SistemkanalıGM TORNAVİDA

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Kayserilixubeyde
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

SistemkanalıGM TORNAVİDA

Mesaj gönderen Kayserilixubeyde »

Arkadaşlar bu sistem kanalı hala çar çalmaya devam ediyor GM arkadaşlar uyuyor...GM ler biraz daha oyunda olsalar sistemkanalı denen şahsı bulucaklar fakat kimsenin umursadığı yok 2 kuruşluk oyun zevkimiz var oda arkadaşlarımızın çaldırdığı çarlar yüzünden gidiyor...GM arkadaşların oyunda olduğunu görmüyoruz neden...?! Emekler boşa gidiyor ben bu oyunu mahalleden 13 akrabalarımdan 19 kişi ile oynuyorum...oyunda tanıştığım samimi olduğum arkadaşlarımı saymıyorum... ama ben oyunu bırakırsam veya bırakalım diye karar alsam hem arkadaşlarım hem akrabalarım ve mahalle arkadaşlarım inanki oyunu bırakırlar...Oyunu zevk almak için oynuyoruz stres yaşamak için değil... Lütfen biraz ilgilenin...
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...

KAYSERİLİXUBEYDE__xxxUBEYDExxx__BİRBEY (ARZ)__KAYSERİLİXENSAR
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: SistemkanalıGM TORNAVİDA

Mesaj gönderen TWTY »

Kullanıcı sözleşmesinde belirtildiği üzere hesabınız ve hesabınızdaki tüm öğelerin sorumluluğu size aittir. Hiç bir GM yada Yönetici sizden kullanıcı bilgilerinizi istemez. Kullanıcı bilgilerinizi hiçbir ortamda hiçbir amaçla ikinci bir kişiyle paylaşmayınız. İyi Forumlar.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
Kayserilixubeyde
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kayserilixubeyde »

Kardeşim ben paylaşmıyorum ama çocuk lar da oynuyor bu oyunu çocuk nerden bilsin güveniyor veriyor... siz sistemkanalı ile ilgilenmeye bakın şu çarlar çalınmasın artık.................!!!
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...

KAYSERİLİXUBEYDE__xxxUBEYDExxx__BİRBEY (ARZ)__KAYSERİLİXENSAR
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

Hesap bilgileri korumak kullanıcı sorumluluğundadır. Lütfen benzer konular açmayınız. İyi Forumlar.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön