aldatmaz2012 yazdı:Mavı Topaz gıbı basıt bır maden (saat başı cıkıyor) nasıl 15 m oldu ben hıç anlayamadım zaten
Çok Yakında Develüasyon Olacak...
Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Madem piyasa tacirleri bu taktiği uyguluyor bizde yeni taktik geliştiririz (Bizden kastım bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarım)
30-40 kişi sunucuya inat toplanırız mavi topazları birbirimize çok cuzzi fiatlardan satarız
Bu diğer piyasa tacirlerinin 12mden 7me belki 5me gerilemesine neden olacaktır eminim
Bu 39 zamanlarında denenmiştir başarılı olunmuştur tekrar denenmesinde yarar vardır diye düşünüyorum
Bana katılan arkadaşlar organize olalım bölgeden yansıtıp alalım satalım
Eğer umduğumdan daha fazla bir kitleye ulaşırsak emin olunki maden piyasası çöküşe geçecektir
Ve yöneticiler 7 dakika gibi büyük bir süreyi max 5 dakikaya indirmeleri çıkan saf oranını ise artırmaları piyasa tacirlerinin sebeplerini azaltacaktır
NPC konusuna gelince ;
Eğer madenler belirli NPC lerde belirli fiyatlardan satışa sunulursa maden çekmenin bir adeti anlamı kalmaz
Bu piyasayı düşürmek için bir süre bile olsa piyasa tacirlerin eline koz verilmiş olur süre zarfı dolduğunda biriktirdikleri madenleri tekrar tekrar cuzzi rakamlardan satarlar
Önerilerimin tüm İKV oyuncuları tarafından dikkate alınması dileğiyle
Saygılar....
30-40 kişi sunucuya inat toplanırız mavi topazları birbirimize çok cuzzi fiatlardan satarız
Bu diğer piyasa tacirlerinin 12mden 7me belki 5me gerilemesine neden olacaktır eminim
Bu 39 zamanlarında denenmiştir başarılı olunmuştur tekrar denenmesinde yarar vardır diye düşünüyorum
Eğer umduğumdan daha fazla bir kitleye ulaşırsak emin olunki maden piyasası çöküşe geçecektir
Ve yöneticiler 7 dakika gibi büyük bir süreyi max 5 dakikaya indirmeleri çıkan saf oranını ise artırmaları piyasa tacirlerinin sebeplerini azaltacaktır
NPC konusuna gelince ;
Eğer madenler belirli NPC lerde belirli fiyatlardan satışa sunulursa maden çekmenin bir adeti anlamı kalmaz
Bu piyasayı düşürmek için bir süre bile olsa piyasa tacirlerin eline koz verilmiş olur süre zarfı dolduğunda biriktirdikleri madenleri tekrar tekrar cuzzi rakamlardan satarlar
Önerilerimin tüm İKV oyuncuları tarafından dikkate alınması dileğiyle
Saygılar....

Mantıklı ama denenmek lazım. Eminönün de Mavi topazı 5 m dan satan arkadaşlarımız ortaya çıktı dün ve maden normal fiyatından satıldığında bölge ve klan kanalından şu maden x fiyata şu arkadaşa satıldı diye mesaj geçiyolar ki bu da çok önemli bence.monsterdarker yazdı:Madem piyasa tacirleri bu taktiği uyguluyor bizde yeni taktik geliştiririz (Bizden kastım bu durumdan rahatsız olan arkadaşlarım)

Aynen katılıyorum bu konuda
Örnek olarak eminönüdeki madenlerden biri olan menekşe elmas 3. Dereceden bir saf maden fakat Mavi Topazın yarı fiyatı bile etmiyor ki mavi topazdan daha zor çıkıyor.Oyuna Yeni bir tane daha topaz madeni eklenmeli düşüncesindeyim ilk çıktığında para etmeyen bir madenin şimdi 15 m Etmesi çok saçma 15 e alan insanda katıksız salak zaten.
Diğer arkadaşada katılıyorum herkes fiyatını düşürmeye çalışsa eminimki düşer şimdi 15 m veren olduktan sonra adamlar salak mı ki düşürsün
Örnek olarak eminönüdeki madenlerden biri olan menekşe elmas 3. Dereceden bir saf maden fakat Mavi Topazın yarı fiyatı bile etmiyor ki mavi topazdan daha zor çıkıyor.Oyuna Yeni bir tane daha topaz madeni eklenmeli düşüncesindeyim ilk çıktığında para etmeyen bir madenin şimdi 15 m Etmesi çok saçma 15 e alan insanda katıksız salak zaten.
Diğer arkadaşada katılıyorum herkes fiyatını düşürmeye çalışsa eminimki düşer şimdi 15 m veren olduktan sonra adamlar salak mı ki düşürsün
AdeLHarD
atabey yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Mavı Topaz gıbı basıt bır maden (saat başı cıkıyor) nasıl 15 m oldu ben hıç anlayamadım zaten
E.Ö de 17 m oldu MAvi
Uzmanlar uzun vadede az bulunan Ganoderma ve Menekşe gibi madenlere yatırım yapmanın yatırımcıyı karlı çıkaracağını söylüyor.
Öte yandan iridyum önümüzdeki aylarda 20 m 30 m bandını zorlayacak.
İstanbul KIyamet vakti borsasındaki hareketlenme yatırımcaıları zor günlere sokacak en çok aranan ve hergün kur da saçma dalgalanmalara yol açan Mavi topazın önümüzdeki haftalarda 20 m bandını aşacağı tahmin ediliyor. Kur'da çeşitli kırılmalar olablilr ancak Mavi topazın 20 m bandına ulaşabileceğini de göz önünde bulundurarak hareket edin Şimdi hava durumu .

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Bence En İyi Çözüm Madenlerin Çıkma Dakikalarının İndirilmesi..
Zaten 24 Saat Boş Kalmıyor Bu Madenler..
Sürekli Çekiliyor???
Zaten 24 Saat Boş Kalmıyor Bu Madenler..
Sürekli Çekiliyor???

xXFENOMENXx
herkezin maden fiyatlari yüzünden başi dertde fiyatlar ya çok yüksek oluyor yada satan olmuyor satan vardir ki elbelt haladir ellerinde bekletip piyasanin dahada yükselmesini bekliyolardir. her zman arkadaşlarima söyledim önemsiz madenler önemli duruma getirilecekdir die örneğin soruyom size geçen sene bu zmanlar mavi topaz ganoderma ve menekşe kaçaydi şimdi kaça ben söylim mavi 1m gano 2,5 menekşe 750bin-1m arasiydi şimdiye bakalim mavi 15m-17m gano10m üstü menekşe 10m fark yüzde bi milyon bu farkida zaten biz kendimiz yükselttik ama yükselmesi oyun yüzünden oldu mavi 1 saatde bir çikarken şimdi kaç saat sonra çikar oldu öteki madenlerde öyle anlicamiz eğer işin yoksa okula gitmiyosa eğer ki oyuna bağliysa carinda fazlaysa her madene bir car yerleştirip çekenler var bide şöyle düşünek okula yada işe giden arkadaşlarimiz var bunlar günde 2 saat yada sadece haftasonu girenler bunlarin suçu ne bunlar ne yapcak peki oyunmu oynicak yoksa maden başinda ötekinlerden hizli olup maden çekmek için mi yarişsacak. maden olaylari yüzünden oyun sıkıcı hale geldi benim fikrim ben oyun mu oynim yoksa maden mi çekim bide maden çikarsa tabikide oda var bu yüzden oyuna girmez oldum çünkü eski zevkli ikv ikvlikden çikmiş durumda artik oyunun adida değiştirip İstanbul Kiyamet Vakti yerine güncellemeyle İstanbul Maden Vakti 'ne Hoşgeldiniz olsun derim.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- gecebekcisi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Sunucuda menekşe 30 m ye yaklaştı yuh diyorum artık. Acil çözüm bulunmazsa bırakanlar çok olur 3-4 şaheser üretenin yanında 1 taneyi bile üretemeyenler isyanlarda.
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Oyunda madenci zırhçı ve kimyacı gibi sınıflara verdiğimiz puanlar dert oldu başımıza o üretim ve meslek seçimlerimiz yüzünden bu noktalara geldik. Allah biliyor ilk başladığımda oyunda birine sormuştum bu meslek sınıfları var, onlar ne işe yarıyor. Bana direkt madenciye bas bütün puanları demişti o zaman. Allah biliyor şu anda online oyun arayışına girmiş bulunuyorum. Plus olduğum halde Savaşçım değersiz oldu. Bölgeler haram şaheser silah desen yalan, maden fiyatları bir tuhaf hal aldı. ilk zamanlarda 2 yıl öncesinde oyunda bir bağımlılık yapan çekicilik vardı, şu anda ise itici olan bir şey var. Ne oynamak istiyorum nede zevk alıyorum. Ama en mantıklısı maden üzerinde bulununan fiyatı gercekte satılabilecek bir şey olsun ve o fiyatdan farklı bir şekilde faiş fiyata satılmasın.
FERRAND
teşekkürler haber için...