kurtreis yazdı:Aranızdaki basit sorunlara manevi değerleri katmakla büyük hata yaparsınız hele hele milliyetçilik gibi vatan sevdası gibi hassas konulara dil uzatmadan önce 2 defa düşün altından kalkamassın amacın bu değerlere saldırmak olmasa bile öyle görülürsün. Belki heryeşe eyvalah denir ama manevi değerlere kimse dokunamaz. Çizgiyi kimse aşmasın Milliyetçilik gibi hassas olduğum bir konuya kimseyi dokundurtmam...
Ben Kürsad reis eger benim oldugum ortamda miliyetcilige laf atacak adami ben oyarim ilk önce sen rahat ol börtecine gibi bizim icin cok degerli bir isim altinda bir türk gencine pkk benzetmesi yapan adamada milliyetci demem hata ve hata yanindan gecirtmem
Miliyetcilik burda ahkam kesmekle olmaz Reis kimsenin haddi olamaz dil uzatmak. Bizim amaçımız oyunu siyasetle karıştırılmasın. Türk milletinin manevi degerlerini kendilerine siper olarak kullanan insanlar ilk önce kendilerine çeki düzen versinler.
Mertkan yazdı:yazdığıma dikkat et benim için senin Pkk dan farkın yok dedim Adama doğrudan pkk demedim.. Milliyetçiliği de senin gbi okuma yazma bilmeyenlerle tartışmam
PKK DAN farki yok diyorsun halla surda sadece kici kirik bi oyun ve sen benzetmende adama sunu dedin kisaca sen vatanina kursun SIKTIN dedin sen ona vatanini sattin dedin sence serkan bunlari yaptimi ?
MERTKAN YOL AL NE KONUSACANI BILMIYON SACMA SACMA SEYLER YAZMAYA BASLADIN SEN HAKISIN SEN KRALSIN BIZ EZIGIZ TAMMM HADI GIT YOLUNA UGRASAMAM SENINLE
MURAT SANA GELINCE ADAM BIZE TURKE DUSMAN DIO BIZ TURKULUGU SAVUNUYOZ ARTI BÖRTEÇİNE KELIMESINE LAF ETMIYORUZ O LONCAYI KURAN KISILER BÖRTEÇİNE KELIMESINE LAIK KISILER OLSUNLAR BÖRTEÇİNE İSİMLİ GURUP KURUP OYUNDA KUFUR YAGDIRIRSA BIR OYUNLA TURKLUGU KIYASLAMASIN VE AGIR BIR ITHAM VAR ORDA SANA BIRI O LAFI SOYLESE SEN NE DERSIN EYWLLAH MI CEKERSIN SIRF ARKADASLARINI KORUMAK ICIN KONUSMA
Zorabi önce kendi adamlarını oy milliyetçiliğe laf olduğu açıkça ortada zoruna gitti lonca arkadaşlarının görmüyor musun yazılanları.. gelelim diğer konuya yine diyorum ben teşbih yaptım bence öyle o adam benim ekmeğimi çok yedi ama arkamdan vurdu sizde göreceksiniz ne mal olduğunu...
[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Mertkan yazdı:Zorabi önce kendi adamlarını oy milliyetçiliğe laf olduğu açıkça ortada zoruna gitti lonca arkadaşlarının görmüyor musun yazılanları.. gelelim diğer konuya yine diyorum ben teşbih yaptım bence öyle o adam benim ekmeğimi çok yedi ama arkamdan vurdu sizde göreceksiniz ne mal olduğunu...
Oyarsam ilk seni oyarim cünkü son yorumunla senin ne halt oldugunu 1 tek yorumda cözdum dunya ufak dunya dar tilsim dedigin yer 5 parca bölüm sana sunu derim tek kork bizden ok
ne ekmegını yedım borclarını kestıgım gunlerı unutma mertkan sana daha bısı demıyorum ... hadı sımdı ısıne bak daha da benle ılgılı bısı konusma benı tanıyan tanır sen tanımazsanda umrumda deılsın...
murat benım de savundugum sey bana pkk lı denmesı bak sen de dıyosun manevı degerlere dıl uzatılmasını dayanamm dıe halen adamı savunuyosun