iskar43 yazdı:Emmi o senin tipin değil sana daha güzelleri layik
banane ben onu ıstıyorum hıhhhhhhhhhh
katar yazdı:Fian loncasını ilk defa duyuyorum tanınmış mısınız 113 . sayfa olduğunuza göre tanınmışsınızdır ztn :lol:
lor]
uzun sureden beri faaliyette olan bir loncayız fakat belli aralıklarla online sayımız azalmakta. Loncada bulunan kişilerin coğuda eski oyuncular.İkv geniş ve kapsamlı bir alan görmemiş olman veya senin oyundaki oynama süren buna etki etmiş olabilir
katar yazdı:Fian loncasını ilk defa duyuyorum tanınmış mısınız 113 . sayfa olduğunuza göre tanınmışsınızdır ztn :lol:
lor]
uzun sureden beri faaliyette olan bir loncayız fakat belli aralıklarla online sayımız azalmakta. Loncada bulunan kişilerin coğuda eski oyuncular.İkv geniş ve kapsamlı bir alan görmemiş olman veya senin oyundaki oynama süren buna etki etmiş olabilir
SAYGILARIMLA.... SNOWMURDERER
İşte canım loncamın en sevdiğim huyu da bu,yeri gelir makarasını yapar,yeri geldiğinde yüce asaletiyle en ciddi tavrını takınır,nerede ne yapıcağını bilen bir lonca olmamız ne hoş .
Gelelim FiaN'a , İsom'un da dediği gibi Fianx Köşk'ün ilk loncalarından DEĞİL , İLK LONCASIDIR ; HER NE KADAR ÇEKEMEYEN OLSA DA ( Sözüm meclisten dışarı )
Tüm FiaNNa üyelerini seviyorum,her ne kadar kurucuların biri olan parlak kafa beni sevmemeleri için onları teşvik etse de :lol: