Ankada son zamanlar farklı kişiler oyuna girip maden çekerken,dolaşırken birilerini kesiyor; evet bu bir oyun kuralıdır.Ama bu sunucuda sorunsuz bir oyun oynamak için burdayız bunun için plus paket alıyoruz.şahsen ben öyleym
Sorunlu bir oyun oynamak istesem, giderim diger sunucularda oyun oynarım.ankada olgun insanlar oldugu için buradayım ve çogu kişide bunun için buraya geliyor.
Kişilerden ricam çarlarını dogru kişilere emanet etsinler , son zamanlarda saygılı ve degerli kişilerden kendilerine yakışmayacak kelimeler ve tavırlar gördüm.Herkesden rica çarlarını ve şifrelerini paylaştıgı kişiye dikkat etmesi,ve ankada sorun yaratmak için karşı klandaki insanı kesmemesi özellikle bu konu için ordu ve akdoruxbüyü çarlarının sahiplerine sesleniyorum.
Eger amaçlarınız savaş yapmaksa bunu önce belirtn hayır kişiliginiz bozuksa başka sunucuya gidin ben burada kişiliksiz insanları görmek istemiyorum,kaldıki diger herkeste benimle aynı görüştedir.
Son zamanlada ankadaki olaylar...
- apocalypticaxx
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Son zamanlada ankadaki olaylar...
Selamün aleyküm.
Geçmiş olsun.
Kardeşim umarım uyarın işe yarar.
Lakin Ordu çarının kimin hesabında olduğunu
iyi biliyorum.
O şahıs böyle bir şey yapmaz.
Bir karışıklık olmuş olabilir.
Neyse umarım bir daha bu tür olaylar yaşanmaz.
Çünki Anka nezih bir sunucudur...
Geçmiş olsun.
Kardeşim umarım uyarın işe yarar.
Lakin Ordu çarının kimin hesabında olduğunu
iyi biliyorum.
O şahıs böyle bir şey yapmaz.
Bir karışıklık olmuş olabilir.
Neyse umarım bir daha bu tür olaylar yaşanmaz.
Çünki Anka nezih bir sunucudur...
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
SelamLar,
Unkown, Gnostikos, Ordu. Bu 3 çar bana ait.
Oyunun KuraLLarını Benim bildiğim YAPIMCILAR belirler. Kimse Bana Hüküm Sürmesin ( Oyuncular içerisinden) şunu yapamassın diye.
Heleki KLAN Mensubuysan Bana hiç bir ATIFTA bulunma Bu Senin küçüklüğün olur..! ZEVK benim zevkim Girer Oyuna LATİFE'mi yaparım. ister SAVAŞ.... Bana Sen beni Kesemessin diyemessin buna senin bir hakkın yok. İster maden topLa ister durduğun yerde dur.
Benim Tek yapamayacağım birşey vardır O'da Küfretmek
Not: KuraLcı bir ANKADA oynamakmı Bundan Sonra..HAYIR.!
Oyunun KuraLLarını Benim bildiğim YAPIMCILAR belirler. Kimse Bana Hüküm Sürmesin ( Oyuncular içerisinden) şunu yapamassın diye.
Heleki KLAN Mensubuysan Bana hiç bir ATIFTA bulunma Bu Senin küçüklüğün olur..! ZEVK benim zevkim Girer Oyuna LATİFE'mi yaparım. ister SAVAŞ.... Bana Sen beni Kesemessin diyemessin buna senin bir hakkın yok. İster maden topLa ister durduğun yerde dur.
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Tahmin ettiğim gibi Fatih 'miş...
Fatih ; gözüm gel Tılsıma , sana istediğin ortamı sunarım , merak etme.
Hadi görüşmek üzre.En kısa zamanda , görüşmek üzre...
Fatih ; gözüm gel Tılsıma , sana istediğin ortamı sunarım , merak etme.
Hadi görüşmek üzre.En kısa zamanda , görüşmek üzre...
Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
Biliyorsunuz ki; Özel iKV DVD'siyle uygun fiyatla uzun süreli plus paket sahibi olunabiliyor. Bu avantajı değerlendiren kullanıcılarımız da Anka Sunucusunu tercih edebiliyorlar. Bu noktada Anka Sunucusunda da değişim, kaçınılmazdır.
Sabır ve heyecanınızı kaybetmemeniz temennisiyle...
Biliyorsunuz ki; Özel iKV DVD'siyle uygun fiyatla uzun süreli plus paket sahibi olunabiliyor. Bu avantajı değerlendiren kullanıcılarımız da Anka Sunucusunu tercih edebiliyorlar. Bu noktada Anka Sunucusunda da değişim, kaçınılmazdır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
Bu oyunun belli kurallara haiz olduğunu ve buna oyuncuların karışmayacağını,oyun yöneticileri tarafından belirlendiğini herkes biliyor.Lakin bu kuralların bire bir uygulanıp dolu dolu yaşandığı onca sunucu(7 TANE) varken oralarda oynamayıp gelip 8. sunucuda bunları yapma çabalarına anlam veremiyorum.Heyecenımızı kaybetmiyoruz tabiiki ama bizler yaşlı insanlarız o kadar heyecanı kalbimiz kaldırmaz))...Eğer çoluk çocuk uzun süreli plus paket alıp buraya heyecan katacağını iddia ederse sizden 2-3 kat ücretle (plus+++) paketler talep ederiz.Çocukların heyecanına ortak olmak istersek diğer sunuculara gideriz.Çocukluktan kastım yanlış anlaşılmasın sakın,yaşı küçük olanlara çocuk demiyorum,yukarda söylediklerimi düşünemeyecek kadar sağ lobu çalışmayanlardır çocuktan kastım...İnsanlara bu sunucuda kimseyi kesmiyoruz deyişimizin sebebi kesemeyişimiz değildir.Nitekim sabır zorlayan insanlarada tahammülümüz var, ancak kural koyma hakkınız yoktur deyip kendi ilkel kurallarını kabul ettirmeye çalışanların yeri yok burda,bunu kabul etmeyişimizin sebebide heyecanımızı kaybetmemiz değil belkide farklı heyecanlar arayışımızdır.Yukarda yazılanların hepsini 2-3 günde kendi aramızda çözeriz.Kesmek en doğal hakkımdır diyen,madeni kafama göre çekerim diyen arkadaşlardan tek ricam, sancaktan dışarı çıkamayıp veya tüm gün dolanıp 1 tane maden çekemeyince diğer sunuculara göç etmemeleridir,hodri meydan yaparım diyen arkadaş pazartesi oyunda olsun.Nitekim buraya gelenlerin çoğu diğer sunuculurda bu tarz olaylardan sıkılıp kaçan insanlarken burayıda oralara benzetmenin anlamsızlığı aşikar...Ancak müeyyide mantığı ile oluşturulmuş kurallarımızı uygulamak için heralde gereksiz insanlar üzerinde bu kuralları çiğnememiz gerekecek...
- apocalypticaxx
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Güzel kardeşm benim burda anlatmak istedigm anlatayamamışsın bende bliyrum bunların oyun kuralı oldugunu ama ankanın kendne göre kuralları vardır.Madem savaş styorsun o zaman arz sancagına saklanma amacın boş kendinde boşsun sana gereken cevap oyun içerisinde verilecektir emin olabilirsin.woLveRiNe yazdı:SelamLar,
yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
auril & DoubleLift
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
ben ankada oynuyoom ve angayı cok seviooommAuril yazdı:yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
aferim aferimXxXJoKeRXxX yazdı:ben ankada oynuyoom ve angayı cok seviooommAuril yazdı:yoldan gecen bebeler plus alırsa anka bozulur tabiKIZILBEY yazdı:Acizane birşey hatırlatmak, isterim.
auril & DoubleLift