!!! Ataxlonca duyuru !!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

!!! Ataxlonca duyuru !!!

Mesaj gönderen Vahit »

Merhabalar.

Bilindiği üzere oyundaki bazı sorunlar yüzünden bir süreliğine oyuna ara verdik (Ataxögeday Ataxzeybek Ataxsökmen ve Ataxalkan ) olarak.
Oyunu bırakmadık sadece bir süre ara verdik.
Bize gelen duyumlar üzerine bu konuyu açıyorum umarım bununla ilgili tekrar sorun yaşamayız..

Oyunda Ata lonca dağıldı diye konuşmalar çıkarılmış.
Bizim için oyunu bıraktığımız söylenmiş.
Öncelikle Tit loncası tarafından gerek benim gerekse arkadaşlarım adına çirkin söylemler ortaya atılmış ..
Olcay kardeşimin üzerine sende oyunu bırak gibi baskılar oluşturulmuş..

Ata lonca bu sunucuda dağılacak en son lonca olduğunun bilinmesini ve arkamızdan konuşup çirkin iftiralar atan kişi yada kişilerin içinde acı yapacağını burdan bildirir.

Delikurt elinde belgelerin olduğunu söylemiş olduğun benimle ilgili belgelerini burda yayınlamanı.
Yayınlamadığın takdirde benimle ilgili konuşmuş olduğun çirkin konuşmalarının print screen görüntüleri ile bilişim suçlarına baş vuracağımı açıklamak istiyorum.

Çok yakın zamanda oyunda tekrar görüşmek dileği ile..

Olcay kardeşimin dediği üzere : KARARLI VE GÜÇLÜ OL !

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
NarkozxTurka
İskele Babası
İskele Babası

Re: !!! Ataxlonca duyuru !!!

Mesaj gönderen NarkozxTurka »

Ateş oLsanız Loncanızı Yakamazsınız Bile.

Ne Yapacan Camurmu atacaksın Millete Yaptıgınız Standart Şey :D

Arzlarla Anlaşıp Lodosların Üstüne Giden Baska Kac Lonca Var Sunucuda?

Şifalarınız Arzların Kestiği Lodosları Bilerek Geri Kaldırmıyomu?

Savaşcılarınızın Çoğu Görev Sıgınak Migrat Harici Doğru Düzğün Lodoslarla 1 oLuyormu?
Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Turka..
Bak bir işleyiş sistemi vardır ( eğer bir suçlu suçunu ilk kez işlediyse suç mahalline tekrar gelir ) bu konularda seninde suçun olduğunu ıspatlar şekilde kalkmış ilk cevabı ki.. hiç senin üzerine vazife olmadan zıplıyorsun !
Sana daha önceki konularda olduğu gibi tekrar söylüyorum senin Ata loncayı yıkmayı karalamaya çalışman değil karalamak loncadaki 1 üyenin saçının teli olamazsın.

Ata loncanın bir kuralı vardır lodos klanına mensuptur diye yazar.İyi okursan sende anlayacaksın bunu.
Eğer loncadan ayrılmış fakat hala lonca arkadaşımız olan bazı üyelerin charları haricinde bana bir ön ismi Atax olan arz göstere bilirsen ne mutlu sana haklısın derim.

Biz lonca olarak hayvan keseriz insan kesmeyiz !!! demekki yan karakterlerimizle arz klanına geçme sebebimiz sözüm meclisden dışarı bir kaç 2 ayaklı hayvan varki onları kesmek içindir ..
Bunu o beynine yerleştir ve boyundan büyük işlere burnunu sokmak değil yaklaştırma bile !!

Biz hiç bir şekilde görevler konusunda lodos yardımı almayız! eğer forum u araştırırsan ilk görevler konusunda ve diğer görevi yapılacaklara yardım konusunda hangi lonca önderlik yapıyor öğrenebilirsin .bana burda tek tek buldurup liste yaptırma.Ki herkes biz kadim görevini ilk yaptıkdan sonra ve bir gecede Ata lonca olarak 18 kez kadim kestikden sonra sunucudaki arz arkadaşların çoğu lodos olmuştur!

delikurt ve tonyalı denen şahıslar sana ne teklif ettilerde kalkıp olayları hiç bilmeden burda yorum yapabiliyorsun..

Sana diyeceğim şu ki bilmediğin konular için yorum yapma hakkına sahip değilsin ve Ata loncaya karşı tavrını düzeltmen aksi takdirde gerekli cevabı oyun içerisinde alacağındır diğer laf söyleyenlerin sonunu yaşamak istemiyorsan tabii.

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Ne bu böle yaw iyiki biraz kafa dinleyek dedik hemen sölentilermi çıkmış :))) Ata loncası dağılmışmı? Hatta bazı hıyarlar biz dağıttık diye sevinmişlerdir ama boşa Ata loncası dimdik ayaktadır boşa sevinmeyin ... ;)
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

1. Muhatabım değilsiniz.
2. Ata loncası ile ilgili hiç bir zaman hiç bir yerde, olumlu yada olumsuz yorumlarda bulunmadım.
3. Dağılıp dağılmamanız beni ve loncamı alakadar etmiyor, kimseye de dağıldı demedim.
4. Kime ne demişsem açıkça yaz ben her zaman herkesle yüzleşmeye hazırım.
5. Ata loncası lodos klanına mensupsa, klan kurallarına uymak zorunda, meclerle rowlarla anlaşma yapıp
yusuf yusuf dolaşmasın, korkunun ecele faydası yok. ( Dün akşam Arz sancaktaki savaşın ortasında kalabalık yapmaktan başka bir işe yaramayan Ataxakreptoo ya lodossan lodos gibi davran değilsen ya klandan çık yada arz ol dedim bu kadar.)
6. Ataxdeniz bir süre öncesine kadar Ata karakteri ile Arz klanına mensuptu, her ne kadar loncanızdan ayrılmış dahi olsa.
7. Ata lar rakibimiz değil, bizler Sunucunun en eski loncasıyız, aksine Ata lar bizlerden kopan bir kaç kişinin kurmuş olduğu bir topluluk.
8. Printscreen görüntülerini ister foruma koy ister özelden bana yolla cevabını vereyim, kaldı ki emin olmadığım, bilmediğim hiç bir konu hakkında bu güne dek yorum yapmadım.
9. Yalakalık yaparak, iyi polisi oynayarak, onur ve gururunuzdan taviz vererek bir yerlere gelmeye çalışmak yerine, dimdik ayakta durmaya çalışın, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışmayın.
10. Ve Son çocukça muhabbetler bunlar, cevap hakkım doğduğu için yazdım, bilişim suçlarına değil Avrupa İnsan Hakları Mahekemsi' ne kadar yolun var.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SpxGreywolf »

Yürü bea Vahit abi abi km tutar seni bencede Bu sunucuda En Son yıkılcak Lonca Ata loncasıdır.

Spxgreywolf
Spxsarı
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Titxdelikurt yazdı:1. Muhatabım değilsiniz.
2. Ata loncası ile ilgili hiç bir zaman hiç bir yerde, olumlu yada olumsuz yorumlarda bulunmadım.
3. Dağılıp dağılmamanız beni ve loncamı alakadar etmiyor, kimseye de dağıldı demedim.
4. Kime ne demişsem açıkça yaz ben her zaman herkesle yüzleşmeye hazırım.
5. Ata loncası lodos klanına mensupsa, klan kurallarına uymak zorunda, meclerle rowlarla anlaşma yapıp
yusuf yusuf dolaşmasın, korkunun ecele faydası yok. ( Dün akşam Arz sancaktaki savaşın ortasında kalabalık yapmaktan başka bir işe yaramayan Ataxakreptoo ya lodossan lodos gibi davran değilsen ya klandan çık yada arz ol dedim bu kadar.)
6. Ataxdeniz bir süre öncesine kadar Ata karakteri ile Arz klanına mensuptu, her ne kadar loncanızdan ayrılmış dahi olsa.
7. Ata lar rakibimiz değil, bizler Sunucunun en eski loncasıyız, aksine Ata lar bizlerden kopan bir kaç kişinin kurmuş olduğu bir topluluk.
8. Printscreen görüntülerini ister foruma koy ister özelden bana yolla cevabını vereyim, kaldı ki emin olmadığım, bilmediğim hiç bir konu hakkında bu güne dek yorum yapmadım.
9. Yalakalık yaparak, iyi polisi oynayarak, onur ve gururunuzdan taviz vererek bir yerlere gelmeye çalışmak yerine, dimdik ayakta durmaya çalışın, bizim üzerimizden prim yapmaya çalışmayın.
10. Ve Son çocukça muhabbetler bunlar, cevap hakkım doğduğu için yazdım, bilişim suçlarına değil Avrupa İnsan Hakları Mahekemsi' ne kadar yolun var.
Biz lonca olarak hayvan keseriz insan kesmeyiz !!! demekki yan karakterlerimizle arz klanına geçme sebebimiz sözüm meclisden dışarı bir kaç 2 ayaklı hayvan varki onları kesmek içindir ..

Tekrar altını çizerek yazıyorum bizim yan charlarla arz olup lodos kesiyorsak sözüm yine meclisden dışarı 2 ayaklı hayvan olanları kesmek içindir !

delikurt sana bir ipucu vereyim benim hakkımdaki konuşmandan dolayı ..
t(İt)xunutulan sana benim hakkımda ne söyledi de sen gidiyorsun benim ve o ismi geçen bayan hakkında benim elimde belgeleri var bu olay olmuşdur diye gidip sağa sola konuşuyorsun ??
Sen mahalle karısımısın , sen dedikoducumusun,senmi namus bekçiliği yapıyorsun bu sunucuda ?

Öyle Türkçüyüm ayakları ile her kutlama gününü foruma konu açıp da altına değişik hesaplarınla başkasıymış gibi cevap vermeye benzemez bu işler gerçi sende bu kafa yok olsa ordudan kovulmazdın.

Okuma özürlü ben orda diyorum ki Loncadan ayrılan arkadaşlarımız haricinde Atax ön adı ile bana bir Ata göster diyorum ; sen kalkıyıorsun Ataxdenizi örnek gösteriyorsun ; Lonca sayfasında Ataxdeniz diye bir oyuncu ismi varmı ?

Olcay arz olmuş gelip seni kesmiş ; bizim yokluğumuzda sen kalkıp git loncanı arz yap diyorsun buyur bundan sonra Ata lonca olarak yan charlarımız arz ve sizi adam etmek ise boynumuzun borcu ne yapacaksınız bakalım bekliyorum

Kod: Tümünü seç

TWTY 10 Ekm 2010 11:49
Klana dahil olduğunuzda diğer klan üyelerine meydan okuyorsunuz demektir. Amaç, yer ne olursa olsun klandaysanız her an savaşmaya hazır olmalısınız.

TWTY

Demiş olduğu üzere her türlü duruma hazırlıklı olmak zorundasın bundan sonra..

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Herzaman hep söyLediğim gibi bu delikurt milli/kutsal değerleri kullanarak sağda solda reklam yapar. Sonra oyuna girer milletin arkasından konuşur. Bu hep böyledir. Ona göre bu oyunda tek adam o gerisi cahil insanlarla dolu. Herkese küfürbaz diye hakaret eder kendisinin yaptıklarını bilmezden gelir. Kısaca delikurtun bu ve buna benzer durumlarına sancak sunucusu çok şahit oldu. Artık bunun ve sözde loncasının ne mal olduğunu herkes biliyor. Tartışmaya bile değecek bir insan olmadığı ortada. Siz onun suçlarını veya küfürlerini yüzüne kanıtlarla vursanızda yüzüne gene ben yapmadım der. Bir Laf vardır ya..

Cahille tartışmayın kazanamasınız. İlk önce sizi kendi seviyesine çeker sonra tecrübesi ile yener diye

Artık delikurtta kendi rezil alanında uzmanlaşmış :D

Bir laf daha:

Arsızın yüzüne tükürmüşler Ya Rabbi şükür demiş. :)

İyi forumlar..
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Ucube yazdı:Herzaman hep söyLediğim gibi bu delikurt milli/kutsal değerleri kullanarak sağda solda reklam yapar. Sonra oyuna girer milletin arkasından konuşur. Bu hep böyledir. Ona göre bu oyunda tek adam o gerisi cahil insanlarla dolu. Herkese küfürbaz diye hakaret eder kendisinin yaptıklarını bilmezden gelir. Kısaca delikurtun bu ve buna benzer durumlarına sancak sunucusu çok şahit oldu. Artık bunun ve sözde loncasının ne mal olduğunu herkes biliyor. Tartışmaya bile değecek bir insan olmadığı ortada. Siz onun suçlarını veya küfürlerini yüzüne kanıtlarla vursanızda yüzüne gene ben yapmadım der. Bir Laf vardır ya..

Cahille tartışmayın kazanamasınız. İlk önce sizi kendi seviyesine çeker sonra tecrübesi ile yener diye

Artık delikurtta kendi rezil alanında uzmanlaşmış :D

Bir laf daha:

Arsızın yüzüne tükürmüşler Ya Rabbi şükür demiş. :)

İyi forumlar..
deli kurt u super ozetlemissin :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Dersinize iyi çalışın, unutmayın güneş balçıkla sıvanmaz, kulaktan dolma bilgilerle karşıma geleceğinize bilgi ve belgelerle ispatıyla gelin...

Yazdıklarını ucube gibi tipleren duyup forumda çocukça konular açma, bu söylediklerinden sonra özür dilemek zorunda kalacaksın.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön