Klan parası HAKKINDA !
- ReLaxxeefenDyyy
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Klan parası HAKKINDA !
...
Beyler dağılın adam king.
Ferhat SÜSEN.

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
Ferhat SÜSEN.

- ReLaxxeefenDyyy
- İskele Babası
1 . olan adamın nickinin yazısı MOR OLSUN ! YADA 1. LODOS YADA 1. KLAN ÜYESİ GİBİ
Beyler dağılın adam king.
Ferhat SÜSEN.

Ferhat SÜSEN.

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
sonra herkes brinciye vs teklif edicekReLaxxeefenDyyy yazdı:1 . olan adamın nickinin yazısı MOR OLSUN ! YADA 1. LODOS YADA 1. KLAN ÜYESİ GİBİ![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Klan parası tamamen oyundan kalksın!!
Rütbeler (şan) kalsın.
Gözlükler tüccardan oyun parası ile alınsın.
Oyun günlük güneşlik olur
Rütbeler (şan) kalsın.
Gözlükler tüccardan oyun parası ile alınsın.
Oyun günlük güneşlik olur
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Canceazi yazdı:sonra herkes brinciye vs teklif edicekReLaxxeefenDyyy yazdı:1 . olan adamın nickinin yazısı MOR OLSUN ! YADA 1. LODOS YADA 1. KLAN ÜYESİ GİBİ![]()
sonra yencekler
sonra bissürü olay :lol:
auril & DoubleLift
- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı
bırakta 1. olanda yensin artkAuril yazdı:Canceazi yazdı:sonra herkes brinciye vs teklif edicekReLaxxeefenDyyy yazdı:1 . olan adamın nickinin yazısı MOR OLSUN ! YADA 1. LODOS YADA 1. KLAN ÜYESİ GİBİ![]()
sonra yencekler
sonra bissürü olay :lol:
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

FeRHaT SüSeN

- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
bu dedın sıstem geLırse eskıden hıleyle karızma gıtmeden kp kastımız sıstem gerı doner Kuklacı kıLıç rutbeden gecılmez

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
GüzeLLiĞin Mevsimden mi Söyle yıldızlar çatlasın :lol: :mrgreen:EnSoNxLeonar yazdı:bu dedın sıstem geLırse eskıden hıleyle karızma gıtmeden kp kastımız sıstem gerı doner Kuklacı kıLıç rutbeden gecılmez![]()
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
bencede yazılsın artık
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
patiklipenguen yazdı:Beyler burda oyun oynuyoruz farkındaysanız, oyunu yaşamıyoruz. Zaten bu oyunun gelen bölgelerle veya maden çekmekten dolayı, insanı haddinden fazla bilgisayara bağımlı yaptığını devamlı tartışıyoruz. Böyle bişey gelmesi durumunda, sırf o listeye girmek için hırs yapacak, okulunu, sosyal hayatını, arkadaşlarını, ailesini ve dahası kendisini boşlayacak ne kadar insan var hiç düşünüyo musunuz ? Açacağı en az 10 karakter, her karakterin karizmalarını almak için geçen minimum 5 dakikadan 10 karakter için 50 dakika ve bunun 2 saatte 1 tekrarlanması. Kp kasmaya karşı değilim ama bu sadece araç olarak kalmalı amaç değil.
Patiklipenguen