Mecxtertip olarak lonca üyeliğimden ve kurucu başkanlığımdan kişisel sebeplerden dolayı ayrılıyorm.Mecx loncasıyla olan dosluğum ve gönül birliğim devam etmektedir tüm mecx loncasındaki kardeşlerimin ve aplamın bunu anlayışla karşılayacağına inanıyorum.mecxtertip+mecxguen çarlarımı kullanmaya devam edeceğim.
Eskiler Barkıns +++ Eclinşifax
Yeniler Mecxtertip
olarak tanır.
Bunun bir oyun olduğunu ve her nakdar lodos ve arz olarak ayrılsada amac doslluk olduğunu unutulmaması dileğimle.
Mecxtertip Mecx loncası
- tertip1975
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Mecxtertip Mecx loncası
Erkxtoruk
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
Re: Mecxtertip Mecx loncası
yarar yazdı:Üstat ne oldu bilmem ama hayırlısı olsun.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
herşeyde bi hayır vardır murat abi seni yeni tanıdım gerçi ayrılmanı istemezdim :? ne diyelimyapcak bişey yok
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
İKV Oyun dünyalarında karakter alım-satımı yasaktır.Hesabınız uyarı amaçlı 1 hafta kapatılmıştır.tertip1975 yazdı:Mecxtertip olarak lonca üyeliğimden ve kurucu başkanlığımdan kişisel sebeplerden dolayı ayrılıyorm.Mecx loncasıyla olan dosluğum ve gönül birliğim devam etmektedir tüm mecx loncasındaki kardeşlerimin ve aplamın bunu anlayışla karşılayacağına inanıyorum.mecxtertip+mecxguen çarlarımı kullanmaya devam edeceğim.
Eskiler Barkıns +++ Eclinşifax
Yeniler Mecxtertip
olarak tanır.
Bunun bir oyun olduğunu ve her nakdar lodos ve arz olarak ayrılsada amac doslluk olduğunu unutulmaması dileğimle.
*
*

- tertip1975
- İskele Babası
- xserkanx06
- Salgın Koruyucusu
HAyırlısı Olsun abi sonra konuşuruz . YAkında geri döneceğim oyuna .
( Serkan ) Mecxmuaythai
( Serkan ) Mecxmuaythai
Mecxmuaythai