Bunu senmı dıyonTitxdelikurt yazdı:Dersinize iyi çalışın, unutmayın güneş balçıkla sıvanmaz, kulaktan dolma bilgilerle karşıma geleceğinize bilgi ve belgelerle ispatıyla gelin...
Yazdıklarını ucube gibi tipleren duyup forumda çocukça konular açma, bu söylediklerinden sonra özür dilemek zorunda kalacaksın.
!!! Ataxlonca duyuru !!!
Re: !!! Ataxlonca duyuru !!!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
insan mal olmucak beaaaaaaa azıcık akıl olsun bi insandaUcube yazdı:Bunu senmı dıyonTitxdelikurt yazdı:Dersinize iyi çalışın, unutmayın güneş balçıkla sıvanmaz, kulaktan dolma bilgilerle karşıma geleceğinize bilgi ve belgelerle ispatıyla gelin...
Yazdıklarını ucube gibi tipleren duyup forumda çocukça konular açma, bu söylediklerinden sonra özür dilemek zorunda kalacaksın.Sen bana söyle bakim bugüne kadar kimin karşısına sen kanıtlarla bir suçlamada bulundunda hergün bölgeden herkesi eleştiriyosun?
Xjokerx-Ucube-Ucubee-Rowxucube-Xxjoker
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
lasido yazdı:insan mal olmucak beaaaaaaa azıcık akıl olsun bi insandaUcube yazdı:Bunu senmı dıyonTitxdelikurt yazdı:Dersinize iyi çalışın, unutmayın güneş balçıkla sıvanmaz, kulaktan dolma bilgilerle karşıma geleceğinize bilgi ve belgelerle ispatıyla gelin...
Yazdıklarını ucube gibi tipleren duyup forumda çocukça konular açma, bu söylediklerinden sonra özür dilemek zorunda kalacaksın.Sen bana söyle bakim bugüne kadar kimin karşısına sen kanıtlarla bir suçlamada bulundunda hergün bölgeden herkesi eleştiriyosun?
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Attığın iftiraları ispat edemezesen insan değilsin daha ağır yazardım msn den yazdım sana burda silerler konuyu, iftiralarını ispat edemezsen adımım diye gezmi sunucuda... Analışlıdmı vahit efendi.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

Delikurt sen bu oyuna kendini cok kaptırmışın orası gercek hayat degil bunu sana ben ögretecek degilim...Arz mensubu olan arkadaslardan istedigimizi keseriz kesmeyiz o bize kalmıs sen bu konu hakkında yorum yapamazsın.Sen cok fazla konusuyorsun ki dün Bizi yapabildign tek seyle konuşarak cıldırttın bizde arz olan veya klanda olmayan charlarımızı arz yaparak sizi kesmeye geldik. Senin tabirinle biz kimsedenn yusuf yusuf olmayız. Gerektiginde 1 arkadasımız için günlerce savaştık anlayıcan az laf yapcan...
CyBeRxKiLLeR-CyBeRxTraNcE-CyBeRxqöLge-AtaxBerZaH

Gerekli şeyleri ben konuya vakıf olan kişilere yolladım.
Bundan sonra muhattabım sen değilsin .
Sadece icraat göreceksin .
Bir kişinin ölmüş babasına küfür edecek kadar aciz bir insan olduğundan ve attığın iftiradan dolayı.
Allah c.c küfür ettiğin ve iftira attığın kişilerden helallik almadıkça canını almasın , yataklarda çürüyesin..
Hasbinallahuveniğmelvekil ( Bu tür konularda vekilim Allah c.c dür)
Vesselam
Bir kişinin ölmüş babasına küfür edecek kadar aciz bir insan olduğundan ve attığın iftiradan dolayı.
Allah c.c küfür ettiğin ve iftira attığın kişilerden helallik almadıkça canını almasın , yataklarda çürüyesin..
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Bana dindar insanım ayağı yapma, dini bütün bir insan iftira atmaz, aslını neslini öğrenmeden foruma vb yerlerde konuşmaz konu açmaz iftiralara ortak olmaz, varsa ispatın koy yoksa adamım diye gezme...Vahit yazdı:Gerekli şeyleri ben konuya vakıf olan kişilere yolladım.
Vesselam

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Titxdelikurt yazdı:Bana dindar insanım ayağı yapma, dini bütün bir insan iftira atmaz, aslını neslini öğrenmeden foruma vb yerlerde konuşmaz konu açmaz iftiralara ortak olmaz, varsa ispatın koy yoksa adamım diye gezme... İftirayı atan sensin ben ne konu açtım ne bir kişiye senle ilgili kelam ettim müptezel, cahilsiniz diyorum kafanız almıyor diyorum hala boş boş konuşuyorsunuz, aynası iştir kişinin lafa bakılmaz derler icraat yap vahit efendi benim hakkımda attığın iftiraları burada ispatla İSPATLAYAMAZSAN ADAMIM DİYE GEZME.Vahit yazdı:Gerekli şeyleri ben konuya vakıf olan kişilere yolladım.
Vesselam

- NarkozxTurka
- İskele Babası
Vay Vay Vay İkv Nin Yeni Flozofu Eski Kufurbazdan Flozoft Dogmuş
Hayırdır bu Kibarlığının İncelıgının Altında ne Yatıyo Vah-it Bilen Biliyo Sizi asLan Parcası merak Etme Camur Atmaya BaşLarsın 2 Güne + Olayı FOrumda Gordum Hemen Sende Sazan Gibi Düşmüşsün Maşallah VAH-İT

- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Yağcılarda inecek var...SpxGreywolf yazdı:Yürü bea Vahit abi abi km tutar seni bencede Bu sunucuda En Son yıkılcak Lonca Ata loncasıdır.
Spxgreywolf
Spxsarı
Atax Başrılarınızın devamını dilerm...
*
*