bence kasıtlı olarak toplantıya neden katılmayalımki..Loserr yazdı:Ünal usta zaten cumartesi saat 1 çok uygun bi saat pazar günü herkezin işi belli olmuyor aniden işleri çıkıyor ayrıcada Mertkan reisin dediğini okuduysan toplatıya katılmayanların cezası 1 milyon okuduysan...Ben şimdiden söylüyorum daha öncede de söyledim katılım az olduğu için ertelenen toplantı haftaya cumartesi günü yanlız adam da saat 1 dedirShoter yazdı:sa. öncelikle bugünkü toplantıya katılamadğım için çok özür diliyorum.. ancak duyduğum kadarıyla toplantıya katılım çok az olmuş.. bunun nedeni bence toplantı gün ve saatidir. daha öncede belirttim yine belirtiyorum, çoğumuzun işi gücü var bu nedenle toplantıyı pazar güne alınmasını talep ediyorum.. aksi taktirde bu saatlerdeki toplantılara hiç bir zaman katılamıyacağımı belirtmek isterim.

kimse biri gelmedi diye bende gelmem diyemez. sonuçta toplatı kendi yararına olacaktır. siz o saate aldınız 5-6 kişi gelmiş. haftaya bu sayının artacağını hiç sanmıyorum..çünkü gelmeyenin ozaman işi varsa haftayada aynı şeyi yapacaktır. çoğunluğun online olduğu bi zaman belirleyelim ona göre ayarlayak saati.Loserr yazdı:Kardeş seni tmm anladık ama sen gelmiyon ötekide gelmiyor öteki gelmeyince o gelmiyor ben niye gidiyim ki oluyor kardeş para cezasıda mantıksız değil yine sizin için toplanan bi para onu alıpta ben yemeyeceğim eğerki bana güvenemiyosanız parayı Mertkan reise verebilirsiniz anlaşılmayan bişi yok heralde!!!Shoter yazdı:ömer kardeş, ben çalışan bir insanım sırf toplantı için işimden istifa edemem. katılmayanada para cezası çok saçma bence kasıtlı olarak toplantıya neden katılmayalımki..Loserr yazdı:Ünal usta zaten cumartesi saat 1 çok uygun bi saat pazar günü herkezin işi belli olmuyor aniden işleri çıkıyor ayrıcada Mertkan reisin dediğini okuduysan toplatıya katılmayanların cezası 1 milyon okuduysan...Ben şimdiden söylüyorum daha öncede de söyledim katılım az olduğu için ertelenen toplantı haftaya cumartesi günü yanlız adam da saat 1 dedirShoter yazdı:sa. öncelikle bugünkü toplantıya katılamadğım için çok özür diliyorum.. ancak duyduğum kadarıyla toplantıya katılım çok az olmuş.. bunun nedeni bence toplantı gün ve saatidir. daha öncede belirttim yine belirtiyorum, çoğumuzun işi gücü var bu nedenle toplantıyı pazar güne alınmasını talep ediyorum.. aksi taktirde bu saatlerdeki toplantılara hiç bir zaman katılamıyacağımı belirtmek isterim.
THexGaMeLoRd [Ejder Asa(^)]
lılGaMeLoRdlıl [Latif(^)]
GaMeLoRd [Ashab-ı Keyf(^)]
IıIGaMeLoRdIıI
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Ömer o para işi yaş bence ünal abi cumartesi gelmior adam ilşte ne etsin işi bıkıp illen girsinmi olmaz o babamda gelemiyor napsın oda işte
pazar günleri en ii si ömer
tmm siz söyleyin hadi şu gün şu saatte kesin gelirim diye siz söyleyin ozmn yapam ben toplatıyı ama yine mazeretsiz bir kişi katılmassa bu para konusunda ciddiyiz yine verilecek o 1er milyon para ya zaten çok bişi değil ki asla arası 1 milyon yani bunu loncadaki kardeşlerinize arkadaşlarınıza vereceksiniz eğerki 1 milyon para kardeşinizden arkadaşınızdan değerli veya 1 milyon gözününzde büyük bi paraysa ben bişi demiyorum...ama şunuda söyleyim bu para verilecek yani bir yerden başlıcaz loncada bi takım faliyetler yapmaya anlayın ve anlayış gösterinShoter yazdı:kimse biri gelmedi diye bende gelmem diyemez. sonuçta toplatı kendi yararına olacaktır. siz o saate aldınız 5-6 kişi gelmiş. haftaya bu sayının artacağını hiç sanmıyorum..çünkü gelmeyenin ozaman işi varsa haftayada aynı şeyi yapacaktır. çoğunluğun online olduğu bi zaman belirleyelim ona göre ayarlayak saati.Loserr yazdı:Kardeş seni tmm anladık ama sen gelmiyon ötekide gelmiyor öteki gelmeyince o gelmiyor ben niye gidiyim ki oluyor kardeş para cezasıda mantıksız değil yine sizin için toplanan bi para onu alıpta ben yemeyeceğim eğerki bana güvenemiyosanız parayı Mertkan reise verebilirsiniz anlaşılmayan bişi yok heralde!!!Shoter yazdı:ömer kardeş, ben çalışan bir insanım sırf toplantı için işimden istifa edemem. katılmayanada para cezası çok saçma bence kasıtlı olarak toplantıya neden katılmayalımki..Loserr yazdı:Ünal usta zaten cumartesi saat 1 çok uygun bi saat pazar günü herkezin işi belli olmuyor aniden işleri çıkıyor ayrıcada Mertkan reisin dediğini okuduysan toplatıya katılmayanların cezası 1 milyon okuduysan...Ben şimdiden söylüyorum daha öncede de söyledim katılım az olduğu için ertelenen toplantı haftaya cumartesi günü yanlız adam da saat 1 dedirShoter yazdı:sa. öncelikle bugünkü toplantıya katılamadğım için çok özür diliyorum.. ancak duyduğum kadarıyla toplantıya katılım çok az olmuş.. bunun nedeni bence toplantı gün ve saatidir. daha öncede belirttim yine belirtiyorum, çoğumuzun işi gücü var bu nedenle toplantıyı pazar güne alınmasını talep ediyorum.. aksi taktirde bu saatlerdeki toplantılara hiç bir zaman katılamıyacağımı belirtmek isterim.
Aleyküm selam KadirimMalatyaliiiii yazdı:Selamun Aleyküm...Herkese hayırlı pazarlar