*GM acil iceri*

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
olumsuzcz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

*GM acil iceri*

Mesaj gönderen olumsuzcz »

GM ben ozel kutu paketinni aldım yanlız epinden girdim plusı 3 aylık hala gecerlimi yanlıs yapmısım ama hala makineye giremiorum simdi bosamı para verdik bu pakete 20 milyon para verdik bi bilgilendirriseniz sevinirim acil yazarsan kardes
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
Kullanıcı avatarı
KiNgHaKkI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kabadayılar

Re: *GM acil iceri*

Mesaj gönderen KiNgHaKkI »

Zaten kutunun e-pinini giriyorsun öyle aktif ediyorsun tam anlayamadım ben sorunu :|
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI

EMİNÖNÜ

25'ten beri burada ve burada olacak.!!

Dürüst OL !
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ReaL »

24 saat geçmesi lazım die bılıyorumm ************
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen TurkDragon »

E-pin'inizi doğru bir şekilde girdiyseniz başarılı olup olmadığını ve kaç gün Plus olduğunuzu bildirmesi gerekiyor. Eğer kutu yüklediyseniz "90 gün Plus" tarzında bir uyarı gelmesi gerekirdi. Eğer böyle bir uyarı geldiyse en fazla 1-2 saat içinde Plus'ınız aktif olur.

Plus'ınızın yüklenip yüklenmediğinden emin değilseniz http://www.istanbuloyun.com/Epin.aspx adresine gidip aynı kod ile tekrar yükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Kod kullanılmıştır tarzında bir hata veriyorsa Plus'ınız yüklenmiş demektir 8-)
Kullanıcı avatarı
olumsuzcz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen olumsuzcz »

Biz özel ikv kutusunu aldik yanlizz her zamanki gibi e pinden girdik normal plus aldigimz sekilde sandik ve oyle bi ileti gelmedi sadece plus olduk ama 90 gün yazmadi bu sorunum var yardim ederseniz sevinirim kutuyu aldigima dair diger kodlarida gönderebilirm yardim ederseniz sevinirrimm iyi günlerr
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
TurkDragon
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen TurkDragon »

Normal Plus yükler gibi KUTU yüklediyseniz sadece KUTU yüklenen üyeliklerin kullanabildiği hizmetlerden artık yararlanabilirsiniz(Karakter kurtarma, GBM-0B).

Hala kullanamıyorsanız hızlıca Destek birimiyle iletişime geçiniz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön