Kadim Hidradaki Emek Hırsızı [ KanunixxBaşkan ]

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidradaki Emek Hırsızı [ KanunixxBaşkan ]

Mesaj gönderen Pangea »

Civra yazdı:Benim bu konuya yazacağım yazı bu Kanunixbaşkan, Persprince, Kömürgözlüm veya Sızıntı karaktersizleri hakkında değil. Zaten bunlara bir ton küfür etmişim hatta bir tanesine küfür etmekten sıkıldım sonunda yasakladımki laf etmesin bende o lafı duyup iyice sinirlenip başka küfürlerde etmeyeyim diye.
Bütün hazırlıklar tamam bir sürü zaman ve emek harcanıyor, insanlar işleri güçlerini, aileri ile geçirecekleri zamanları bir kenera bırakıp görev yapmak için bir araya geliyorlar sonuçta 2 - 3 tane densiz ve sonuç hüsran. Hesabım yine sustu. Susturmakta haklılar. 3 gün sonra yine susturulacak derdim hiç bir zaman susturulmak olmamıştır.
Bu konuya yazı yazmak istemiyordum, olumsuz bir yazı yazmak dahi olsa bu tiplere paye vermek olurdu. Düşünün adama küfür ediyorum peşine bir daha küfür ediyorum adamda surat yokki, yasaklamıyor. İnsanda biraz haysiyet olsa ya bu adama ne olduki bana küfür ediyor ben ne yaptım diye kendine sorar dimi ve yasaklama yoluna gider. Bunlar öyle bişe değil küfür yedikçe bana daha çok küfür et der gibiler sanki bu işten hoşlanıyor gibiler.
Yazı yazmama iten olay bu akşam gerçekleşti. Yöneticilerden iki tanesi yarışmayı organize etmek üzere sunucumuzda bulunuyordu. Kindar ve Erdoğan. Bu yöneticileri gören arkadaşlarımız akşam üstü gelişen olayı onlara anlatma çabası içine girdiler. Gerekli işlemler yapılmıştı zaten. Gerekli şikayetler prosedür neyse yapılmıştı. Bunda bir sıkıntı yoktu. Tek dertleri bu Kanunixbaşkan adlı şahsiyetsizin bölgeden sunucuya nasıl bir insan olduğunu hem anlatmak hemde yöneticilerle bir sohbet ortamı oluşturup yöneticilerin ağzından böyle bir olaya karışan kişilerin nasıl bir cezaya çaptırılacağını duymaktı.
Arkadaşımız konuya "sayın yöneticimiz söylediklerimizi duyuyormusunuz, ben bu adamın 50 gün ban cezası almasını istiyorum çünkü canını 50 ye kadar indirmiştik" demesi üzerine bir cevap yazdı. Okuduklarıma inanamadım.
Arkadaşımız işin ne kadar ciddi olduğunu, burada saatler harcandığını ve bununda bir karşılığı olması gerektiğini belirten bir konuşma tarzı içindeyken. (YÖNETİCİ)Kindar alaycı bir yaklaşımla " Enerji başına ban verme servisimiz sona ermiştir. Ceza almasını istiyorsanız gerekli yerlere başvurun". Daha önce bir forum yöneticisi ile diyaloğa girmiştim bana yöneticiler "seçkin ve deneyimli" oyuncular arasından seçiliyor demişti. Arkadaşlar alay etmek istemiyorum ama ya bunlar saf yada bizi çok saf sanıyorlar, bunun başka bir izahı yok.
Sonuçta benim gibi düşünen arkadaşlardan biride Kindara ulan diye hitap edince 3 gün susturulma aldı. Tılsımda işler iyiye gitmiyor, iyi yönetilmiyoruz. Yönetilmek demek susturulmaların çoğalması demek değil. Ben açık söyleyeyim cezam ne zaman biterse ben bu Kanunixbaşkan ve diğerlerine yine bir ton sövecem. Elime nemi geçecek. Hiç bişe ama karşıdaki bilecekki ben bu şekilde davranmaya devam edersem ciddi şekilde tepki görüp küfür yiyorum. Bunların bana yapılmaması için, hakarete uğramamak için bu hareketleri yapmamak lazım, düşüncesine girer. Girmezse girene kadar devam.

