meran "şehirinde" yeteneksiz kasılma
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
meran "şehirinde" yeteneksiz kasılma
benim bi şifacım var 45 lwl. uçan muhafız iri kobra fln kesebiliyorum labirent pek zorlamıyor yani. ama wideolara bakıyorum meran muhafızına buz büyücüsüne 1500-1600 wuruyor şifacılar. ben en fazla 700 wurabiliyorum o da nadiren.. 5 parça element denedim full max denedim olmadı. zehir bıktırdı artık asit de item qerektirir uqraşmak istemiyorum onunla. meran yaratıklarını kesen nasıl kesiyor nasıl o kadar wuruyor??
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Re: meran "şehirinde" yeteneksiz kasılma
VİDEOLARIN TARIHINE BAKTINMI YARATIKLAR ZIRHLARI ÖNCEDEN 0 DI ŞİMDİ 50 GİBİ BÜYÜK BİR MİKTAR ARTIRDILAR VE MAX HASARLAR VE METEORITLER INANILMAZ DÜŞÜK VURMAYA BAŞLADI ŞU AN İÇİN BUZ BUYUCUSUNE VE İRİ KOBRAYA MAX HASARLA TAM BİR VURUŞ YAPABILIRSIN AMA BU ÇOK UGRAŞTIRIR SANA TAVSYEM TEK BAŞINA BİR ŞİFACI KASICAKSAN 44 TEN ÖNCE ZEHİR+ASİT+ÇAGRI 44 TEN SONRA ÇAGRI+ASİT AMA BÜYÜ ASİTİN 700 Ü GEÇMELI İYİ VURUŞLAR YAPMAK İSTİYORSAN BÜYÜ KRTİK FAZLA DERT ETME ASİT %30 KRTIK ATIYOR ZATEN İTEM OLMADAN
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
zırhlarını biliyorum. o yüzden elementle de denedim dedim.aldatmaz2012 yazdı:VİDEOLARIN TARIHINE BAKTINMI YARATIKLAR ZIRHLARI ÖNCEDEN 0 DI ŞİMDİ 50 GİBİ BÜYÜK BİR MİKTAR ARTIRDILAR VE MAX HASARLAR VE METEORITLER INANILMAZ DÜŞÜK VURMAYA BAŞLADI ŞU AN İÇİN BUZ BUYUCUSUNE VE İRİ KOBRAYA MAX HASARLA TAM BİR VURUŞ YAPABILIRSIN AMA BU ÇOK UGRAŞTIRIR SANA TAVSYEM TEK BAŞINA BİR ŞİFACI KASICAKSAN 44 TEN ÖNCE ZEHİR+ASİT+ÇAGRI 44 TEN SONRA ÇAGRI+ASİT AMA BÜYÜ ASİTİN 700 Ü GEÇMELI İYİ VURUŞLAR YAPMAK İSTİYORSAN BÜYÜ KRTİK FAZLA DERT ETME ASİT %30 KRTIK ATIYOR ZATEN İTEM OLMADAN
zırhı war demişsin çaqrı kullan demişsin
asit bana itici qeliyor kudret kullanımı we set dolayısıyla. 2 turnusol itemim war 35 lwl başka yoq

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Bserinerxtwo
- İskele Babası
şifama hayyan dizdim ama gbm'ye girip hiç denemek kısmet olmadı
denersem büyücülerle ws çok güzel olacak
*** Bserinerxtwo-savaşçı
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
gerçek ismim: Burak SERİNER
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
Tasanın Etrafında Gezgin Olmuş insanlar, Kısacık Molalarda Tanıdılar Mutluluk Denen Kelimeyi... ( üstâd)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
qirdiqinde 1-2 wuruş koyarsan sewinirim meranlara karşıBserinerxtwo yazdı:şifama hayyan dizdim ama gbm'ye girip hiç denemek kısmet olmadıdenersem büyücülerle ws çok güzel olacak

