Desteğe 3 gündür her gün mesaj atıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Aktekins
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Desteğe 3 gündür her gün mesaj atıyorum

Mesaj gönderen Aktekins »

Karakter kurtarma ile desteğe 3 gündür her gün mesaj atıyorum hala cevap yok acaba ne yaptıgınızı söylermisiniz destekler?
iSTANBUL OnLine HayaT OFFLiNe

[Humanity]
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Re: Desteğe 3 gündür her gün mesaj atıyorum

Mesaj gönderen bilinmez »

3 gündür atttığın için olabilirmi ? Sabret
Kullanıcı avatarı
Aktekins
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Aktekins »

sitede ne yazıyor..attıgınız mesaj üzerinden 24 saat geçti ise mesajınızı yenileyiniz..3 gün oldu ve 3. aynı mesajı yolladım...Kuralları okuda konuş ...

...Forum üzerinde kişisel hitablarınıza dikkat ediniz!
iSTANBUL OnLine HayaT OFFLiNe

[Humanity]
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Kesinlikle haklısın karakter destek için 2 gün arayla 2 mesaj attım soru cevabada 1 gün arayla 3 mesaj attım cevap yok
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Nocomment
Merhaba
İKV camiasının tümüne destek verme çabasında olan İKV Destek Takımı'ndan daha iyi hizmet alınabilmesi için lütfen aynı konu da sadece bir talep gönderiniz.
Her konudan elimizde bulunan tüm talepler yanıtlanmaktadır. Aynı mesajın birden fazla gönderimi sadece size verilecek yanıtı geciktirmekle kalmayıp bu durum diğer oyuncularımızda olumsuz olarak etkilenmesine sebep olmaktadır.
Bu yüzden aynı konuda birden fazla talep gönderilmesi halinde görmezden gelinecek ve bu başvurular yanıtlanmayacaktır.

Tüm İKV. Camiasının bilgi ve dikkatine

Sanırım yeterince açıklayıcı olmusumdur.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kabadayılar

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

Bu sorulara bizzat "kanlı,canlı,bizim gibi insanlar" okuyarak cevap verdikleri için bu tür gecikmeler bence gayet normal.Sonuçta bu bir sistem değil.Zaten 24 saat bu soruları okuyup cevap vermekle uğraşamazlar :|

Ayrıca normal zamanda (Bu güncelleme gelmemişken ) bile soruların cevaplanması 2-3 gün alıyordu.Bu günlerde Destek ekibine ne kadar talep ve mesaj gelmiştir siz tahmin edin :!:
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
DapoeT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DapoeT »

aynen bende ceza ıtıraz atıyorum işlerıne gelmıo
ResimResim

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

DapoeT yazdı:aynen bende ceza ıtıraz atıyorum işlerıne gelmıo
tabii ya qünde 10 bin rapor qeliyor işlerine qelmedikleri için bakmıyorlar dimi :twisted:

saçmalamayın ya arkadaş çok qüzel açıklamış işte :
KiNgHaKkI yazdı:Bu sorulara bizzat "kanlı,canlı,bizim gibi insanlar" okuyarak cevap verdikleri için bu tür gecikmeler bence gayet normal.Sonuçta bu bir sistem değil.Zaten 24 saat bu soruları okuyup cevap vermekle uğraşamazlar :|

Ayrıca normal zamanda (Bu güncelleme gelmemişken ) bile soruların cevaplanması 2-3 gün alıyordu.Bu günlerde Destek ekibine ne kadar talep ve mesaj gelmiştir siz tahmin edin :!:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
DapoeT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DapoeT »

mitmet yazdı:
tabii ya qünde 10 bin rapor qeliyor işlerine qelmedikleri için bakmıyorlar dimi :twisted:

KiNgHaKkI yazdı:Bu sorulara bizzat "kanlı,canlı,bizim gibi insanlar" okuyarak cevap verdikleri için bu tür gecikmeler bence gayet normal.Sonuçta bu bir sistem değil.Zaten 24 saat bu soruları okuyup cevap vermekle uğraşamazlar :|

Sen benım neden banlandımı bılıomusun yok ozaman susucaksın yoksa susturucazzz
ResimResim

İnsanları Sevmiyorum anladınmı hı !
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Sanırım konu ve sorun sahibleri yetkili birisinden cevab bekliyor ama daha önce konuya iştirak eden ve oldukça sağduyulu davranan kullanıcılarımızın söylediklerini tekrarlamak istiyorum. Zira bunların üzerine söylenebilecek fazla bir şey yok!
mitmet yazdı:

yarar yazdı:Nocomment
Merhaba
İKV camiasının tümüne destek verme çabasında olan İKV Destek Takımı'ndan daha iyi hizmet alınabilmesi için lütfen aynı konu da sadece bir talep gönderiniz.
Her konudan elimizde bulunan tüm talepler yanıtlanmaktadır. Aynı mesajın birden fazla gönderimi sadece size verilecek yanıtı geciktirmekle kalmayıp bu durum diğer oyuncularımızda olumsuz olarak etkilenmesine sebep olmaktadır.
Bu yüzden aynı konuda birden fazla talep gönderilmesi halinde görmezden gelinecek ve bu başvurular yanıtlanmayacaktır.

Tüm İKV. Camiasının bilgi ve dikkatine

Sanırım yeterince açıklayıcı olmusumdur.
Alıntılarda ismi geçen sağduyulu kullanıcılarımıza, bu tavırlarından dolayı teşekkürler.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

“Genel Etkileşim” sayfasına dön