Uygunsuz içerik silindi.
Merhaba
Arkadaşlar öncelikle Cennetcafextugay ve Xxbadxboyxtugay arkadaşımız benim krakterim olan '' Demirbüken '' isimli krakteri çalmıştır. Oyunda bunu inkar etmesi üzerine '' Ben çalmadım yiyosa foruma resim koy '' demesi üzerine resimleri buraya koyuyorum ve hırsız olduğunu tüm teşkilat sunucusunun bilmesini istiyorum. Belki oyun parası ile krakter satımı yasak ancak yine özür diliyorum ve resimleri koyuyorum...
Cennetcafextugay , Xxbadxboyxtugay hırsızlığının fotoğrafı
Cennetcafextugay , Xxbadxboyxtugay hırsızlığının fotoğrafı
Sevgi ve saygılarla IIICHYMeRaIII
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Cennetcafextugay , Xxbadxboyxtugay hırsızlığının fotoğrafı
SeLamLar...
Karakter alım satımı yasak bunu bile bile böle bi alışverişe giriyosun carını resmen kendin al çal git diyosun hadi bunuda geçtik mevlüt amcanı aradın gelecek onla bi konuşacak he
:D:D
Karakter alım satımı yasak bunu bile bile böle bi alışverişe giriyosun carını resmen kendin al çal git diyosun hadi bunuda geçtik mevlüt amcanı aradın gelecek onla bi konuşacak he
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
- Ultraslanqrsn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
La okan Bu İMZa Ne olM KimE haVa atıyon seN. 
TEK TABANCA
İKV dünyalarında hesaplar ve bahsi geçen hesaplara ait tüm bilgiler hesap sahibine aittir. Bu hesapların satışı ve/veya devri tamamı ile yasaktır.
Sizin de yaşamış olduğunuz bu durumdan hareketle, mevcut kuralın ihlali halinde oluşabilecek sorunlar tabiri caiz ise resmedilmiştir.
Lütfen üyelik bilgilerinizi kendi menfaatlerinize müteakiben, üçünü kişiler ile paylaşmayınız.
Sizin de yaşamış olduğunuz bu durumdan hareketle, mevcut kuralın ihlali halinde oluşabilecek sorunlar tabiri caiz ise resmedilmiştir.
Lütfen üyelik bilgilerinizi kendi menfaatlerinize müteakiben, üçünü kişiler ile paylaşmayınız.