sert yazacağım..alınan varsa sonuna kadar doya doya alınsın....eksik alınması üzer beni...öfkeliyim..
hıncımı gani gani alma niyetindeyim...
öncelikle;
yarın toplantımız sırasında ola ki çocukluk yapmak için, çocukça bir motivasyonla, çocuklarca yapılabilecek herhangi bir saldırı ihtimaline karşı;
a-hazırlıklı olarak gelelim...
b-"o tip bir durumda bizden kim, ne gerekçe ile olursa olsun küfrederse kendisini loncadan ihraç bilsin"şeklinde bir kararı şimdiden alalım...
c-bu bağlamda toplantı sırasında;
ikv de genel olarak yapılan ve aslında baştan aşağı dökülen; fakat ne yazık ki bazen bizim de arkasına ara sıra sığındığımız
"küfrettim ama bir sor niye ettim/küfrettim ama haketmişlerdi/evet ettim ne olmuş haketmişlerdi" felsefesiyle ilgili en azından benim söyleyeceğim bir kaç "dost acı söyler..söylerse de en acısından söyler" babında eleştirim olacak..gündeme alınız lütfen....
ve şimdiden söyleyeyim kimliği ne, kendisi kim olursa olsun; yaptıkları saçmalıklar yüzünden bazı kardeşlerimi tabiri caiz olarak çoluk çocukmuş gibi azarlamaya geliyorum...çekemeyiz diyorsanız baştan söyleyin gelmeyeyim....
o resimleri görünce beni utandırmaya hakkınız yoktu..azarlamayı hem de en sert perdeden azarlamayı hakkım görüyorum...bu mu benim loncam????bu mu küfüre karşı tavizsiz duruş???Nasıl hınçladım???Arkamdan bıçaklanmış gibi hissettim...
(aşağıda isim vererek ve zaten çoktan haketmiş başkalarını hedef tuturarak sarfettiğim hakaretamiz cümleleri onlar da o küfürü basmayı "halt bilmiş olanlar da" üzerlerine hiç sektirmeden alınabilirler....)
bende küfürbaza zırnık saygı ve sevgi yok.Olmaz...olamaz..olmadı..olmayacak..bundan dolayı özür de dilemem... aksi halde kendimden ve yaşamımın temel değerlerinden özür dilemem gerekir--->bu çok ufak örneği yarın atacağım azarın...kararınızı ona göre verin..açıkça söyleyeyim orada olsun olmasın bazı kardeşlerimiz hakkında en sert perdeden eleştiri yapacağım...."gelme boşver" diyecekseniz hemen belirtin...
bundan başka;
d-sayfaya bir kaç konuk gelmiş ve siz de ciddiye alıp onlarla polemiğe girmişsiniz;
sevgili lonca arkadaşlarım,
siz şu lafı hiç duymadınız mı?:
"Olma çocukla muhattab küstürürsün; silme poponu camla kestirirsin"
yani çoluk çocukla forum kavgası yapmanıza ne gerek var?
"hıhı..tabi..tabi.." deyin geçin Allahaşkına...
karşı yakadan(lonca sayfaMIZda gereksiz işgal ve kirlilik yaratan style loncasından) herhangi biri, yüzsüzce "biz çocuk değiliz benim yaşım başım..hem sizinkiler....hem biz...hem şu...hem bu.. hedede...hödödö" falan fıstık sayıklayacak olacaksa eğer;
onlara da tek ve ünlü bir sözü şimdiden söyleyeyim;
"ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,
zer-düşt palan vursan
eşşek gene de eşşektir"
son 4 sayfada ki işiniz ortada..eşekliğiniz de bakii...fazla lafa gerek yok...
her kim, ne sıfat ve kimlikle olursa olsun,
bu sözlerime alınmış ve çok kızmışsa, kızdığı yerlerine buzluktan buz alıp bastırsın..ısısını alır...
ve
benim, kendilerini adamdan sayıp da bundan başka cevap vereceğimi düşünmesinler bile...
yukarıdaki laf anlayana yeter ve de artar...
e-dediğim gibi
küfürbaza sevgim ve saygım olmaz...olamaz...
her ne şart altında küfretmiş olursa olsun...
ve her kim olursa olsun...
Ama...
Ama "haine, salağa ve kötü niyetli beceriksiz aptallara"* da bundan dolayı sempati de besleyecek değilim...
*:tırnak içindeki ifade ile birlikte başkasının görevini batırmanın tanımını okudunuz...işiniz bu...sıfatınız bu...sıfatsızlığınız da bu.... yüzsüzlük etmeden önce kendinizi bilin de sonra elalemin sayfasına gelip gıdaklayın...
bütün bu yazıyı küfür etmeden haklaret nasıl edilir konulu bir ders olarak da alabilirsiniz...ücretsizdir...
karşılıklı olarak yaptığınız ayıptır..rezildir..rezilliktir...ilk kim rezaleti başlattı bellidir..ama bunu kim bu noktaya getirmiş o da bellidir...
yazıklar olsun
yuh size...
o olayda rol almış olan herkese yuh...
herkese..ama herkese..
koca bir yuh!
***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
s.a bişey yzmadım yazmadım da yeter lan defolun bo sayfadain itler ağzımı bozmayın ... Adammısınız la siz

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!
resimlerden gördüğüm lüzum üzerine loncadan ayrılıyorum..sağlıcakla kalın..
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: DAĞ
[imgS.a ... Bu Style Loncasının Yaptığı Terbıyesızlık, Bızımde azımı zı bozdurmus oldu bunu herkes bılıyor ... Olay Soyle Başlamıstır : Meteoor Bolgesınde Stylexbaron u Gordum Ve Daldım Kestım Adam gururuna YEdiremedı Dedıkı bekle Dedım ısımı var sonra Yeraltına ındım muhurluyu gıderken onume Stylexwolwerıne Ve Stylexwolver cıktı erkeksen cık meteoora dedıler ısım vardı cıkamadım neyse toplandık muhurlude yesıle gıdıcez... gıttık bızım lonca olarak arkamızdan gelmısler ve 30 canla yesılı kacırdılar bu sırada Mertkan Abım Börteçinexilteri Sinirlendı ... Bu durumda kım olursa olsun sınırlenır ... Dıyeceğim o kı Gruruna yedıremıosa Neden klana gırdı Bu oyunda Kesılmekte Var Kesmekte var oyunun amacı bu zaten ... İyi frumlar
Böle şeylerle lütfen formu kirletmeyelim geçmişe gazi ikilmeşe mazi derler uzatmayın ve Mertkan abinin sözünün dinleyin susun artık
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
Bu arada benim büyücü level up 49 oldu sıra Loserr de
H.o da Aramızda küfür etmeyen yok bnde ettim 3gün Mute Yedim Bu durumda sinirlenmeyen Ya insan degildir yada Çok Sabırlıdır. Hiç Küfür etmeyen Mertkan abimizin bile ahlaksız laflar Etmesine Sebep oldular.
İyi akşamlar ...
İyi akşamlar ...
Börteçinexstemph[*](49)[/color]
Börteçinexsezaa[*](49)[/color]
Vipxcrequeny[*](49)[/color]
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

Börteçinexsezaa[*](49)[/color]
Vipxcrequeny[*](49)[/color]
Sorgucu(46)
Stemph
Börteçinexseza(49)

Haddimi aşmış gibi olacağım ama
Kendimi yazmak zorunda hissettim.
Özür dileyerek başlıyorum.
Hem de size ait olmayan bir lonca sayfanızda.
Biri sizin sayfanıza gelse bu denli aşağılayıcı şekilde konuşsa hoşunuza gidermi ?
değer verdiğim bir kardeşimsin.
Lakin bu tarz konuşmalar sana değil hiç kimseye yakışmaz.
Sana milliyetçiliği kısaca tarif edeyim.
Milliyetçilik; Türk Milletini,Türk vatanını ve Türk devletini sevmek, bunların iyiliği için ve yükselmesi için köklü bir ihtiras ve şuur sahibi olmak demektir.
Bu da Atatür'ün millet tanımı :
a) Zengin bir hatıra mirasına sahip bulunan;
b) Beraber yaşamak hususunda müşterek arzu ve muvafakatte samimi olan;
c) Ve sahip olunan mirasın muhafazasına beraber devam hususunda iradeleri müşterek olan insanların birleşmesinden meydana gelen cemiyete millet namı verilir.
Ama şöyle bir durum var.
Olayların başladığı sayfadan son sayfaya dek baktım.
Gördüğüm şey aşırı tahrik.Bu tahrikler sonucunda Mertkan kardeşim (köpek) lafını etmiştir.
Yanlıştır ama aşırı tahrik de gözden kaçırmamak gerekir.
Ve Sefa , yine sen sahne almışsın.
Kardeşim etmeyin eylemeyin.
Yahu bu bir oyun , oyun da olan bir olay nedeniyle insanlar birbirine girer mi ?
Ne olur , bu tür yorumları yazarken , bir düşünün.
Ben , birşeyler yazacak olsam kesinlikle önce düşünür sonra yazdıklarımı gözden geçiririm.
Yaptığını çok yalnış , çok.
Ve Kadir hakkında yazdıkların ;
Aklın kıt , onun bunun altına yatmak terimleri ne kadar yalnış kelimeler.
Hiç bir insan , diğer bir insana bu tarz cümlelerle cevap vermez.
Ne desem bilmiyorum.Yanlış yoldasınız bu şekilde konuşarakta , yalnış yolda yürümeye devam etmektesiniz.
Kendimi yazmak zorunda hissettim.
Özür dileyerek başlıyorum.
Öncelikle Styl , alaycı seviye de konuşman çok yalnış.StylxStyl yazdı:STYLX loncası hepinize selam gönderiyor.... Her zaman her yerde meydan okuyoruz... Ama dikkat edin bizim zırhlarımız ve ejder,ecel,ashap larımız var.... Çok kişi bir arada dolassın6 kişi kadim kesiyoruz engel olmanızı isteriz tabi geriye kalanlar sizi yer altına sokarsa....
Hem de size ait olmayan bir lonca sayfanızda.
Biri sizin sayfanıza gelse bu denli aşağılayıcı şekilde konuşsa hoşunuza gidermi ?
Şimdi Sefa , son dönemde tanıştığım , ve görüşlerini açıkça belirttiği için ,sianfeamx yazdı:börteçine loncası milliyetcilik adı altında dini ve milliyetciligi alet ederek başkalarının ana ve bacılarına laf eden soysuzlar loncasıdır...milliyetci bir insan için ana bacı kutsal kavramlardır..sizler anaya bacıya saygı göstermek yerine kendi analarının yüzlerini kızartacak kadar alcalan insanlarsınız..birde adammıssınız gibi konu acıp konu içerisinde ananıza yazık olur diyorsunuz..YAZIK YAZIK...KINIYORUM SİZLERİİİ
sizleri törenizi tekrar hatırlamanıza davet ediyorum...
BÖRTEÇİNE TÖRESİ
2.Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecek.
8.Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara sarkma… vs) yasaktır. Bu suçların cezası çarların silinmesidir.
değer verdiğim bir kardeşimsin.
Lakin bu tarz konuşmalar sana değil hiç kimseye yakışmaz.
Sana milliyetçiliği kısaca tarif edeyim.
Milliyetçilik; Türk Milletini,Türk vatanını ve Türk devletini sevmek, bunların iyiliği için ve yükselmesi için köklü bir ihtiras ve şuur sahibi olmak demektir.
Bu da Atatür'ün millet tanımı :
a) Zengin bir hatıra mirasına sahip bulunan;
b) Beraber yaşamak hususunda müşterek arzu ve muvafakatte samimi olan;
c) Ve sahip olunan mirasın muhafazasına beraber devam hususunda iradeleri müşterek olan insanların birleşmesinden meydana gelen cemiyete millet namı verilir.
sianfeamx yazdı:Köpeklik börteçine itlerine yakışırMertkan yazdı:Börteçine Loncası Bu Köpeklerle Muhattap olmaya Değmez o yüzden cevap vermeyin sayfanıza bakın
Mertkan 'ın köpek lafını kabullenmiyor ve tasdik etmiyorum.sianfeamx yazdı:izhar yasın aşmış ama aklın hala kıt senin onun bunun altına yatmaktan vaz geç daha dün styllarla düşmanlığım yok bilmem ne diyordun..bi adam ol bi adam ol da muhatap alsın insanlar seni sende bi o duvara bi bu duvara carpmaktan kurtul..
Ama şöyle bir durum var.
Olayların başladığı sayfadan son sayfaya dek baktım.
Gördüğüm şey aşırı tahrik.Bu tahrikler sonucunda Mertkan kardeşim (köpek) lafını etmiştir.
Yanlıştır ama aşırı tahrik de gözden kaçırmamak gerekir.
Ve Sefa , yine sen sahne almışsın.
Kardeşim etmeyin eylemeyin.
Yahu bu bir oyun , oyun da olan bir olay nedeniyle insanlar birbirine girer mi ?
Ne olur , bu tür yorumları yazarken , bir düşünün.
Ben , birşeyler yazacak olsam kesinlikle önce düşünür sonra yazdıklarımı gözden geçiririm.
Yaptığını çok yalnış , çok.
Ve Kadir hakkında yazdıkların ;
Aklın kıt , onun bunun altına yatmak terimleri ne kadar yalnış kelimeler.
Hiç bir insan , diğer bir insana bu tarz cümlelerle cevap vermez.
Ne desem bilmiyorum.Yanlış yoldasınız bu şekilde konuşarakta , yalnış yolda yürümeye devam etmektesiniz.
Tüm Börteçine Loncasından sayfalarını kirlettiğim için özür diliyorum.
Lonca sayfasın da , tartışmalara neden olan arkadaşların geneline sesleniyorum.
Lütfen , artık daha fazla yorum yazıp sayfayı kirletmeye devam etmeyelim.
Lütfen arkadaşlar , bu sayfa Lonca üyelerinin haberleştiği ve birbirleriyle esenleştiği bir sayfa ,
onların esenleşmesine ve haberleşmesine daha fazla engel olmıyalım lütfen...
Lütfen arkadaşlar , bu sayfa Lonca üyelerinin haberleştiği ve birbirleriyle esenleştiği bir sayfa ,
Kardeşim est. o nasıl laf ama artık kapatırsak bu konuyu memun olurum lütfenAlpAykan yazdı:Tüm Börteçine Loncasından sayfalarını kirlettiğim için özür diliyorum.
İyi geceler