***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Tmlahmet07 yazdı:BAK BNM KİMSEYLE SORUNUM YOK SADECE O SAYFADA DEWAM ETMENİZİ İSTEDİM BU KADAR BASİT SORUNU BÜYÜTÜRSEK AYNI İLDEYİZ İNDİRİRİM :)
Sen kimin nesisin de beni gelip safak mahlesinde indirceksin gel gelmezsen adam demem sana ok oyunu reale dökecek kadar cocuksunuz sizde locaniz eger yarin gelmezsen adam demem !
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Serkan sen ne haysiyetsiz adam çıktın öyle... neyse senin gibi satılmışlarla işim yok.. Şimdiye kadar çarım hiç sus yemedi çünkü hiç küfür etmedim oyunda siz demiyor musnuz ki bu adam küfür ettiyse bizimkiler illa ki hak etmiştir.. ne olmuş Sizden biri kesilmiş günde 10 larca adamım kesiliyor hangisinin görevine mani oldum siz insan mısnız???

Sayfamı kirletmeyin hadi bakalım hodri meydan bakalım siz mi tılsım da yer sahibi yoksa biz mi? hangi zihniyet göreve engel olur bana bunu açıklayın??
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

BEN ÇIKIYOM ZORABİ MİSİN NESİN SENDE AYANA GELCEK DEİLİM GEL MEKANIMA BARIŞALIM OYUN YÜZÜNE YEMİYELİM BİRBİRİMİZİ BEN ÇIKİM GARİ GEÇ OLDU :)
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sianfeamx »

sianfeamx yazdı:börteçine loncası milliyetcilik adı altında dini ve milliyetciligi alet ederek başkalarının ana ve bacılarına laf eden soysuzlar loncasıdır...milliyetci bir insan için ana bacı kutsal kavramlardır..sizler anaya bacıya saygı göstermek yerine kendi analarının yüzlerini kızartacak kadar alcalan insanlarsınız..birde adammıssınız gibi konu acıp konu içerisinde ananıza yazık olur diyorsunuz..YAZIK YAZIK...KINIYORUM SİZLERİİİ

sizleri törenizi tekrar hatırlamanıza davet ediyorum...
BÖRTEÇİNE TÖRESİ
2.Hiçbir şekilde ve şartta küfür edilmeyecek.
8.Yüz kızartıcı her türlü şuç (hırsızlık, bayan oyunculara sarkma… vs) yasaktır. Bu suçların cezası çarların silinmesidir.
her yeni sayfada töreniz size hatırlatılacaktır :D
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
DuMaNYaK53
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen DuMaNYaK53 »

Mertkan yazdı:Serkan sen ne haysiyetsiz adam çıktın öyle... neyse senin gibi satılmışlarla işim yok.. Şimdiye kadar çarım hiç sus yemedi çünkü hiç küfür etmedim oyunda siz demiyor musnuz ki bu adam küfür ettiyse bizimkiler illa ki hak etmiştir.. ne olmuş Sizden biri kesilmiş günde 10 larca adamım kesiliyor hangisinin görevine mani oldum siz insan mısnız???

Sayfamı kirletmeyin hadi bakalım hodri meydan bakalım siz mi tılsım da yer sahibi yoksa biz mi? hangi zihniyet göreve engel olur bana bunu açıklayın??
mertkan paso satılmıs satılmıs konusup duruyon herseyı sende ıyı bılıyon bende bosa benı kotu cıkarmak ıcın ugrasma azzap ısımlı eskı loca uyen bana kufretmedı mı ben sana bunu solemedım mı sen bana ne dedın adamı nasıl atım barısın ıste demedın mı sımdı kendını yuksege benı asa ındırmek ıcın bosa kurek sallama bak hep duzgun konusmaya calıstım sende duzgun ol artı o satma ısını merak ettım solede kımı satmısım neyı satmısım ???????
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

KAÇ GÜNLÜK LONCANIZ WAR HALA KONUŞUYON NEYSE MERTKAN ABİ CEWAP YAZMADA KUDURSUNLAR KENDİ İÇLERİNİ YESİNLER SIRF SAYFA KAPANSIN DİE ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOLAR ZATEN
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Börteçine Loncası Bu Köpeklerle Muhattap olmaya Değmez o yüzden cevap vermeyin sayfanıza bakın

Serkan sen yediğin kaba pisledin bunu çok iyi biliyorsun Azzapp ta sende yediğiniz kaba işediniz pkk dan farkınz yok benim gözümde onlarda hain sizde hainsiniz bu böyle biline
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen StylxStyl »

Buyur saygıdeger kufurbaz börteçine loncası başkanı ve yanındakıler oyun bizi bekliyor silinecek bir STYLX loncası amacınız var.... Nasıl yapacaksınız gelinde görelim... Evet bir loncayı silebilirsin ama kardeşliği silemezsin... STYLX loncasının acılıs sebebı her kes bu loncada kardeştir ve sizin gibi bir lonca bunu bozamaz hele ki tanımadıgın kişilerden olusan bir lonca olunca bu size hayal olur biz mail,msn,ve benzeri iletişim aracılıgı ile birbirimize ulaşmayız... Ses versek yanımdakı kardeşim beni duyacak kadar yakındır ... Bunu unutma ve dikkatlı ol...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
Kadimxliderx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kadimxliderx »

haddinizi aşmayın !!!
ResimResimResimResim
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sianfeamx »

Mertkan yazdı:Börteçine Loncası Bu Köpeklerle Muhattap olmaya Değmez o yüzden cevap vermeyin sayfanıza bakın

Köpeklik börteçine itlerine yakışır
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk

“Lonca İletişim” sayfasına dön