Bunun tek sebebi benim Redsxlere düşman olmadıgım ama suan dan sonra geo su deil kralı gelsin alayına gitmessem redslerin yasin degilim
RedsxLoncasında Yüregine güvenen carına güvenen adm gibi adma varsa ws bekerim sınır miktar ö.deil ayrıca geo her zaman her yerde . . . para pul itemine herseyine atarım savaşcısıda büyücüsüde olan gelsin ha bide esper 94 dogumlu dedigin kişi benim abim dedigim kişide senden büyüktür rahat ol
1 94 dogumlu olan benim yasin yani beddua
2 reds okuma yazman yoksa veya görmeyi bilmiyosan np yazısmalar ve canlar farklı
3 Redsxler bu zaman kadar adam yerine koyupta ws atmadan onan kaynaklanıyor
4 Alev kadar cesareti olan Redsx varsada her mekana beklerim .
5 esper 94 dg olan benim abim emrah hakkında yorum yapma oyuna basladıgında megalar konusmuyor karsısında hiç korkudan DD_____________________________________________________________________________________________________
Reds deilde Spannung var.Bu konu artık çok uzadı her yerde yok kestim yok ettim vs vs.
Sana açık söz ben Spannungxcmcm vsye büyücümle gelicem savaşçı büyücü şifacı hangi karakterle gelirsen gel bekliyorum vsye.Fiyatı mekanı miktarı hepsini sen belirle...
zombi0068 yazdı:1 94 dogumlu olan benim yasin yani beddua
2 reds okuma yazman yoksa veya görmeyi bilmiyosan np yazısmalar ve canlar farklı
3 Redsxler bu zaman kadar adam yerine koyupta ws atmadan onan kaynaklanıyor
4 Alev kadar cesareti olan Redsx varsada her mekana beklerim .
5 esper 94 dg olan benim abim emrah hakkında yorum yapma oyuna basladıgında megalar konusmuyor karsısında hiç korkudan DD_____________________________________________________________________________________________________
Gerçeği ben abin sen ve abini tanıyanlar biliyo ya o yeter bana daha yalan söyliyipte boşa günaha girme bence
ve ayrıca Silent abinle aynı okuldaymış yani emrahla