Alparslan ın gerçek yüzü bu işte ..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: zemheri

Alparslan ın gerçek yüzü bu işte ..

Mesaj gönderen kayserilim »

SLM arkadşalar
arkadşalr biz serkanla ibrlikde oyunu 5 ay önce bırakmıştık hepiniz ibliyosunz ve bırakırken carlarımı alparslana emanet etmişitk çarları islicekdim falat alparlslan silem ali bizd klasın kp kasarız dedi bende iyi ama kimse girmicek arıma dedim oda tmm başım gözüm üstüne kimse girmez dedi ve benım bütün itemlermi ona bıraktım sonra bi gün oyuna girdim bayramınızı kutlamak için carımla cara girim slm veridm a gelen cevap a.s onur oldu gleen cevaplara onur kim dedim sen pardox dielmisn die cevap geldi bnde deidm bu carın saihibyim ben dedim adam tmm prdn o carda onur oynuyoduda dedi bunu duydum cıktım emanetei hanet etitkerin anladım carları silidm daha osnra alp geldi msn bana bağardı cğardı sen nası benden habersiz carlaırnı silersin die :roll: küfr fln etti yasakladım gitti ertesi gün onur lgedi sen bneım carımı nası silersin di(pardox) bide o saydı gitti sonra ben bu carlaırn laınıdnı örendim carlrımı geri aldım faka içinde hiç ibşiy yok bütün itemleri gimiş bu pardox un benım büyücüm niçinde bi kac parca item ivarmış geldi onu istedi bende itmlerimi veron öle dedim pardox da bende diel itemlerin alpde dedi tmm alp glesin öle dedim bana dediki benım hiçbişiyle bi alakam yok dedi alp carı bana sattı bu hesa p bbenım artık verin hesabımı dedi bende kaybo ldedim sonrao nur herşeyi anlatı alparslanın 1 kadime ihtiyacı varmış ve o kadimde onurda varmış alpde benım carı onurla takas etmiş kadimi almıs carı onrua vermış bi nevi satmış şimdi alp ile konustum itmelerim igeri ver dedim ben san item fln vermem dedi yok item mitem dedi oyunu bıraktım ben sende bıak fln dedi itemlermide onura vermiş işte alprslan böle bi insan 4 snedir oyundaki en ykaın bilidğim abi iblidğin en sevdği mkişi bana yamuk ypatı ihanet etti emanete karşılıgı bukadar işte nediyem allah cıkarsın .. dile kolay 4 sene :S vya bee kos koca alparslan 1 kadime üdşümüş helal olsun:.. yazıkalr olsun

bilsin herkez bu kişilerin ne oldugunu yazıklar olsun bunca sene onlara verdğim emeklere

işte şimdi anlıyomusun benım neden klan değişitmi neden klandan uzak durduğumuu sonra bana klana ihanet etti demeyin 4 yıllık abi bilidğim güvendiğim gözümü bile kırpmadan her istedğini veridğim abim BANA ihanet ediyorsa benım o klandadal oncada işim olmazz arkadşalr kimse k.b ..

ALPARSLAN

...Beddualar bile sana az geliR...
'ʂմղմƈմ :[/color]:[/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ :[/color]:[/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ:[/color]:[/color]ZeMHeRi'
Resim
Kullanıcı avatarı
forumcingir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: Alparslan ın gerçek yüzü bu işte ..

Mesaj gönderen forumcingir »

Alp ağabeyimin böle birşey yapıcağına kesinlikle inanmıyorum .

Yaşını başını almış bir insan bu oyuna sadece stres atmak için gelıyor , Tekrar yaşını başını almış bi insan Emanete hıyanet etmiyeceğini biliyorsa vesaire vesaire. Bunları kesinlikle yapmaz .

Elinde kanıtın varmı ?.

Yoksa fazla konuşmucaksın.

Kanıt getir ondan sonra konuş
SIRRAGEe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEe »

forumcingir yazdı:Alp ağabeyimin böle birşey yapıcağına kesinlikle inanmıyorum .

Yaşını başını almış bir insan bu oyuna sadece stres atmak için gelıyor , Tekrar yaşını başını almış bi insan Emanete hıyanet etmiyeceğini biliyorsa vesaire vesaire. Bunları kesinlikle yapmaz .

Elinde kanıtın varmı ?.

Yoksa fazla konuşmucaksın.

Kanıt getir ondan sonra konuş

Bazen Kanıta Gerek Olmaz....
Bazen Söz Senettir Bazı İnsaların...
Siz belkiBilmezsiniz...
BEn Alple Bu Oyuna Beraber Başladım İlk Gün tanışmıştıkk...
Ve 2 . Gün Ben kendi SUnucuma geri gectim ORda işlerimi halletmek icin..
Ve Yeniçeribaskan Carımı yasin kardeşime devrettim ... ALpede kardeşim Sana emanet demİştim...
Ve aradan Günler gecer...
Yasin Kardeşim kendine Tesla COnk Ceket Recetesi Düşürür ki bu recete Sunucuda tek ve biliyosunuz Ozamnlar
Tesla İtemler COk degerli Ve Kimsede item yok..
Yasin kardeşim receteyi yakın bildigi BEYAZÖLÜM Tayfasına verir ve Üretip para kazanacaklar beraber...
Alparslan bey bunu Duyar duymazz ... YasinE azarı ceker ve Receteyi Kendine ister..
Yasin De Yüzsüzlük yapıp Verdigi Receteyi Alıp Abisnin DOstu Olan ALparsalana Verir....
VE 3 Gün Sonra Sen Kİmsin De benimle ALp Diye Konusuyosun diye Bahane edip arasını bozar...
SOnra REcetenin üzerine KOnar...
Halbuki Receteyi ORtak Üretirz Felan Der Ama Fakat YASİN KENDİ DÜŞÜRDÜGÜ RECETEYİ ÜRETMEK İCİN BİLE...
ALPARSLAN BEYE PARA VERİR:....
Bu Olayı Cogu Kişi Bilir GElsin İnkar etsin.... Haa Beyazölümler i Bilmeyen Kimsede yok.. CIksın birisi yalan desin..
Hale Kanıt diye ÖTmeyin.. bu Olayın üstünden 2,5 3 seneye yakın zaman gecti...
Kİmseye demeyin bişi yapmaz diye... İNSAN OGLU YAPAR:::: :)
Fazla SÖze Gerek yok...

Sırrage
Kullanıcı avatarı
Serkannn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Serkannn »

Küfür içerikli resim silindi. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı.

RedNight
***Suskunlugum Korkumdan Deyil Asaletimdenn***

SuNuCu==TıLsıM
KLan==aRz
BüyüCü==HuNxSeqOo
SawaŞçı==Seqoo
Şifacı==xLsaykoLx
Kullanıcı avatarı
forumcingir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Hmm fotolardan sonra ve durmuşun olayından sonra :evil: Olsun ya yapar :)
SIRRAGEe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

forumcingir yazdı:Hmm fotolardan sonra ve durmuşun olayından sonra :evil: Olsun ya yapar :)
Kardeşim ben bu sUnucuya İlk GÜn başlayanladan biriyim...
VE İlk Gün alPle tanışmıştık...
Bunu duydugumda yine alple aramı bozmadım Olur dedim ...
Ama işte yine tartıştık bazı yerlerde .. yine DOst kalmasını bildik ama...
Olan Oaly sadece bu ... Nezmandır Anlatmıyorum...
Her insan hata yapar bizim bile hatalarımız var yo kdegil....
Hatalarının farkına varır İnsan Düzeltir devam eder...
Fazla SÖze Gerek yok...

Sırrage
Kullanıcı avatarı
forumcingir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

SIRRAGEe yazdı:
forumcingir yazdı:Hmm fotolardan sonra ve durmuşun olayından sonra :evil: Olsun ya yapar :)
Kardeşim ben bu sUnucuya İlk GÜn başlayanladan biriyim...
VE İlk Gün alPle tanışmıştık...
Bunu duydugumda yine alple aramı bozmadım Olur dedim ...
Ama işte yine tartıştık bazı yerlerde .. yine DOst kalmasını bildik ama...
Olan Oaly sadece bu ... Nezmandır Anlatmıyorum...
Her insan hata yapar bizim bile hatalarımız var yo kdegil....
Hatalarının farkına varır İnsan Düzeltir devam eder...
Durmuş dediğin gibi herkes hata yapar düşündümde hatanın yaşla alakası yok fakat ;

Yüksek yaşlı bir insanın o küfürü etmesi hoş değil :?
SIRRAGEe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ya bırak ... Bak bi Olay Olmuştu....
Alp Bi ara bi tartışma Sonucu ZazayI savunuyorudum ben Özkanı...
Git zazanın Kocanın Kucaguna Otur Demişti bu İnsan...
Ha Ozaman ben actım azımı yumdum Gözümü Gİrip CIkmadıgım Delik Yer kalmamıştı...
Kİmse susturamamıştı benii...... :)
AMa İyi kaymIştım O günü İyi hatırlar TIlsım :)
Fazla SÖze Gerek yok...

Sırrage
Constantinee
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Constantinee »

Yaw amma saçmalamışın aly bende olayın içindeydim sen çarları silecektin serkanda öle alpde silmeyin dursun lazım olur vs dedi serkan hatta ben daha hiç giremem ailevi meseleler vs dedi yani yok benim çarıma kimse girmesin vs lafı geçmedi bu 1 ... sonra item mevzusu sende bende başkalarıda ii biliyo alp in iteme ihtiyacı olmadıgını, onurun bilge itemler vardı SERKAN ın çarında çarı silince itemler gitti bizde seninikilerin hepsini ona verdik dogal olarak oaly bunda ibaret ama neymiş yok emanete ihanet ettin vs vs İstedigin yeminide edebiliriz sen emanet olarak vermedin gözden çıkarmıştın çarları.. gel gelelim hani vardır ya bi söz " or...pu tövbe tutamaz" diye belki bilirsin ben oyuna geri dönecem dedin ondan sonra saga sola laf atmaya çalıştın,,,,ali pes yaw ŞU KAYSERİLİ OLDUĞUNU HERYERDE BELLİ ETME LÜTFEN........

Constantine
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: zemheri

Mesaj gönderen kayserilim »

Bu konuyu buraya açmamın tek sebebi itemlerin peşinde olmam deil kimin ne olduğunu örenin .. biz yandık başkalarıda yanmasın.. ben o itemleri her halukarda dizerim daha iysinide dizierim gene diyorum gene diyorum bana oyunda item para vs deil bana ADAM GİBİ ADAM ADAM DÜRST DOST LAZIM..
Çok şükür şuanki klanımda eskisen cok dostum var.. bana onlar yeter...
'ʂմղմƈմ :[/color]:[/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ :[/color]:[/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ:[/color]:[/color]ZeMHeRi'
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön