Fuji geri dönüyor gibi birşey :)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Unforxdoctr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Fuji geri dönüyor gibi birşey :)

Mesaj gönderen Unforxdoctr »

Arkadaşlar uzun (uzun mu bilmem ama bana uzun gelen bir süreç) süredir oyuna girmiyordum.Biliyorsunuz ki derslerimden dolayı oyunu bırakmıştım. Okullar açıldığından beri derslerimdeki aşırı gelişme ve sosyal çevremin artması ile :) oyunu derslerimi dozunda ayarlayabileceğimi düşündüm ve cuma cumartesi pazar günleri oyuna girmeye karar verdim fakat bu ne kadar sürer bilmiyorum.Oyunu çat diye bırakmak gerçekten zor. Geride o kadar şey bırakıp oyun bırakılmıyor ama elbette bırakacağız. Sadece hafta sonları çok abartmadan aranızda olacağım. Tekrardan herkese merhabalar...
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]

Senet Sözümdür, Adım İmzadır. :)
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Fuji geri dönüyor gibi birşey :)

Mesaj gönderen Doktordoctor »

don don :D :D gitmen hata idi
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hammerx »

Bekleriz her daim kardeşim en kısa zamanda...
*Resim*
Kullanıcı avatarı
Blood
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Blood »

h.g abşş aramızda görmek seni çok güzel xDD
Fenic35
Ewespeck
Kullanıcı avatarı
Geceninyargicii
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Geceninyargicii »

Unforxdoctr yazdı:Arkadaşlar uzun (uzun mu bilmem ama bana uzun gelen bir süreç) süredir oyuna girmiyordum.Biliyorsunuz ki derslerimden dolayı oyunu bırakmıştım. Okullar açıldığından beri derslerimdeki aşırı gelişme ve sosyal çevremin artması ile :) oyunu derslerimi dozunda ayarlayabileceğimi düşündüm ve cuma cumartesi pazar günleri oyuna girmeye karar verdim fakat bu ne kadar sürer bilmiyorum.Oyunu çat diye bırakmak gerçekten zor. Geride o kadar şey bırakıp oyun bırakılmıyor ama elbette bırakacağız. Sadece hafta sonları çok abartmadan aranızda olacağım. Tekrardan herkese merhabalar...
kardesım ben oyunu bırden bıraktım :D carım bloklandı bende bıraktım boswer en guzelı dönme bence sadece forumda takıl benım gıb en azından aılenın arkadaslarının yuzunu görursun :D benı ark.lar arıodu hadı parkta nargıle ıcelım dıe ben dur olum sıgınak atıorum dıodum hesab et yanı buna sahıt ark.lar var oyunda :D
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Unforxdoctr yazdı:Arkadaşlar uzun (uzun mu bilmem ama bana uzun gelen bir süreç) süredir oyuna girmiyordum.Biliyorsunuz ki derslerimden dolayı oyunu bırakmıştım. Okullar açıldığından beri derslerimdeki aşırı gelişme ve sosyal çevremin artması ile :) oyunu derslerimi dozunda ayarlayabileceğimi düşündüm ve cuma cumartesi pazar günleri oyuna girmeye karar verdim fakat bu ne kadar sürer bilmiyorum.Oyunu çat diye bırakmak gerçekten zor. Geride o kadar şey bırakıp oyun bırakılmıyor ama elbette bırakacağız. Sadece hafta sonları çok abartmadan aranızda olacağım. Tekrardan herkese merhabalar...

Aramıza H.geLdin Gardasım :) Bi İhtiyacın olursa bir Pm yeterlı :)
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hammerx »

h.q :D
*Resim*

“Genel Sohbet” sayfasına dön