Azap Süvarileri (Styl + Araf)
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
bizim aşuk ile maşuk nolduuu :roll: o kadar sevgi cümlesi yazdım kimse bizde sizi sevioruz demedi:)) umutt saliihhh küstüm size
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
şeytan soldan soldan yanaşıyor..tekrar başla ikv ye dön dostlarının arasına diyor..handanı bi ziyaret edin sizi bekliyor diyor... :twisted:
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- DuMaNYaK53
- Işık Hanım'ın Elemanı
sianfeamx yazdı:şeytan soldan soldan yanaşıyor..tekrar başla ikv ye dön dostlarının arasına diyor..handanı bi ziyaret edin sizi bekliyor diyor... :twisted:
az kaldı zıyerete sayılı gunler:D.....
Her gün ssize seviyoruz dersek bu cümlenin ne anlamı kalır ki...angelife yazdı:bizim aşuk ile maşuk nolduuu :roll: o kadar sevgi cümlesi yazdım kimse bizde sizi sevioruz demedi:)) umutt saliihhh küstüm size![]()
Seviyoruz lan sizi DDD
[/color]sianfeamx yazdı:şeytan soldan soldan yanaşıyor..tekrar başla ikv ye dön dostlarının arasına diyor..handanı bi ziyaret edin sizi bekliyor diyor... :twisted:
Senin taktiği biraz değiştirdik canemD ama fikri senden alıp değiştirdik bi ara msnde görüşmek dileğiyleDD
[/color]DuMaNYaK53 yazdı:sianfeamx yazdı:şeytan soldan soldan yanaşıyor..tekrar başla ikv ye dön dostlarının arasına diyor..handanı bi ziyaret edin sizi bekliyor diyor... :twisted:
az kaldı zıyerete sayılı gunler:D.....
La sayılı gün filan yok yok öle bişeyDDD milleti uykusundan edicen gece nöbetleri tutmaya başlıcaklarDDDD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
- DuMaNYaK53
- Işık Hanım'ın Elemanı
La sayılı gün filan yok yok öle bişeyDDD milleti uykusundan edicen gece nöbetleri tutmaya başlıcaklarDDDD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [/quote]
kanka bılerek soluyorum arzlar bıraz nobet tutsun ya bos bos duruyolardı:DD:D
kanka bılerek soluyorum arzlar bıraz nobet tutsun ya bos bos duruyolardı:DD:D
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: selam ezo canlarim nasilsiniz len benmustafauk ezo stylx ler la meran sunucundaki lodoslar kaleden sancaktan cikami
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
mustafaxuk yazdı: selam ezo canlarim nasilsiniz len benmustafauk ezo stylx ler la meran sunucundaki lodoslar kaleden sancaktan cikami:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: İlle orayada mı gelelim ezo :mrgreen: :mrgreen: arada gella ifac la gelirim ifliss özlmiş beni :mrgreen:
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
-
- Salgın Koruyucusu
-
- Salgın Koruyucusu
len wolveri ezo la meran dada iflis var :P
:lol:ezo meran dakiiflis seni gormek istila ezo oyunda yokum ama form dasinir edcem la sizi ezo loncasi :mrgreen: ezooooooooo