Yeteneklerimi bu şekilde yapsam nasıl olur ? ayrıca ful azat dizip 1000 1000 buz ile vuracağıma buza vermeyip 30 puanı boşa harcıyacağıma dier savunma yeteneklerimi 15 yapar en azından daha karlı olurum diye düşünüyorum..
Sizce nasıl yetenekler buzmu iyi yoksa elektrikmi ?
Gbler ve Klan savaşları / vsler için..
Bide tek büyü hasarı olursam nası olur iyimi kötümü
Ayrıca Şuan için ful Azat set var tek item fakat güzel vuruşlar sergileyemiyorum. Neyapmalıyım ??
İlgilendiğin ve bilgilendireceğin için şimdiden teşekkürler
Öncekikle bende elektrikçiyim ve çokta memnunum.Öncelikle full azat set ve 15 puan direnç kırma ile hiçte fena vurmazsın.Grup bölgelerinde elektrik buzdan çok daha etkili bana göre.Klan savaşları ve vs ler için elektrik çokta kötü sayılmaz özellikle büyücü vs lerinde elektrigi bozamadıkları için güzel sayılabilir ama şuanki durum için fiziksel klan savaşları olsun vs de olsun bir numara neden diye sorarsan savaşçıların çoğu ofansif buda maksimum zırh limitinin %30 olması demek büyücülerin zırhlarının düşük olduğunu zaten biliyoruz.
Yani kısaca grup bölgelerinde rahat olmak istiyorsa azattan vazgeçme derim ben.
Tek büyü hasarı içinse kullanabiliyorsan elin alışıksa yap yoksa hiç bulaşma
İyi Forumlar
Azat Cevriye eldiven --Nadide--
Azat cevriye pantolon --Nadide--
Azat cevriye yüzük-kolye --Kendi paranla da alabilirsn yada düşürebilrsn--
Kp kasarak M2 elektrik gözlük alabilirsn.
Böylelikle 12 krtgn olur ve 3 kat atarsan 12-13bn Civarı vuruşlar yapabilirsn.
Büyü Bozmayı 15 yapmak yerine konsantrasyon daha çok iş görür bence.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Buzda elektrikte iyi. İkisininde kendine göre özelliği var. Buz kullanırsan rakibi yavaşlatırsın ama elektriğe göre daha az vurursun, elektrikte 3 kat çıktığı zaman vuruşların çok yüksek olur özellikle grup bölgelerinde çok fazla 3 kat çıkıyor.
Ama gördüğüm kadarıyla tek yetenek kullanmayı düşünüyorsun, bence 2 element yada fiziksel + element yapman daha yaralı olur.
Ben büyücülerimde Meteorit - Buz ve Meteorit - Elektrik kullanıyorum. İkisinden de memnunum.
Rakibi yavaşlatıyım istiyorsan Buz kullan, daha yüksek vuruyum diyorsan Elektriği kullan. Tabi bunlar saldırdığın yaratığın yada oyuncunun dirençlerine göre değişiklik gösterebilir.