Bu konuşmanın üstüne söylenecek bir şey yok.Ellerine sağlık Tezcan abi.Bir zamanlar bende Kanuni idim ama iyi ki karakterim çalındı da böyle kişilerle aynı sıfatı almaktan kurtuldum.
yilmaz3062
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yilmaz3062 »

çok ayıp edilmiş emek hırsızlığı sanalda bile olsa yatacak yerleri yok
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Kullanıcı avatarı
Phrygios
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Phrygios »

Klasik Bir Kanuni Senaryosu Ne Beklersin :lol:
XxDiRTYCaSHxX

Phrygios

DirtyCash

Resim

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Taşıdıkları adı hakketmiyor reziller
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

yorum yapmadan önce bı duşunnun neden yaptı dıye
ben kımseye durdur yere çatmam

öğlen geldık kabuslar wardı dedı bız kesıp gıtcez bızde bıraktık
bır kaç çeken oldu onlar benım le alakası yok

akşama doğru geldık bu sefer lods lr wardı

dedım kı ınsan gıbı cıwraya adam yerıne koyup
gelın sırayala keselım dedım
1 sız kesın bıde bız

yardım ıstemedım gerekte yok artık kadım çocuk işi oldu
cıwra artılık yaptı
yanlızkurt olcak eskı arz ona kadımın yaptık ben çağırmıştım we benım taktıkle kesılmıştı

başlada artıslık yapa yok bız kesecez falan bıraktık keseedıler
sonra sıra bızde dedık gene yok

ne bıraktılar bız keselım nede onlar kesdı

ayrıca bır ton da kufr atıldı

bende maden oyle ne sız kesersınız ne de ben dedım
işin ortasında kufr anne bacı olursa ben o kadımı yaptıttrnan sıze

orda bana we arkaşlarıma ne kadar kufr ettıysenız 10 mıslı sızın olsun

kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

şunun altını çızmek ıstıyorum

ben durduk yere asla kımsenın tawuğuna kış demem

bunlar yaptığı kufrden dolayı hak ettıler

selınn peşıne gıdıp elbıse çıkarıp hareketler yaptılar hak edıyonuz lan sız

gene gorsem gen kesdırmıcem lan sıze kadımı

warsın gm ler ban atsın

susturma yıyen sızsınız kufr edende benım çar konuşuyo demek kufru eden sızsınız
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Yine konuya müdahil olucam affola.

Ne kimse başka kişilerin görevine , engel olsun.
Ne de birileri başka kişilere küfr etsin.
Bu bir oyun arkadaşlar.
Ne için burdayız , hoş vakit geçirmek , dostlarımızla esenleşmek ve eğlenmek.
Bırakın herkes gönlünce eğlensin.

Koca koca adamlarız , yaptıklarımızı hani , çocuklar yapsa anlıyacağım.
Ama hepimiz yaşımızı başımızı almış insanlarız.

Buradaki sözlerim de alınan kim varsa ona gitsin.
Kırılmak gücenmek de olmasın lütfen.

Bir cemaatta , dostun çok olmasımı iyi , düşmanın çok olması mı iyi ?Lütfen herkes , oyunu oyun gibi oynasın.
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Shader »

Biliyoruz İzhar senin ne MAL olduğunu söylemeyecem söylemeyecem diyorum ama illa söyleteceksin Loncandaki adamları esir gibi tutuyorsun Kurtreise özeniyorsun Lan yaz tatilinde Selimin Öğrencileri Diye grup açtım Claudios (Bora) grubumda diye söylemediğin laf kalmadı sanki nufusuma geçirdim çocuğu Kanunixisa meseleside öyle başka bir adamla kenana gitmiş siz çagırınca gelmemiş yok uzaklaştırma böyle bir kural mı olur ..

Ben söverken anneyi babayı veya bacıyı karıştırmam ama söversem emin ol keşke karıştırsaydın derdin ...
O yüzden kapa çeneni veya kendine o kadar güveniyorsan Telefon numaramı adresimi vereyim gel istanbula veya söyle sen neredeysen ben gelecem ... bakalım klavye delikanlılığı yapmaya benziyor mu oyun
Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Ben ne den bahsediyorum , sizler hala neden bahsediyorsunuz.
YAhu ne bu , istanbula gel , yok ankaraya git.
yun be oyun , düelleoya mı tutuşacaksınız.ç
Sıçarım kadimine de , bilmem nesine de yaptıklarınız hiç hoş şeyler değil.
Susun artık , kavga etmekle , birilerine laf atmak la bir şey kazanamazsınız.

Kadir , sende karışma işlerine adamların , bırak kessinler kim ne yi kesicekse.
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Shader »

Alp kardeşim seni severim sayarım ama sen karışma bu konuya sanada laf gelsin istesem 1 tane kadir değil 10 tane kadire laf yetiştiririm ben

Kadir misin her ne boksan bir daha milletin görevine grup bölgelerine giden adamların görewlerini yapmasına mani olursan gecelerine kabus sabahlarına korku olurum bu oyunu dar ederim sana forumda şakalaşırım gevşek davranırım ama reelde durum değişir .. Bir daha kanunixx başkan görevimizi bozuyo gibi ifade duyarsam adresini alırım gelir senin agzını burnunu kaburgalarını kırarım ciğerlerinden edirne tava cigeri yaparım ..
Sadece 1 kişi görevimi bozdu desin İster Kadim İster Fare İster Örümcek ...
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön