1.de 100 2.de 100 3. 90 4.100 5.de 60 anlamadımCanceazi yazdı:En iyisi adamın kplerini izlemek ordan anlaşılıyo kaç kere ne kestiğiMORDuMan yazdı:bundan ben bişi anlamam vs 5-3 biter adam sadece yendiği vslerin fotosunu koyar adam gösteriş meraklısı beyler dağılın
Farzimisal WS Choosensxkral Sıra Geo
Re: Farzimisal WS Choosensxkral Sıra Geo

-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
İşte seni Yaradana bile böle seviyesizsen sende oyunda seviyeli olmanı beklemiorm bile.Nyse aciz insanlara verilecek cevabım yok.Takıl sen ha sanmaki ölmem benOoOWARNINGOoO yazdı:Vandervaart yazdı:Yüce Rabb'imiz demiştir ki ' Sakın Kul Hakkıyla Karşıma Gelmeyin.'
Adam vaaz veriyor beyler dağılın
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

Vandervaart yazdı:İşte seni Yaradana bile böle seviyesizsen sende oyunda seviyeli olmanı beklemiorm bile.Nyse aciz insanlara verilecek cevabım yok.Takıl sen ha sanmaki ölmem benOoOWARNINGOoO yazdı:Vandervaart yazdı:Yüce Rabb'imiz demiştir ki ' Sakın Kul Hakkıyla Karşıma Gelmeyin.'
Zırtlan benm babam imam
BBM PİN : 2709C9F2
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

OoOWARNINGOoO yazdı:Vandervaart yazdı:İşte seni Yaradana bile böle seviyesizsen sende oyunda seviyeli olmanı beklemiorm bile.Nyse aciz insanlara verilecek cevabım yok.Takıl sen ha sanmaki ölmem benOoOWARNINGOoO yazdı:Vandervaart yazdı:Yüce Rabb'imiz demiştir ki ' Sakın Kul Hakkıyla Karşıma Gelmeyin.'
Zırtlan benm babam imamSen nasıl konuşuyorsun antipatik beyinli
İsterse Akrabaların imam olsun senden adam olmaz ama yaşına vermek lazım sende haklsıın
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Ne kadar komik insanlar var, Kral çok istiyorsan sana 2 saatimi ayırcam . Sürekli 1 lwl çar açıcam. photoshopla 49 gösteririz. Üstünü var gösteririz. Sürekli koy foruma. King sen ol.
Artisliğiniz sadece klavyede , öyleki benle vs atarken kaçıp başkası ile vs atacak kadar
Tüm lodoslar , oyunda yapmanız gereken /f Süveyda
Şİfacı Büyücü Savaşçı np.
:arrow: Bekliyorum
İyi Forumlar ...
Artisliğiniz sadece klavyede , öyleki benle vs atarken kaçıp başkası ile vs atacak kadar
Tüm lodoslar , oyunda yapmanız gereken /f Süveyda
:arrow: Bekliyorum
İyi Forumlar ...

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

bendensairolmaz yazdı:Ne kadar komik insanlar var, Kral çok istiyorsan sana 2 saatimi ayırcam . Sürekli 1 lwl çar açıcam. photoshopla 49 gösteririz. Üstünü var gösteririz. Sürekli koy foruma. King sen ol.
Artisliğiniz sadece klavyede , öyleki benle vs atarken kaçıp başkası ile vs atacak kadar![]()
Tüm lodoslar , oyunda yapmanız gereken /f SüveydaŞİfacı Büyücü Savaşçı np.
:arrow: Bekliyorum![]()
Ayrıca böyle adamları yenip foruma konu açmayınHerkes sizin kadar oyunda eli çbk olmayabilir.
Blacthrine
Face
Kıyametx
Vipxkılınç
Serruhhh
Mechanize
Bunlardan birini defalarca yendiysen , al koy. Bir vs ilede üstünlük kabul ettirilmez, bilesin.
Ha bu arada tabi bu yukarıda yazdıklarım , Seni adam yerine koypu vs atarlarmı ki![]()
İyi Forumlar ...

- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

DengesizVandervaart yazdı:OoOWARNINGOoO yazdı:Vandervaart yazdı:İşte seni Yaradana bile böle seviyesizsen sende oyunda seviyeli olmanı beklemiorm bile.Nyse aciz insanlara verilecek cevabım yok.Takıl sen ha sanmaki ölmem benOoOWARNINGOoO yazdı:Vandervaart yazdı:Yüce Rabb'imiz demiştir ki ' Sakın Kul Hakkıyla Karşıma Gelmeyin.'
Zırtlan benm babam imamSen nasıl konuşuyorsun antipatik beyinli
İsterse Akrabaların imam olsun senden adam olmaz ama yaşına vermek lazım sende haklsıın
BBM PİN : 2709C9F2
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
karizma değil evladım kpMORDuMan yazdı:1.de 100 2.de 100 3. 90 4.100 5.de 60 anlamadımCanceazi yazdı:En iyisi adamın kplerini izlemek ordan anlaşılıyo kaç kere ne kestiğiMORDuMan yazdı:bundan ben bişi anlamam vs 5-3 biter adam sadece yendiği vslerin fotosunu koyar adam gösteriş meraklısı beyler dağılın![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
Canceazi yazdı:karizma değil evladım kpMORDuMan yazdı:1.de 100 2.de 100 3. 90 4.100 5.de 60 anlamadımCanceazi yazdı:En iyisi adamın kplerini izlemek ordan anlaşılıyo kaç kere ne kestiğiMORDuMan yazdı:bundan ben bişi anlamam vs 5-3 biter adam sadece yendiği vslerin fotosunu koyar adam gösteriş meraklısı beyler dağılın![]()
![]()
![]()
![]()
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Warning beslemesi
Senin gibi 12 yaşında deilm en azından
18 yaşındayım bunu kimsedende gizlemiorum.Nyse seni fazla muhattabıma aldım.Hadi yoluna
Senin gibi 12 yaşında deilm en azından