Merhaba
XSAZOBALiX yazdı:Kurduğum grubu gördün mü ?
Göremem.Çünkü bu sunucuda değilim...
XSAZOBALiX yazdı: Elbetteki karşımda yaratığı üzerimden çekebilecek 1-2 kişi olmalı...
Hasarlarınızı Eşitlerseniz hayvanı aranızda oynatabilirsiniz.Üstünüz sağlam ise 15 sn yerine 20 sn de kesersiniz.Buda 10 dk geç çıkmanız demektir...
XSAZOBALiX yazdı: Tanıdık istememin sebebi ise işten girdiğim için pcden kalkmak zorunda kalıyorum arada sırada.
Zaten 1 tanımayan alırsanız o size sadık kalacaktır.Çünkü o tanınmayan adam gruba aldığınız için bişey demiyecektir ve haliyle susacaktır
XSAZOBALiX yazdı: Tanıdık olmadığı zaman laf yaptıracağıma hiç girmem.
Bu sizin İnsafınıza kalmıştır...
XSAZOBALiX yazdı:. İçinde bulunduğum durumu bilmeden değerlendirme yapmışsın.
XSAZOBALiX yazdı:Gelin LODOS olun klanımız her zaman kudretli büyücülere, bilgili şifacılara, güçlü savaşçılara açık. Değilseniz bile bunlardan olmak için uğraşmanız bile yeterli 
Ben Bu sunucuda olmadığım için yazdığınız yazıya göre cevap verdim.Karar size kalmıs.1 sayfadakı yazıyla üsteki yazı birbirini tutmuyor...
XSAZOBALiX yazdı:Bir Türk dünyaya bedel.
Bir LODOS arz klanına bedel.

Bu yazıyla sanki arzlar sizin düşmanınız.Size bunun bir oyun olduğunu hatırlatmak isterim...
XSAZOBALiX yazdı:Yok baş edememek değil dışlanan arkadaşlara bir nebzede olsa sahip çıkmak.
Neyse konu amacı dışına çıkmaya başladı tatlı bir tartışma içerisindeydi ilk başlarda o yüzden takip ediyordum.
İyi forumlar
Dışlanan arkadaşları neden sahip cıkmıyorsun.Böyle yazmıştın...Yoksa O yazıyı yazarken Zamanın cokmuydu.
XSAZOBALiX yazdı:Sürekli 5 candaki yaratığa zihin atan birinin oyunu oynaması hata arkadaşım...
1 Yapar 2 yapar 3 te yapmaz.Yaparsada Uyaracaksın...
Saygılarımla