Fuji geri dönüyor gibi birşey :)
- Unforxdoctr
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Fuji geri dönüyor gibi birşey :)
Arkadaşlar uzun (uzun mu bilmem ama bana uzun gelen bir süreç) süredir oyuna girmiyordum.Biliyorsunuz ki derslerimden dolayı oyunu bırakmıştım. Okullar açıldığından beri derslerimdeki aşırı gelişme ve sosyal çevremin artması ile
oyunu derslerimi dozunda ayarlayabileceğimi düşündüm ve cuma cumartesi pazar günleri oyuna girmeye karar verdim fakat bu ne kadar sürer bilmiyorum.Oyunu çat diye bırakmak gerçekten zor. Geride o kadar şey bırakıp oyun bırakılmıyor ama elbette bırakacağız. Sadece hafta sonları çok abartmadan aranızda olacağım. Tekrardan herkese merhabalar...
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

Re: Fuji geri dönüyor gibi birşey :)
don don
gitmen hata idi
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- Geceninyargicii
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
kardesım ben oyunu bırden bıraktımUnforxdoctr yazdı:Arkadaşlar uzun (uzun mu bilmem ama bana uzun gelen bir süreç) süredir oyuna girmiyordum.Biliyorsunuz ki derslerimden dolayı oyunu bırakmıştım. Okullar açıldığından beri derslerimdeki aşırı gelişme ve sosyal çevremin artması ileoyunu derslerimi dozunda ayarlayabileceğimi düşündüm ve cuma cumartesi pazar günleri oyuna girmeye karar verdim fakat bu ne kadar sürer bilmiyorum.Oyunu çat diye bırakmak gerçekten zor. Geride o kadar şey bırakıp oyun bırakılmıyor ama elbette bırakacağız. Sadece hafta sonları çok abartmadan aranızda olacağım. Tekrardan herkese merhabalar...
BEN GiDERİM ADİM KALIR BU ALEM BENİ İYİ TANIR (GeCeNiNYaRqIcI)
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Unforxdoctr yazdı:Arkadaşlar uzun (uzun mu bilmem ama bana uzun gelen bir süreç) süredir oyuna girmiyordum.Biliyorsunuz ki derslerimden dolayı oyunu bırakmıştım. Okullar açıldığından beri derslerimdeki aşırı gelişme ve sosyal çevremin artması ileoyunu derslerimi dozunda ayarlayabileceğimi düşündüm ve cuma cumartesi pazar günleri oyuna girmeye karar verdim fakat bu ne kadar sürer bilmiyorum.Oyunu çat diye bırakmak gerçekten zor. Geride o kadar şey bırakıp oyun bırakılmıyor ama elbette bırakacağız. Sadece hafta sonları çok abartmadan aranızda olacağım. Tekrardan herkese merhabalar...
Aramıza H.geLdin Gardasım
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 

*