Kuzenlerx Loncası Açıldı Arkadaşlar
Kuzenlerx Loncası Açıldı Arkadaşlar
Arkadaşlar Lonca Üyelerinin Artması İçin Loncaya Bir Kural Koyduk Gelicek Herkez En Az Bir Kuzenini Alıp Loncaya Gelir Ve Böylece Kuzenlerx Loncasının Üyeleri Artar
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kuzenlerx Loncası Açıldı Arkadaşlar
Bune Ya böyle Önüne Gelen Lonca mı acacak ?
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

sehabe09 yazdı:Bune Ya böyle Önüne Gelen Lonca mı acacak ?
Saglam Cevresi olmaya baslayan Lonca kurmak ıstıyo
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
La Shekinah ı neden kattın imzanaXxTayfunxX yazdı:sehabe09 yazdı:Bune Ya böyle Önüne Gelen Lonca mı acacak ?
Saglam Cevresi olmaya baslayan Lonca kurmak ıstıyo( Bende Dahil )

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı

Tayfun Sen yine güclüsün cevrende var tmm ama Baksana konu baslıgı altındaki acıklamasınaXxTayfunxX yazdı:sehabe09 yazdı:Bune Ya böyle Önüne Gelen Lonca mı acacak ?
Saglam Cevresi olmaya baslayan Lonca kurmak ıstıyo( Bende Dahil )
- Ecellxgardian
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Crazy Gm
Bende gelebilirmiyim bide herkezi loncanıza olmayın benden söylemesi lonca birliktedemektir loncanıza ne itemler veriyorsunuz diye gelenler almayın bide benim kuzenim bu oyunu oynamıyor ama benim knk bu oyunu onuyor kabul ederseniz onunla gelirim bana kuzenimden yakın loncama knk girmişti kuzenlerxmagneto bende girmek istiyorum onun girdiği lonca iyi olmalıki o girsin size güvenim sonsuz loncanızda basarılar diliyorum bide tayfun krdsim her cevre yapan lonca kuruyor dedin ya bu lonca okullar kapalıyken kuruldu yeni değil yani herkezi iyi forumlar ve iyi oyunlar
Mycşifa
Mycşifa
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

Ecellxgardian yazdı:Bende gelebilirmiyim bide herkezi loncanıza olmayın benden söylemesi lonca birliktedemektir loncanıza ne itemler veriyorsunuz diye gelenler almayın bide benim kuzenim bu oyunu oynamıyor ama benim knk bu oyunu onuyor kabul ederseniz onunla gelirim bana kuzenimden yakın loncama knk girmişti kuzenlerxmagneto bende girmek istiyorum onun girdiği lonca iyi olmalıki o girsin size güvenim sonsuz loncanızda basarılar diliyorum bide tayfun krdsim her cevre yapan lonca kuruyor dedin ya bu lonca okullar kapalıyken kuruldu yeni değil yani herkezi iyi forumlar ve iyi oyunlar
Mycşifa
Gardasım size Lafım Yok Loncanız Hayırlı olsun Her zaman yanınızdayım biliyosun ben Genel Konustum
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Loncanız hayırlı olsun sunucuda daim olur sizinde etkiniklerinizi görürüz inşallah 
- asilsoylubuyu
- Acemi Savaşçı

Slm arkadaşlar önemli olan lonca açmak degildir önemli olan loncanıza sahip çıkmaktır hayırlısı olsun ALLAH utandırmasın sevgilerle ...........

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
asilsoylubuyu yazdı:Slm arkadaşlar önemli olan lonca açmak degildir önemli olan loncanıza sahip çıkmaktır hayırlısı olsun ALLAH utandırmasın sevgilerle ...........
® SİNCE 2007...