*GM acil iceri*
*GM acil iceri*
GM ben ozel kutu paketinni aldım yanlız epinden girdim plusı 3 aylık hala gecerlimi yanlıs yapmısım ama hala makineye giremiorum simdi bosamı para verdik bu pakete 20 milyon para verdik bi bilgilendirriseniz sevinirim acil yazarsan kardes
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabadayılar
Re: *GM acil iceri*
Zaten kutunun e-pinini giriyorsun öyle aktif ediyorsun tam anlayamadım ben sorunu :|
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
24 saat geçmesi lazım die bılıyorumm ************
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

E-pin'inizi doğru bir şekilde girdiyseniz başarılı olup olmadığını ve kaç gün Plus olduğunuzu bildirmesi gerekiyor. Eğer kutu yüklediyseniz "90 gün Plus" tarzında bir uyarı gelmesi gerekirdi. Eğer böyle bir uyarı geldiyse en fazla 1-2 saat içinde Plus'ınız aktif olur.
Plus'ınızın yüklenip yüklenmediğinden emin değilseniz http://www.istanbuloyun.com/Epin.aspx adresine gidip aynı kod ile tekrar yükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Kod kullanılmıştır tarzında bir hata veriyorsa Plus'ınız yüklenmiş demektir
Plus'ınızın yüklenip yüklenmediğinden emin değilseniz http://www.istanbuloyun.com/Epin.aspx adresine gidip aynı kod ile tekrar yükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Kod kullanılmıştır tarzında bir hata veriyorsa Plus'ınız yüklenmiş demektir
Biz özel ikv kutusunu aldik yanlizz her zamanki gibi e pinden girdik normal plus aldigimz sekilde sandik ve oyle bi ileti gelmedi sadece plus olduk ama 90 gün yazmadi bu sorunum var yardim ederseniz sevinirim kutuyu aldigima dair diger kodlarida gönderebilirm yardim ederseniz sevinirrimm iyi günlerr
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

Normal Plus yükler gibi KUTU yüklediyseniz sadece KUTU yüklenen üyeliklerin kullanabildiği hizmetlerden artık yararlanabilirsiniz(Karakter kurtarma, GBM-0B).
Hala kullanamıyorsanız hızlıca Destek birimiyle iletişime geçiniz.
Hala kullanamıyorsanız hızlıca Destek birimiyle iletişime geçiniz.