~~CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI~~

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: ~~CİHANI HÜKÜMRAN LONCASI~~

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Şuanki tarihe bakarmısın bi :D Ha bide O kadar çokmu üzdüm seni :D Bu kadar araştırma yapısoun Bak farkındaysan Davud karadagın etiketligi tarih oda :) Benim resmi koydugum tarih deyil yav her neyse ben kendimi ispatma gibi bi derdim yok Lütfen konuma yorum yazmayın BU konu Lonca bildirim alanıdır beni veya üyelerimi karalama yeri deyil.... HADİ işinze bakın ÇEKEMEYENLER Bİ ZAHMET

Resim
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Ottomanxtio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ottomanxtio »

Kop :D
##~~/Ottomanxtio/~~##
'~'~*T*İ*O*~'~'
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

sıpaya bak hele ona buna laf edio hadi yawrum sütünü iç
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
dsaasd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen dsaasd »

LASTDRAGON yazdı:Şuanki tarihe bakarmısın bi :D Ha bide O kadar çokmu üzdüm seni :D Bu kadar araştırma yapısoun Bak farkındaysan Davud karadagın etiketligi tarih oda :) Benim resmi koydugum tarih deyil yav her neyse ben kendimi ispatma gibi bi derdim yok Lütfen konuma yorum yazmayın BU konu Lonca bildirim alanıdır beni veya üyelerimi karalama yeri deyil.... HADİ işinze bakın ÇEKEMEYENLER Bİ ZAHMET

Resim
2 sene geçtinde büyüdün mü sen veled bu küçük çocuk 2 senede olsa olsa 2 santim uzar veledliği yerinde kalır. ayrıca lonca sayfanın tartışma alanı olmasını istemiyorsan niye böyle şeyler yazıyorsun niye böyle resim koyuyorsun niye saga sola it diye çemkiriyorsun ?

[İçerik Silinmiştir.]
Kullanıcı avatarı
Untouchable
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Milat

Mesaj gönderen Untouchable »

Gelmek isterim loncanıza oyundan daha detaylı konuşabiliriz ama siz seçilmiş insanları alıyorsunuz.Beni biraz araştırın ondan sonra cevap verebilirsiniz..Kolay gelsin
Resim
dsaasd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen dsaasd »

Al bu daha kaliteli loncanıza hediyem

Resim
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

dsaasd yazdı:Al bu daha kaliteli loncanıza hediyem

Resim
:D :D SÜPERMİŞ
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

dsaasd yazdı:
LASTDRAGON yazdı:Şuanki tarihe bakarmısın bi :D Ha bide O kadar çokmu üzdüm seni :D Bu kadar araştırma yapısoun Bak farkındaysan Davud karadagın etiketligi tarih oda :) Benim resmi koydugum tarih deyil yav her neyse ben kendimi ispatma gibi bi derdim yok Lütfen konuma yorum yazmayın BU konu Lonca bildirim alanıdır beni veya üyelerimi karalama yeri deyil.... HADİ işinze bakın ÇEKEMEYENLER Bİ ZAHMET

Resim
2 sene geçtinde büyüdün mü sen veled bu küçük çocuk 2 senede olsa olsa 2 santim uzar veledliği yerinde kalır. ayrıca lonca sayfanın tartışma alanı olmasını istemiyorsan niye böyle şeyler yazıyorsun niye böyle resim koyuyorsun niye saga sola it diye çemkiriyorsun ?

[İçerik Silinmiştir.]
XxxNeFReTxxX yazdı:
dsaasd yazdı:Al bu daha kaliteli loncanıza hediyem

Resim

:D :D SÜPERMİŞ

Selam arkadaşlar bu bir lonca konusu,tartişmanizi başka bir yerde yapsaniz.Evet bu arkadaşimiz bizden sizden biraz kuçuk yaşta olabilir ki oyunda bir kaç yaşıtli arkadaştan daha buyuk işlere imza atmiş.Geçmişe baktiğimiz zaman Zalimfelek hata yapmış olabilir ki hepimiz İnsan oğluyuz hata yapmasi çok normal.

Ah birde şu XxXNeFreTxXx Ve dsaasd oyundaki isimlerini soylese zalimfelekte sizin hakkinizda biraz araştirma yapsa ama dimi.

Iyi forumlar
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Hiç kimsenin yaşı veya görünüşü sizi ilgilendirmez. Lonca sayfasını daha fazla kirletmeyin :)

ve Lütfen çar isimlerinizi yazında oyunda konusalım ;)
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

LoNCA olarak kadim hidra kesecegiz bazı üyelerimizin kADİM İHTİYacı oldugu tespit edildi Arz klanındanda görevi olan arkdaşlar gelebilir :) SAAT ve günü benden ögrenebilirsiniz Zalimfelek veya Ejderinöpücüğü Tatsızlık çıkarabilirler İyi formlar
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön