Constantinee yazdı:Yaw amma saçmalamışın aly bende olayın içindeydim sen çarları silecektin serkanda öle alpde silmeyin dursun lazım olur vs dedi serkan hatta ben daha hiç giremem ailevi meseleler vs dedi yani yok benim çarıma kimse girmesin vs lafı geçmedi bu 1 ... sonra item mevzusu sende bende başkalarıda ii biliyo alp in iteme ihtiyacı olmadıgını, onurun bilge itemler vardı SERKAN ın çarında çarı silince itemler gitti bizde seninikilerin hepsini ona verdik dogal olarak oaly bunda ibaret ama neymiş yok emanete ihanet ettin vs vs İstedigin yeminide edebiliriz sen emanet olarak vermedin gözden çıkarmıştın çarları.. gel gelelim hani vardır ya bi söz " or...pu tövbe tutamaz" diye belki bilirsin ben oyuna geri dönecem dedin ondan sonra saga sola laf atmaya çalıştın,,,,ali pes yaw ŞU KAYSERİLİ OLDUĞUNU HERYERDE BELLİ ETME LÜTFEN........
Constantine
1. oyuna niçin döndüşümü herkez biliyor..
2. yalaklık sizin kanınzda var abanda bulaştırmıstınz ama gene ucuz atlattım..
3. ise carlarımı onura verdinz tmm bne oyunu bırkatım ama carları silicektim oda doğru it gibi sen yalvardın arda islme bizde dursun die buda yalan de hadi okadar yalvardın la silme die ki o gun foto almadığıma köpekler gibi pişmaınm ama nerden bilicem bukadar güvendğim kişinin bana bunları ypaıcanı.. onuda gec carı ben alp e bıraktım onura yada sana bırakmadım ama girdğimde başkasında buldum bu benı haklı cıkarmaya yeterde artar bile..
Aly diyon ya adam gibi adam , adama gibi adam bulabilmek için önce adam olunması lazım hadi onuda geçtik bence yanlış hiç bişe yoktu ben kendimden çok emin bi şekilde konuşuyorum sen çarları verdigin gün çarları gözden çıkarmıştın o zamanda yok benim açrlarıma kimse girmesin vs davasıda dönmedi ama sen böle bişeyi nerden çıkarıyon bilmiyom herneyse ne yapalım küçüklügüne verelim artık ...bide yok benim klanım vs vs deme ne demişler ERKEK ADAM RAYDAN ÇIKMIŞ TRENDEN ATLAMAZ ..bizim orda bu yapılan davranışlara az çok döneklik denir nereye kadar dönecen daireyi tamamlıyacan mı bari .....
Constantinee yazdı:Yaw amma saçmalamışın aly bende olayın içindeydim sen çarları silecektin serkanda öle alpde silmeyin dursun lazım olur vs dedi serkan hatta ben daha hiç giremem ailevi meseleler vs dedi yani yok benim çarıma kimse girmesin vs lafı geçmedi bu 1 ... sonra item mevzusu sende bende başkalarıda ii biliyo alp in iteme ihtiyacı olmadıgını, onurun bilge itemler vardı SERKAN ın çarında çarı silince itemler gitti bizde seninikilerin hepsini ona verdik dogal olarak oaly bunda ibaret ama neymiş yok emanete ihanet ettin vs vs İstedigin yeminide edebiliriz sen emanet olarak vermedin gözden çıkarmıştın çarları.. gel gelelim hani vardır ya bi söz " or...pu tövbe tutamaz" diye belki bilirsin ben oyuna geri dönecem dedin ondan sonra saga sola laf atmaya çalıştın,,,,ali pes yaw ŞU KAYSERİLİ OLDUĞUNU HERYERDE BELLİ ETME LÜTFEN........
Constantine
1. oyuna niçin döndüşümü herkez biliyor..
2. yalaklık sizin kanınzda var abanda bulaştırmıstınz ama gene ucuz atlattım..
3. ise carlarımı onura verdinz tmm bne oyunu bırkatım ama carları silicektim oda doğru it gibi sen yalvardın arda islme bizde dursun die buda yalan de hadi okadar yalvardın la silme die ki o gun foto almadığıma köpekler gibi pişmaınm ama nerden bilicem bukadar güvendğim kişinin bana bunları ypaıcanı.. onuda gec carı ben alp e bıraktım onura yada sana bırakmadım ama girdğimde başkasında buldum bu benı haklı cıkarmaya yeterde artar bile..
hala boşa anlatıyon yok ona bıraktım buna senini için hiç farkı yoktu silecektin neticede herneyse yalvarma konusunda sana yalvarmadım sadece söledim silme diye ama sen bunu büyütecegini nerden bilim emektin boşa gitmesin dedim ama demem hataymış onu anladım digeri yalakalık ben hayatım boyunca kimseye yalakalım yapmadım yapacagımıda sanmam ama gerçi senini hiç arkadaşın olmamış dogru düzgün nerden bilecen dostluk arklık vs. oda dogal yani bu kadar döndükten sonra
Hiç bişiy dmeiyorum siz satınca dönme deil ben klan değiştirnce dönme oluyosam bırak öle olayım hiç dielse dostumu pazarlamıyorum... daa da yamzma herkez ibliyo zati.. i. ürür kervan yürü.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.