KoNSuLTaSYoN yazdı:Bu akşam olmaz ama yarın atalım denemeyi tmm cünkü bu aksam pcye format attıcam oyuna giremiycem bana her yol uyar hem kıymetini bil hayyam esya giymeden gelicem Aklında olsun sen kaçarsan bende kacarım
Tmm kaç havada kara alırım
BU WS DEN SONRA BU YORUMLAR NASI TERSİNE DÖNECEK İZLİYORUM ÇOK BÜYÜK Bİ ŞEVKLE :mrgreen: :mrgreen:
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
Her zaman ki gıbı rakıbıme saygı duyucam yenılebılırım belki ama buyucunun şifacıyı kesmezsı ımkansız deyınce delı oluyorum çünkü büyücülerın yeteneklerı meteorıt-buz-zıhın hapsı-kutuptan oluşmuyor ki sonuçta senınde 98 puanın var ben bir yetenege puan yatırdıgımda nasıl diger yetenek açıkta kalınca sıkıntı çekıyorsam sende çekersın bundan şüphen olmazsın şifacı büyücüyü keser evet buna ıtırazım olmadı asla olmayacak ama buyucunun sıfacıyı kesmezsı ımkansız dersen işte orada dur derim YARIN BEKLİYORUM
1 Şifa 15 Bilgi
15 Asit 15 Bilgi
15 Ruh Kalkanı
1 Meditasyon
1 Çağrı (Çok nadir kullanırım.)
15 Can kurtaran
15 Element Direnç
5 Büyü Bozma
Bu yeteneklerle harikulade bir biçimde büyücü kesiyorum...
Yetenekler tamamen şahsıma aittir kimse sulanmasın...
Tamamiyle kendim buldum...
Tskxtatanga yazdı:1 Şifa 15 Bilgi
15 Asit 15 Bilgi
15 Ruh Kalkanı
1 Meditasyon
15 Can kurtaran
15 Element Direnç
5 Büyü Bozma
WS YE BAŞLARKEN DİRENÇ + RUHU AÇTIN GİTTİ 17 KUDRET ATIYORUM WS BOYUNCA 2 ŞİFA BASSAN 22 DAHA GİTTİ KALDI SANA 61..2 KEREDE CK ATTIN DİYELİM KALDI 53 KENDİNDEN DOLANLAR WAR 63 KUDRET ASİTE KALDI DİYELİM BU DEMEKTİR Kİ ASİT BAŞI 9 KUDRETTEN 7 KERE ASİT ATABİLİRSİN 10000/7=1428,.... EĞER ATTIĞIN BÜYÜCÜ SALAKSA ASİT DİRENCİ 0 DIR Kİ TAHMİN EDİYORUM WS ATTIĞIN TÜM BÜYÜCÜLER BÖYLEYDİ AMA AKILLI BÜYÜCÜ 240 DİRENCİN HEPSİNİ ASİTE + BİLGE VAHŞİ CEKET ETTİ SANA 300 DİRENÇ BU KADAR DİRENÇLE KRİTİK ATMAN ÇOK ZOR ATABİLSEN BİLE BU 7 VURUŞUN 1 İ BİLE KRİTİK GELMESSE BİL Kİ ÖLDÜN !!!
15 Asit 15 Bilgi
15 Ruh Kalkanı
1 Meditasyon
15 Can kurtaran
15 Element Direnç
5 Büyü Bozma
WS YE BAŞLARKEN DİRENÇ + RUHU AÇTIN GİTTİ 17 KUDRET ATIYORUM WS BOYUNCA 2 ŞİFA BASSAN 22 DAHA GİTTİ KALDI SANA 61..2 KEREDE CK ATTIN DİYELİM KALDI 53 KENDİNDEN DOLANLAR WAR 63 KUDRET ASİTE KALDI DİYELİM BU DEMEKTİR Kİ ASİT BAŞI 9 KUDRETTEN 7 KERE ASİT ATABİLİRSİN 10000/7=1428,.... EĞER ATTIĞIN BÜYÜCÜ SALAKSA ASİT DİRENCİ 0 DIR Kİ TAHMİN EDİYORUM WS ATTIĞIN TÜM BÜYÜCÜLER BÖYLEYDİ AMA AKILLI BÜYÜCÜ 240 DİRENCİN HEPSİNİ ASİTE + BİLGE VAHŞİ CEKET ETTİ SANA 300 DİRENÇ BU KADAR DİRENÇLE KRİTİK ATMAN ÇOK ZOR ATABİLSEN BİLE BU 7 VURUŞUN 1 İ BİLE KRİTİK GELMESSE BİL Kİ ÖLDÜN !!!
parayla olmadıkça makina yapmaz kimse. parayla da ws etmez artık
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
15 Asit 15 Bilgi
15 Ruh Kalkanı
1 Meditasyon
15 Can kurtaran
15 Element Direnç
5 Büyü Bozma
parayla olmadıkça makina yapmaz kimse. parayla da ws etmez artık
TARTIŞILAN KONUYU Bİ İNCELE SONRA YORUM YAP BE CANE :S
15 Asit 15 Bilgi
15 Ruh Kalkanı
1 Meditasyon
15 Can kurtaran
15 Element Direnç
5 Büyü Bozma
şifalama 1 puan bılgısı 15 demışsın bu yetenekle nasıl şifa basıcaksın ? zehir olmadan saglam bır buyucuyu kesemezsın çünkü enerjısı çok yavaş azalıcaktır ve kutup yardımı ile sana tek vs de 2 hapıs atabılır
15 Asit 15 Bilgi
15 Ruh Kalkanı
1 Meditasyon
15 Can kurtaran
15 Element Direnç
5 Büyü Bozma
bu yetenkeri kullanan çok şifacı vardır merak etme . . .
Öncelikle şunu söyleyeyim direnci açıp oturuyorum...
Karşımdaki büyücüler buna bir şey demiyor...
Aslında genelde 20 küsür kudret kalıyor..
1 Şifa 15 Bilgi ile kritik 5 bin civarı, normal iyileştirme 3 bin civarı çakıyorum o da bana yetiyor...
Tskxtatanga yazdı:Öncelikle şunu söyleyeyim direnci açıp oturuyorum...
Karşımdaki büyücüler buna bir şey demiyor...
Aslında genelde 20 küsür kudret kalıyor..
1 Şifa 15 Bilgi ile kritik 5 bin civarı, normal iyileştirme 3 bin civarı çakıyorum o da bana yetiyor...
zaten benim bildiqim iki tarafta yeteneklerini açar oturur tekrar fullenince saldırırlar.
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!