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- Bserinerxtwo
- İskele Babası
wslerde iyi işe yarar ama yaratık keserken işe yarayacağını sanmıyorum çünkü hem çok kudret yiyor hemde 25bin canı var meranların her seferinde 1500 vursan yine kurtarmıyor 
*** Bserinerxtwo-savaşçı
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
*** Buzxshifa-şifacı
*** Gestapoxnazi-büyücü
*** Sihirlixgirl-büyücü
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Bir şifacının meran muhafız keserek kasmazsı çok aptalca olur gir uçana asıt + çagrı al sana buyucuBserinerxtwo yazdı:wslerde iyi işe yarar ama yaratık keserken işe yarayacağını sanmıyorum çünkü hem çok kudret yiyor hemde 25bin canı var meranların her seferinde 1500 vursan yine kurtarmıyor
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
sawaşçının da 21 bin canı war (sanırım) 4 bin çok fark etmiyor sanırımBserinerxtwo yazdı:wslerde iyi işe yarar ama yaratık keserken işe yarayacağını sanmıyorum çünkü hem çok kudret yiyor hemde 25bin canı var meranların her seferinde 1500 vursan yine kurtarmıyor
ya wuruşları merak ettim ona qöre iyileştirmesiz şifacıya da dönüştürebilirim alışabilirsem. tek sorunum item bulmak en zor bulunan itemler sanırım kadın şifacı itemi zehir we asit de az bulunuyor ikisini birleştirirsen çıkmaza qiriyoruz
uçanlar çok az neredeyse yok qibiler.aldatmaz2012 yazdı:Bir şifacının meran muhafız keserek kasmazsı çok aptalca olur gir uçana asıt + çagrı al sana buyucuBserinerxtwo yazdı:wslerde iyi işe yarar ama yaratık keserken işe yarayacağını sanmıyorum çünkü hem çok kudret yiyor hemde 25bin canı var meranların her seferinde 1500 vursan yine kurtarmıyor

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
mitmet yazdı:sawaşçının da 21 bin canı war (sanırım) 4 bin çok fark etmiyor sanırımBserinerxtwo yazdı:wslerde iyi işe yarar ama yaratık keserken işe yarayacağını sanmıyorum çünkü hem çok kudret yiyor hemde 25bin canı var meranların her seferinde 1500 vursan yine kurtarmıyor![]()
ya wuruşları merak ettim ona qöre iyileştirmesiz şifacıya da dönüştürebilirim alışabilirsem. tek sorunum item bulmak en zor bulunan itemler sanırım kadın şifacı itemi zehir we asit de az bulunuyor ikisini birleştirirsen çıkmaza qiriyoruz
uçanlar çok az neredeyse yok qibiler.aldatmaz2012 yazdı:Bir şifacının meran muhafız keserek kasmazsı çok aptalca olur gir uçana asıt + çagrı al sana buyucuBserinerxtwo yazdı:wslerde iyi işe yarar ama yaratık keserken işe yarayacağını sanmıyorum çünkü hem çok kudret yiyor hemde 25bin canı var meranların her seferinde 1500 vursan yine kurtarmıyor
ARkadaş Yorum Yapmadıgın Konu YOk Anlamadım Gitti
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
pek kafa yorma ben de anlamadımKuTSaLGeNc yazdı:mitmet yazdı:sawaşçının da 21 bin canı war (sanırım) 4 bin çok fark etmiyor sanırımBserinerxtwo yazdı:wslerde iyi işe yarar ama yaratık keserken işe yarayacağını sanmıyorum çünkü hem çok kudret yiyor hemde 25bin canı var meranların her seferinde 1500 vursan yine kurtarmıyor![]()
ARkadaş Yorum Yapmadıgın Konu YOk Anlamadım Gitti
bu konuda bildiqin bişiler warsa paylaş mesajlarımı başka bi konuda eleştir

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!