Artık güle güle ..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Artık güle güle ..

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Selamlar ,
- Şu oyunda neler geldi başıma neler ah bi bilseniz :) Çarımmı çalındı kaç defa , ban mı yemedim , kardeşim dediklerimden sille mi yemedim ,Neler neler ... Ama bu oyun bana hayatın iç yüzünü anlatıyor . Oyundaki arkadaşlıklar hoş , güzel . Emek hırsızlarıda var Doğrudur . Allah onları ıslah etsin . Bir oyun için ahiret azabı cehennem onlar için az .. Hakkım haram olsun ne diyeyim Xsweetxintikammm olarak bilidğim ahmet kardeşim . Yazık çok yazık . Hadi mutlu ol çarlarımla sevin , Hava at RECEP ABİMİN ÇARINI ALDIM HAHA ARTIK Benim " ... Çocukların sevinmesi suç değildir . Ancak bu mesajımı mutlaka oku .
" Senin zamanından bende geçtim , Birinin çarını ve itemlerini çaldım nasıl bir duygu hissettiğimi anlatıyım .
Benim çarlarımı çaldılar , içimde intikam ateşi hırsızlık yapmak isteği oluştu . Ve birinin çarını çaldım . Çok mutlu oldum zengin oldum ancak içim el vermedi . Nasıl bi oyun için günaha girmek emeklere saygısızlık yapmak . Çarı ve itemleri geri verdiğimde o kişinin sevinci içime cız etti o andan iti baren kimsenin çarını ellemedim hakkına geçmedim . Haklının yanında haksızın karşısında oldum . Bu hırsız oyun ile başlar , yakında gerçekten hırsızlık yaparsın . Annenin cüzdanından para çalmakla başlarsın büyük işlere atılırsın . Metin 2 oynayan musa gibi öldürülür atılırsın bir köşeye .
Beni oyunda yasaklı listesine eklemek birşey değildir . Kurtulamassın . Oyundan çıkmak çözüm değildir . Şu an içinde çok muthiş bir sevinç var . " Muhahah" dediğini duyabiliyorum . Birazcık vicdanın varsa çarı verirsin . Ama vermen artık umrumda değil . Al güle güle kullan , ancak bil haram mal mal değildir . Madem 8 . sınfa gidiyorsun . O kadar sana msn den oyundayken verdiğim öğütleri birazcık anladıysan yeter . Onlarıda geçtik din kültürü dersinde bare görmüssündür . Haram mal insanın en büyük düşmanıdır , hiç yapmadıklarını yaptırır " . Hadi hoşçakalın .

Allaha emanet olun , Oyunu 6-7 kez bırakmaya çalıştım 1-2 kez bıraktım tekrar geldim . Elimde çarım param itemim vardı . Ama artık oda yok bitti , gitti . Her işte bir hayır vardır ..

Öncelikle Loncama , Sobee ekibine , İstanbul kıyamet vakti kuklacıya , kardeşlerime kucak dolusu sevgiler ...
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Artık güle güle ..

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Bana sadece benim paramdan zengin olması ve gelecek de oyunun en iyileri arasına giricek olması koyuyor ...
Kim bilir belki 3-4 ay sonra İkvxkritikçisi yerine Xsweetxintikam olur ne dersiniz Haram mal ile oyun 1. si olur belkide ..
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
mehmetx42
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mehmetx42 »

Gecmiş olsun kardeş ne diyelim tabi bunlar yapanlardan cıkacak sanal olsada emege saygı ..
Lostxdewrimci
Lostxblackdragon

LOST LONCASI
Kullanıcı avatarı
GaLaTaSaRaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GaLaTaSaRaY »

cok geçmiş olsun hıc bklenmedık bı olay üzüldüm valla oyunu bırakmak cozum degıl zaten ıcinde birazda olsa ınsanlık varsa carları gerı verır emek hırsızı oyunda bunu yapıyorsa ilerde neler yapar yazıkkkk
Benjiro
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

recep bu oyunu burakmana izin vermem verdirtmem :D emre buraktı sen burakaman :D itemlerini alıcaz söz veriyorum kardeşim.
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ziyaovic »

ne söyliyebilirimki öz kardeşim gibi sevdigim biri bir ... yüzünden aramızdan gidecegim diyor volkan gitti üzüle üzüle el salladık emre gitti onada aynısı ama bunu sana yapmıyacam yaptırmıyacam recep ....
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

yaf pufff
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Yazık diyorum bu swettxintikam sana oyunu oynatırsam şerefsizim..Nasıl birinin charını çaldıgını biliyo musun gerçekten şu oyunda bir çok kanka dedigim kişiden darbe yedim . İkvxkritikçisiylede tanıştım ama hiç bir yanlışını görmedim insan bazen şeytana uyarya uymuyor bu adam melek mi anlyamadım..Ama gerçekten çok üzüldüm bunu yapanı oyun birincisi yapmayız kardeşim korkma emek hırsızlarına denicek tek sö vardır. '' Bi gün seninde başına gelir '' derim başkada diyemem ne desen anlamz hırsız bunlar sonuçta..
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

recep abi oyunu bırakmana izin vermicez. Sweetintikam a o çarları yedirmek için bölgede konuşucaz,alışverişi kesicez

sende yeni çar aç abi söle kasarız
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

olum Senın Carını caLanın hayatını caLarım Lan Ben 2 3 weLed yuzunDen oyunmu bırakıLır bızımDe carımız caLınDı paramız ıtemımız gıttı ban yeDık ama ne oLdu eskı Leonar Gucunu fazla kaybettımı mılet oyunDa ıtem dızerken bız realda para kasıorduk :)))
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön