Merhaba
arkadaşlar birazdan yazıcak olduklarımı geliştirebiliriz ortak bir paydaya oturtabiliriz eleştiriye açık fikirler
1.Klanlar hakkında
Şu sıralar arz ve lodos çekişmesi tüm oyunda artarak devam etmekte durum böyleyken klanlardaki tekdüzelik oyuncunun bir süre sonra canının sıkılmasına neden oluyor.
Benim önerim şu ; arz ve lodos klanlarına yeni kahramanlar getiril sin mesela sivri ada lodos sancağına bir klan kahramanı konulsun veya emnönü arz sancağına bir başka arz kahramanı...Benim anlatmak istediğim sadece tek npcli klan olmasın artık.
2.Kaldırma hakkında
Bu öneri küçük ve ayrıntı ama biraz düşündüğünüzde sizde hak vereceksiniz.
Bir player öldüğünde şifacılar dostsa eğer istediği şekilde kaldırabilir player istemeden olsada.Benim önerim şu ; karakter öldüğünde yeniden canlan seçeneğinin altına bir seçenek eklenebilir şifacının canlandırmasını engelleyen.
Emeğe saygı!
Nacizane Bir Kaç Öneri
- solucan41
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Nacizane Bir Kaç Öneri

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Re: Nacizane Bir Kaç Öneri
İki önerinde mantıklı özellikle şifacıyla ilgili olanı süreli bir görevin son saniyelerindeyken ölmüştüm zamanım kısıtlaken bir şifacının beni kaldırması sebebiyle görevin süresi bitmiştisolucan41 yazdı:Merhaba
arkadaşlar birazdan yazıcak olduklarımı geliştirebiliriz ortak bir paydaya oturtabiliriz eleştiriye açık fikirler
1.Klanlar hakkında
Şu sıralar arz ve lodos çekişmesi tüm oyunda artarak devam etmekte durum böyleyken klanlardaki tekdüzelik oyuncunun bir süre sonra canının sıkılmasına neden oluyor.
Benim önerim şu ; arz ve lodos klanlarına yeni kahramanlar getiril sin mesela sivri ada lodos sancağına bir klan kahramanı konulsun veya emnönü arz sancağına bir başka arz kahramanı...Benim anlatmak istediğim sadece tek npcli klan olmasın artık.
2.Kaldırma hakkında
Bir player öldüğünde şifacılar dostsa eğer istediği şekilde kaldırabilir player istemeden olsada.Benim önerim şu ; karakter öldüğünde yeniden canlan seçeneğinin altına bir seçenek eklenebilir şifacının canlandırmasını engelleyen.
Emeğe saygı!

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
konunun başığı çok güzelmiş . . . :ugeek:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Mantıklı .. Destege atılabilir fikir güzelsolucan41 yazdı:Merhaba
1.Klanlar hakkında
2.Kaldırma hakkında
Emeğe saygı!
+1 :arrow:
Kıyamet yaklaşıyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- solucan41
- Salgın Koruyucusu
hehe biranda geldi aklımaTheanswer3 yazdı:konunun başığı çok güzelmiş . . .

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
solucan41 yazdı:hehe biranda geldi aklımaTheanswer3 yazdı:konunun başığı çok güzelmiş . . .
ß = ss
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Başlıgı degıştırmışler
DD
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
bende kendi iletilerime baktım alalh allah diyom böyle bi konuya mesajmı attımaldatmaz2012 yazdı:Başlıgı degıştırmışlerDD

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- solucan41
- Salgın Koruyucusu
:!: