İLGİLİ GM ARKADAŞLAR

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

İLGİLİ GM ARKADAŞLAR

Mesaj gönderen StylxStyl »

Bu oyunda milliyetcilik ve siyaset benim bildiğim yasak ve börteçine sayfasında yazılması uygun mu goruluyor... Bu konu hakkında sizleri sayfayı incelemeniz konusunda davet ediyorum... Bu sadece bir oyun... Bunun için gerekli bilgilendirme ve yasakların uygulanmasını rica edıyorum...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: İLGİLİ GM ARKADAŞLAR

Mesaj gönderen sianfeamx »

StylxStyl yazdı:Bu oyunda milliyetcilik ve siyaset benim bildiğim yasak ve börteçine sayfasında yazılması uygun mu goruluyor... Bu konu hakkında sizleri sayfayı incelemeniz konusunda davet ediyorum... Bu sadece bir oyun... Bunun için gerekli bilgilendirme ve yasakların uygulanmasını rica edıyorum...

malesef ki gm lerimiz göz yumuyor bunlara.....
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
Kadimxliderx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kadimxliderx »

sianfeamx yazdı:
StylxStyl yazdı:Bu oyunda milliyetcilik ve siyaset benim bildiğim yasak ve börteçine sayfasında yazılması uygun mu goruluyor... Bu konu hakkında sizleri sayfayı incelemeniz konusunda davet ediyorum... Bu sadece bir oyun... Bunun için gerekli bilgilendirme ve yasakların uygulanmasını rica edıyorum...

malesef ki gm lerimiz göz yumuyor bunlara.....

yorumsuz !!!
ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
DuMaNYaK53
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen DuMaNYaK53 »

ADAMLARIN SAYFASINDA HEMM MILLIYETCILIK HEMDE SAHSIMA HAKARET VAR KATILIYORUM KARDESIM SIZE
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Sayfa kapatılınca ne olacak la siz ne kadar salak adamlarsınız

Aklınız sıra gm ye gaz veriyorsunuz peki o sizin yaptığınız tahikleri görmeyecek mi????

4 sayfalık Lonca sayfanız var gidin önce kendi sayfanızda post kasın tavsiyem düşmansanız da burdan değil oyun içinden göreyim sizleri

Serkan sana gelince oyun amacı zaten milliyetçilik üzerine kurulu senin gibi ot beyinliler bunu anlamaz ama yabancılar para kazanmasın Türk para kazansın diye bu oyunu oynuyor çoğu sen Lonca ne demek onu bile bilmiyorsun loca diyip dolaşıyorsun ortada.. belki da kafan güzel senin yine ot içmekten
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Aranızdaki basit sorunlara manevi değerleri katmakla büyük hata yaparsınız hele hele milliyetçilik gibi vatan sevdası gibi hassas konulara dil uzatmadan önce 2 defa düşün altından kalkamassın amacın bu değerlere saldırmak olmasa bile öyle görülürsün. Belki heryeşe eyvalah denir ama manevi değerlere kimse dokunamaz. Çizgiyi kimse aşmasın Milliyetçilik gibi hassas olduğum bir konuya kimseyi dokundurtmam...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Mertkan »

ha bu arada milliyetçilik SİYASET değildir ben hiç bir parti sempatizanlığı yapmadım ki siyaset olsun size? ANlayana
Resim
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Mertkan yazdı:Sayfa kapatılınca ne olacak la siz ne kadar salak adamlarsınız

Aklınız sıra gm ye gaz veriyorsunuz peki o sizin yaptığınız tahikleri görmeyecek mi????

4 sayfalık Lonca sayfanız var gidin önce kendi sayfanızda post kasın tavsiyem düşmansanız da burdan değil oyun içinden göreyim sizleri

Serkan sana gelince oyun amacı zaten milliyetçilik üzerine kurulu senin gibi ot beyinliler bunu anlamaz ama yabancılar para kazanmasın Türk para kazansın diye bu oyunu oynuyor çoğu sen Lonca ne demek onu bile bilmiyorsun loca diyip dolaşıyorsun ortada.. belki da kafan güzel senin yine ot içmekten
Oyunun amaci miliyetcilikse ozaman sende adama pkk dersen senin gibi miliyetci yerin dibine gitsin
ResimResimResimResimResim
yilmaz3062
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yilmaz3062 »

Siyaset yasak olabilir ama milliyetçilik neden yasak.Bence oyunda milliyetçi programcılar var efsunlu eşyaların isimlerine bakarsan birazcık anlarsın (estergon yada plevne) bunlar ünlü savunma savaşlarımızdır ve hepsinde buram buram milliyetçilik kokar. Bir kişinin kendi milliyetini sevmesinden daha doğal ne olabilir. Ayrıca Börteçine loncası epeydir var ve sayfalarıda uzun zamandır mevcut seni niçin şimdi rahatsız etti. ? :D
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan

[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Mertkan »

yazdığıma dikkat et benim için senin Pkk dan farkın yok dedim Adama doğrudan pkk demedim.. Milliyetçiliği de senin gbi okuma yazma bilmeyenlerle tartışmam
Resim
Resim

Resim

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön