Lütfen yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
jadde
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Lütfen yardım

Mesaj gönderen jadde »

Öncelikle selam;
Benim bilgisayar süretli kendi kendine reset atıyor.bu durum bölgelerde boss keserken çok sıkıntı oluyor,bu neden olabilir acaba bilen birileri yardım etsin.
2. olarak bir internet sayfasını açtığımda resimler geç açılıyor lütfen bunuda bilen birileri yardım etsin,şimdiden teşekkürler
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?

İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Lütfen yardım

Mesaj gönderen xPrince »

önce bi reset atma konusunda biraz detaya inmelisin, mesela mavi ekranmı düşüyo ?? bilgisayar kapanıyo senmi açıyon bilgisayar alttaki reset düğmesine bamsış gibi resetmi atıyo bilgisayar kapata basmış gibimi reset atıyo onların bi detayına in bilgi ver zaten ne dersen de hangisi olursa olsun hardiskin arızalanmıştır, garantiye gidebilir eğer ciddi bi arıza varsa, yoksa bi format atılır ama götr bi bilgisiyarcıya orda atsınlar, inan bana daha iyisi olur.. sonra bilgisayarın eski şekliyle devam eder diye umuyorum..

resimler konusundaysa net hızın yavaştır, hardisk doluluğu yada hatası yüzündende bu olabilir her halukarda sağlam bi format lazım bilgisayara ama bilen birilerini tavsiye ederim..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Bilgisayarın çok ısınıyor iyice bi içini temizle olmadı bir antivirüs kur.
Kullanıcı avatarı
jadde
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jadde »

Reset düğmesine basılmış gibi reset atıyor.bu reset yüzüne format attım ama yine aynı şekilde devam ediyor :S

Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Redstrom »

Pc nın Kendıne Sık Sık Reset Atmasının Nedenı Fanların Ile Alakalı Olabılır Fanlarında Sorun Varsa Pc Kendı Kendıne Reset Atar.Yanı ram, işlemci ısısı, usb çıkışları, ve ekran kartı olabilir. ihtimaller bunlar.İnternetı Gec Gelmesı Konusu Ise Inan Bır cok Nedenden Olabılır.Modemde tut Eternet Kablosuna Telefon hattındakı Kablolara Belki Pc de Olan Bır virüse veyada Internet ayarların Ile Alakalı Bır Konuya...
Redstrom
Kullanıcı avatarı
jadde
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jadde »

Redstrom yazdı:Pc nın Kendıne Sık Sık Reset Atmasının Nedenı Fanların Ile Alakalı Olabılır Fanlarında Sorun Varsa Pc Kendı Kendıne Reset Atar.Yanı ram, işlemci ısısı, usb çıkışları, ve ekran kartı olabilir. ihtimaller bunlar.İnternetı Gec Gelmesı Konusu Ise Inan Bır cok Nedenden Olabılır.Modemde tut Eternet Kablosuna Telefon hattındakı Kablolara Belki Pc de Olan Bır virüse veyada Internet ayarların Ile Alakalı Bır Konuya...
Teşekkür ederim arkadaşım fanlara macun alacağım daha iyi soğutuyormuş.internet konusunuda servisi arıyacağım artık.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön