İşte gerçek set :)

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar

1
100%

Toplam oy: 1

Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşte gerçek set :)

Mesaj gönderen mitmet »

Shader yazdı:
Theanswer3 yazdı:haha full taktik işiymiş item işi değilmiş gidin kendinizi kandırın siz. . .

itemin hiç mi önemi yok sanıyorsunuz siz çıplak ws atın o zaman
gel ws atalım sen full bilge/azat/fevzi/tarhass ol bana yüzük kolye ve pantolnumu alayım gel charına ws atalım madem taktik işi değilse
herşeyi de çarına wsye yüklemeyin be arkadaşım ya! sanki yenilsen sileceksin :evil:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Shader »

mitmet yazdı:
Shader yazdı:
Theanswer3 yazdı:haha full taktik işiymiş item işi değilmiş gidin kendinizi kandırın siz. . .

gel ws atalım sen full bilge/azat/fevzi/tarhass ol bana yüzük kolye ve pantolnumu alayım gel charına ws atalım madem taktik işi değilse
herşeyi de çarına wsye yüklemeyin be arkadaşım ya! sanki yenilsen sileceksin :evil:
bir söz verildi mi tutulur herkes sen değil
Resim
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Shader yazdı:
mitmet yazdı:
Shader yazdı:

sen sanki sileceksin ben çarına ws atmam zaten parasınada atmam

sen atarsan da ne çarını silersin parayı belki verirsin

gel ws atalım diyen arkadaş gel merana 49 çar kas büyücü item diz atalım :) :)
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Shader »

Theanswer3 yazdı:
Shader yazdı:
mitmet yazdı:
Shader yazdı:

gel ws atalım diyen arkadaş gel merana 49 çar kas büyücü item diz atalım :) :)
Kimsenin parası bende kalmaz 39 lwl zamanında 25 50 mine atardık bu oran şimdi yükselti Merana Gelip char kasmak kolay ama item dizmesi problem hadi itemde dizdik kesilebilimde ama verecegim parayı tamamlamak için en az 5-6 güne ihtiyaç var .. ha ben tılsımda dizerim diyorsan buyur beklerim

250 m Nakit + char silmek yerse ben bunun bir oyun oldugunu bildiğim için para ve item umrumda değil ama sen galiba çok kaptırdın kendini oyuna baksana herkesi kendin gibi sanıyon ..
Resim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

gel ws atalım sen full bilge/azat/fevzi/tarhass ol bana yüzük kolye ve pantolnumu alayım gel charına ws atalım madem taktik işi değilse [/quote]

herşeyi de çarına wsye yüklemeyin be arkadaşım ya! sanki yenilsen sileceksin :evil:[/quote]

bir söz verildi mi tutulur herkes sen değil [/quote]

gel ws atalım diyen arkadaş gel merana 49 çar kas büyücü item diz atalım :) :)[/quote]

Kimsenin parası bende kalmaz 39 lwl zamanında 25 50 mine atardık bu oran şimdi yükselti Merana Gelip char kasmak kolay ama item dizmesi problem hadi itemde dizdik kesilebilimde ama verecegim parayı tamamlamak için en az 5-6 güne ihtiyaç var .. ha ben tılsımda dizerim diyorsan buyur beklerim

250 m Nakit + char silmek yerse ben bunun bir oyun oldugunu bildiğim için para ve item umrumda değil ama sen galiba çok kaptırdın kendini oyuna baksana herkesi kendin gibi sanıyon ..
[/quote]Oyun senın için bu kdr degersız olsaydı bu kdr paran olmaz 250m oyunda kaç kışıde var ki bunun ıcın madenlere geçıp emek harcamak lazım ve ınsan umrunda olmayan bırşey ıcın emek harcamaz yavaş salla
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Shader »

evet bir zamanlar oyun değerliydi
ama şimdi 2 şaheser düşüren kendini adam sanmaya başladı eskiden oyunda arkadaşlıklar çoktu kimse itemde parada değildi genelde arkadaşlık hakimdi şimdi tam tersi
Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

aldatmaz2012 yazdı: Oyun senın için bu kdr degersız olsaydı bu kdr paran olmaz 250m oyunda kaç kışıde var ki bunun ıcın madenlere geçıp emek harcamak lazım ve ınsan umrunda olmayan bırşey ıcın emek harcamaz yavaş salla

Aldatmaz haklı !
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Shader »

Şaheser Üreten Herkeste neredeyse 250 me yakın para olmuştur ve bu oyunda şaheseri olan bir çok insan var
Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Shader yazdı:Şaheser Üreten Herkeste neredeyse 250 me yakın para olmuştur ve bu oyunda şaheseri olan bir çok insan var
Demekki oyunu cciddiye almışsınız :)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Shader
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Shader »

Shader yazdı:evet bir zamanlar oyun değerliydi
ama şimdi 2 şaheser düşüren kendini adam sanmaya başladı eskiden oyunda arkadaşlıklar çoktu kimse itemde parada değildi genelde arkadaşlık hakimdi şimdi tam tersi
Resim

“Büyücü” sayfasına dön