GM ve Forum Takipçileri yardım..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Savascixustasi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

GM ve Forum Takipçileri yardım..

Mesaj gönderen Savascixustasi »

Arkadaşlar Bu Silinen Karakterler 3 aylık plus yükleyince geri geliyor ya aynı şekilde 3 Aylık plus yükleyince Ban yemiş
(Blok) olmuş karakterlerde açılıyormu ? Eğer öyle bişey yoksa lütfen destek verin charım açılsın :( Savaşcıxustası
AFSARBEYİ savasgazisi adlı karakterlerim aynı üyelikteydi ve malesef birileri şifremi öğrenmiş ve karakterlerim sobee
Olduğu için şifremi değiştirememişler.. Silmememişlerde Bölgeden AFSARBEYİ adlı karakterimle Char Satılır falan yazmışlar ve Charım Blok Olmuş Tatilden Döndüğümde gördüklerime inanamadım :S Lütfen yardım edin ARKADAŞLAR
VE GM'LER ...
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: GM ve Forum Takipçileri yardım..

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

almış olduğunuz İKV Özel Sürüm Kutu yada herhangi bir plus üyeliğin hesabınızdaki ceza ile ilişkisi yoktur. plus paket; karakterin silindiği taktirde geri dönüşümde saklanmasına, İKV Özel Sürüm Kutu; silindiğinde plus yüklü olan karakterin iadesinin istenebilmesine yaramaktadır.

konu ile ilgili " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden Destek Birimi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim çünkü forum üzerinden yapılan bildirimlere cevap verilememektedir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
secret96
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret96 »

RedNight yazdı:almış olduğunuz İKV Özel Sürüm Kutu yada herhangi bir plus üyeliğin hesabınızdaki ceza ile ilişkisi yoktur. plus paket; karakterin silindiği taktirde geri dönüşümde saklanmasına, İKV Özel Sürüm Kutu; silindiğinde plus yüklü olan karakterin iadesinin istenebilmesine yaramaktadır.

konu ile ilgili " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden Destek Birimi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim çünkü forum üzerinden yapılan bildirimlere cevap verilememektedir.
aynen :D
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

Resim
Kullanıcı avatarı
Erzincanxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Erzincanxx »

Savascixustasi yazdı:Arkadaşlar Bu Silinen Karakterler 3 aylık plus yükleyince geri geliyor ya aynı şekilde 3 Aylık plus yükleyince Ban yemiş
(Blok) olmuş karakterlerde açılıyormu ? Eğer öyle bişey yoksa lütfen destek verin charım açılsın :( Savaşcıxustası
AFSARBEYİ savasgazisi adlı karakterlerim aynı üyelikteydi ve malesef birileri şifremi öğrenmiş ve karakterlerim sobee
Olduğu için şifremi değiştirememişler.. Silmememişlerde Bölgeden AFSARBEYİ adlı karakterimle Char Satılır falan yazmışlar ve Charım Blok Olmuş Tatilden Döndüğümde gördüklerime inanamadım :S Lütfen yardım edin ARKADAŞLAR
VE GM'LER ...

üzüldüm ama sen beni dolandırmıştın daha beter ol k.b :D
Desertxopertio
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Desertxopertio »

AFSARBEYİ sana sesleniyorum aynı şey benim başıma geldi arkadaş dedğim adam sildi sildikten sonra daha karakter kurtarma yoktu bende bi abinin verdiği çarla oynuyodum onla blok yedim ilk 3 gün dediler sonra sınırsız dediler ve silinen çarlarım sobee o üyelikten silinmişti 2 çarımıda karakter kurtarmaya verdim ve mailde şu yazıodu karakterleriniz başarıyla kurtarılmıştır dedi ama bloklu üyelik hala gmler lütfen ya mağdurum diyorum kimse kulak verio adalet bumu RedNight özel likle sana soruyorummmmmmm !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: AFSARBEYİde mağdur bende ama olan gine bize oluyo RedHinght diyosun ki ikv desteğe yönel en az 100 kere mail attım yarından da cvp gelmediiii neden neden neden neden nden yaa biz ne yaptıkki bu başımıza Geldi benim sitres attım oyun buydu dersiniz berki yeni çar aç ya sizde biliosunuz herkes uçuyo halada devam ediyo büyüm ejderli şimdi ejder üretmeye kalk 350 400 arası ecel laifte Asabte aynı fiyat şimdi nasıl çar kasim zoruma gidio ya inşallah elinize ulaşır bu isteğimmm ya zor bişey deil oyun hayatımda inanın ilk defa blok yedim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön